Защо няма същия ряз като преди?ПОМОЩ!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Защо няма същия ряз като преди?ПОМОЩ!!!
Значи понеже генерацията върви на 2 тръби до задното гърне,след като свалих катализатора реших да го направя вместо да върви на 2 тръби,да върви на 1 тръба 60мм. Та след като го направих това,искарвам да я пробвам дали ще има някакъв ефект...Имаше ефект но той беше отрицателен,нямаше същия ряз като преди и сега върви по малко.Преди на 3-та биеше прекъсвача на 157-8 km/h , а сега на 140 km/h.
Айде помагайте който знае и кажете кое ми прави тези въртели...
Благодаря ви предварително.
Айде помагайте който знае и кажете кое ми прави тези въртели...
Благодаря ви предварително.

- K27
- кандидат ентусиаст
-
Мани сичко след изпускателните колектори и пак ше тръгне кат ората.
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- K27
- кандидат ентусиаст
-
ЗдравкУу написа:K27 написа:Мани сичко след изпускателните колектори и пак ше тръгне кат ората.
Ами книжката ми ?
Е ти не си ли я оцветил още?
Re: Защо няма същия ряз като преди?ПОМОЩ!!!
и на какви обороти се случва това , кой мотор ?
ЗдравкУу написа:Преди на 3-та биеше прекъсвача на 157-8 km/h , а сега на 140 km/h.

mitak_o написа:и на какви обороти се случва това , кой мотор ?ЗдравкУу написа:Преди на 3-та биеше прекъсвача на 157-8 km/h , а сега на 140 km/h.
М20 на 6500-6600 оборота

- K27
- кандидат ентусиаст
-
ЗдравкУу написа:mitak_o написа:и на какви обороти се случва това , кой мотор ?ЗдравкУу написа:Преди на 3-та биеше прекъсвача на 157-8 km/h , а сега на 140 km/h.
М20 на 6500-6600 оборота
Майкоу! Да не би да си със старото табло с часовника и да си карал в 6 без 10 следобед, ама часовника да е показвал с 30-40 минути напреде?
K27 написа:ЗдравкУу написа:mitak_o написа:и на какви обороти се случва това , кой мотор ?ЗдравкУу написа:Преди на 3-та биеше прекъсвача на 157-8 km/h , а сега на 140 km/h.
М20 на 6500-6600 оборота
Майкоу! Да не би да си със старото табло с часовника и да си карал в 6 без 10 следобед, ама часовника да е показвал с 30-40 минути напреде?
Ами незнам колко часа е било...защо питаш ?

- K27
- кандидат ентусиаст
-
За да разбера какви са били показанията на обортомера...
Напоследък се занимавам с паранормални явления, ама си подбирам само тези, които могат да се обяснят научно, даже ако може емпирично, без формули. Че иначе много жега, а и днеска дорде опека пържолите, се стопли бирата и сега нещо ми е нервно, щот изстинаха и пържолите, а бирата още повече се стопли...
Напоследък се занимавам с паранормални явления, ама си подбирам само тези, които могат да се обяснят научно, даже ако може емпирично, без формули. Че иначе много жега, а и днеска дорде опека пържолите, се стопли бирата и сега нещо ми е нервно, щот изстинаха и пържолите, а бирата още повече се стопли...
- niko_first
- младши ентусиаст
-
аз си миля че с каквито и гърнета да си кпрекусвача си удря при едни и същи километри.... ти неможеш да промениш предавателното число 

само гасссс на ИС-ката
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3