ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
zlatko_baretata написа:bigmurzi написа:ще го имам предвид за следващата ... колко да се кара, като 8 са много?
По моето скромно мнение, с което не желая да ангажирам никого, ако се кара предимно градско София, предела е 6 - 6.5К. Ако се кара смесено 50/50 % - градско София и извънградско - 7К, а ако се кара предимно извънградско - 8К.
колата ми значи е много умна и се пази сама, все на 6к цепя картер

Tux0 Ca !

Спрях се на мотул 15 /50/ 6100 . Ако някой има конкретни наблюдения да сподели
Днес ново 20 сменях задни носачи с такива с дискове и тая кола няма обезвъздушаване
има спирачки ама педала е мек при първо натискане
Минахме от от най-далечното колело до най-близкото няма и няма .. Някакви идеи да имате ?

Днес ново 20 сменях задни носачи с такива с дискове и тая кола няма обезвъздушаване

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Алтернатора ми презареждаше 16.+, смених четките с релето и сега зарежда 9.+
Кво се случва изобщо? Старите четки бяха заминали доволно и сега вместо да се подобри...

Кво се случва изобщо? Старите четки бяха заминали доволно и сега вместо да се подобри...

Tux0 Ca !

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
SpUd3r написа:Алтернатора ми презареждаше 16.+, смених четките с релето и сега зарежда 9.+![]()
понякога нестава само с четки.. тре си човека да пипне

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- lubomirov1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 и Skoda Octavia
lubomirov1985 написа:Здравейте,колеги. Дойде и моя ред да се допитам до вас. Вчера като отворих капака и забелязах,че горния отвор на синята част, която съм оградил е пълен с бензин, а също и през маркучето оказано със стрелка капе бензин. Каква изобщо е функцията на това нещо. Мотора е 318 IS.
Предварително благодаря
Оказа се бензинов регулатор. Свалих го, изхвърлих го и сега нещата са ок.
- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 87 m10
- Мечтае да кара: е30 м10 Stroker
- Детайли за колата: DSD Blagoevgrad
Здавейте колеги имам двоен стоп е30-ка таблото - километраж и отдясно часовник вместо оборотомер. Та въпроса ми може да е малко тъпичък за някои от вас ама ще го задада: как мога да си сложа оборотомер тоест аз ще си оправя таблото ми жилото тва онова как и къде се закачат? 

- biem_w
- ентусиаст
-
alpina27 написа:Здавейте колеги имам двоен стоп е30-ка таблото - километраж и отдясно часовник вместо оборотомер. Та въпроса ми може да е малко тъпичък за някои от вас ама ще го задада: как мога да си сложа оборотомер тоест аз ще си оправя таблото ми жилото тва онова как и къде се закачат?
колега спрямо статуса ти въпроса малко наистина наникаде идва тук

- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
biem_w написа:alpina27 написа:Здавейте колеги имам двоен стоп е30-ка таблото - километраж и отдясно часовник вместо оборотомер. Та въпроса ми може да е малко тъпичък за някои от вас ама ще го задада: как мога да си сложа оборотомер тоест аз ще си оправя таблото ми жилото тва онова как и къде се закачат?
колега спрямо статуса ти въпроса малко наистина наникаде идва тукно по темата... не е зле да споменеш за какво м10 става дума... карбуратор ли ? инжекцион ли ? .... аз залагам на инжекцион и от опит ще ти кажа да си вземеш табло с обортомер и да го слагаш без никакви притеснения. а жилотоооо не го слагай никаде.. аз предполагам,че са го махнали 80те години
Колега кво ми е на статуса

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
biem_w написа:alpina27 написа:Здавейте колеги имам двоен стоп е30-ка таблото - километраж и отдясно часовник вместо оборотомер. Та въпроса ми може да е малко тъпичък за някои от вас ама ще го задада: как мога да си сложа оборотомер тоест аз ще си оправя таблото ми жилото тва онова как и къде се закачат?
колега спрямо статуса ти въпроса малко наистина наникаде идва тукно по темата... не е зле да споменеш за какво м10 става дума... карбуратор ли ? инжекцион ли ? .... аз залагам на инжекцион и от опит ще ти кажа да си вземеш табло с обортомер и да го слагаш без никакви притеснения. а жилотоооо не го слагай никаде.. аз предполагам,че са го махнали 80те години
аз пък спрямо твоя статус ти казвам че сложи ли друго табло оборотомера ще тръгне,просто ако иска часовник трябва да вземе буксата от таблото до часовника (жълтия щекер) да смени барчето за управлението на парното и да си вземе такова със и за часовник да го свърже и всичко ще е ОК ,
Да ви имам и отношението!!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- biem_w
- ентусиаст
-
remaka написа:biem_w написа:alpina27 написа:Здавейте колеги имам двоен стоп е30-ка таблото - километраж и отдясно часовник вместо оборотомер. Та въпроса ми може да е малко тъпичък за някои от вас ама ще го задада: как мога да си сложа оборотомер тоест аз ще си оправя таблото ми жилото тва онова как и къде се закачат?
аз пък спрямо твоя статус ти казвам че сложи ли друго табло оборотомера ще тръгне,просто ако иска часовник трябва да вземе буксата от таблото до часовника (жълтия щекер) да смени барчето за управлението на парното и да си вземе такова със и за часовник да го свърже и всичко ще е ОК ,
Да ви имам и отношението!!!
тииииииииииииииииииииии някаде да видя искам и часовник .. или просто е така само и само да си над мен а ?
- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
Хора успокойте се малко стига с караниците това е всяка 2ра тема
все пак благодаря за отговорите значи да си търся табло с оборотомер да слагам и да си реша прищявката.

- Carter_15
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i E30
- Мечтае да кара: BMW M6
Колеги един въпрос. Тръгнах да си търся ябълка за скоростите защото мойта вече е толкова изядена че луфтове и ходене наляво надясно на лоста напрао да ти писне.... Обаче се оказа че трябва да знам модела на скоростната ми кутия, говорих с един от форума и той ми каза да питам тук
Става въпрос за Е30 318i, М40б18, 88 година.
Благодаря предварително
)

Благодаря предварително

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос