I Love Plovdiv...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: I Love Plovdiv...
zlatko_baretata написа:Засега нещата са на кантар.
не се прави, щом си купил вал, не си се предал

Успех и дано да тръгнат на добре нещата!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- zlatko_baretata
-
-
Абе аз тоя го купих и заради блока, че се оказа дори по-добър от моя, иначе навивам един субект да ми продаде ЦСИ колянов вал, ама да видим дали ще го сдаде... 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- zlatko_baretata
-
-
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
zlatko_baretata написа:Айде и ЦСИ вала е спазарен.
Почна се! От това ме беше страх...
еххххх да ти имам страховете

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
са пускай темата и якоооооооооо снимки

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Ама да не се обадиш после на молотовката да трие 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- zlatko_baretata
-
-
Браво, мераклия си и ще си я направиш! Радвам се, че дори и Пловдивския шаман не успя да счупи ентусиазма ти!! УСПЕХ

Kroki написа:zlatko_baretata написа:Айде и ЦСИ вала е спазарен.
са пускай темата и якоооооооооо снимки

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Явор написа:Ама да не се обадиш после на молотовката да трие
да не го питат кво продава

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- zlatko_baretata
-
-
Колеги, тази тема за мен приключи. Когато започна възраждането на Е30 V12, ще пусна друга тема, защото тази е с друга цел и не мисля да я разводнявам...
Появи се светлинка в тунела, но оттук натам започва трудното и скъпото най-вече.
Благодаря на всички ви за коментарите и най-вече за подкрепата, която показа, че Е30 обществото все още е живо! Ще се радвам да ви видя всичките на 8 и 9 юни 2013г. на Първата Национална Е30 Сбирка в България.
Живот и здраве, дано да мога да се похваля в най-скоро време с жУвотното REBORN.
Да пазите любовниците!
П.С. И тая песен вече няма да си я пускам вечер...
http://www.youtube.com/watch?v=PLsLjhZetxU
Появи се светлинка в тунела, но оттук натам започва трудното и скъпото най-вече.
Благодаря на всички ви за коментарите и най-вече за подкрепата, която показа, че Е30 обществото все още е живо! Ще се радвам да ви видя всичките на 8 и 9 юни 2013г. на Първата Национална Е30 Сбирка в България.
Живот и здраве, дано да мога да се похваля в най-скоро време с жУвотното REBORN.
Да пазите любовниците!

П.С. И тая песен вече няма да си я пускам вечер...

http://www.youtube.com/watch?v=PLsLjhZetxU

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Дайте да се съберем и да ходим да го тормозим,нека всеки който е пострадал да ходи да му търси сметка !!!
Не трябва да се оставят нещата така ,не е правилно това е подигравка със имуществото и парите на хората,дайте да му направим едно посещение 30-40 човека и да искаме да плати ремонта !!!
Аз лично ако бях на твое място щях да съм там по-цял ден и да говоря на клиентите му за кво става въпрос докато не ми събере нужните части и пари за ремонта !!!
Не трябва да се оставят нещата така ,не е правилно това е подигравка със имуществото и парите на хората,дайте да му направим едно посещение 30-40 човека и да искаме да плати ремонта !!!
Аз лично ако бях на твое място щях да съм там по-цял ден и да говоря на клиентите му за кво става въпрос докато не ми събере нужните части и пари за ремонта !!!
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Ле ле ле, тая зелена Е30-ка колко пъти съм я гледал забутана в гаража на Росен, даже си мислех че е негова
.
Колега сори, ама тази тема трябва да я сложат най-отгоре при важните особенно в Пловдивската тема, да се знае един път завинаги че при тоя мошенник не трябва да се ходи! На това место се ходи само при Любака!
Има и други пишман майстори в Пловдив, та даже и се подвизават у "форумът"!
Колега споко, тоя от горе гледа, ще дойде и неговото време.

Колега сори, ама тази тема трябва да я сложат най-отгоре при важните особенно в Пловдивската тема, да се знае един път завинаги че при тоя мошенник не трябва да се ходи! На това место се ходи само при Любака!
Има и други пишман майстори в Пловдив, та даже и се подвизават у "форумът"!
Колега споко, тоя от горе гледа, ще дойде и неговото време.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- zlatko_baretata
-
-
Аз като закарах колата, те бяха още заедно с Любака. После Любака се махна и взе съседната клетка. Тогава не знаех защо, а и не ми беше работа да питам, се вече знам, ама ква файда?
Чуваха се приказки по негов адрес като ходех, но те бяха по-скоро подмятания под сурдинка, никой не казваше нищо в прав текст. Та накрая си го изпитах сам на собствения гръб.
Добавям и "новото двайсе" и спирам по темата:
Разглобих и скоростната кутия, защото наскоро трета взе да влиза по-трудно... синхронизаторът на трета скорост е фиря, другите също са тръгнали.... тая кутия, ако някой я е виждал на живо, знае каква е канионджийска, а ако я виждал разглобена, другите БМВ кутии ще му се сторят като за детски колички. Тая кутия е практически неразрушима, да ама не... щото като се монтира от Е31-цата горната помпа на съединителя и се захване към педала така, че има ход почти наполовина по-къс от нормалния, синхроните си заминават. А резервни части за тая кутия не се предлагат от БМВ, няма и от алтернативни производители. При тая кутия дори първа скорост и задна скорост са синхронизирани и се включват без проблем дори и на полусъединител, както реално аз съм бил при натиснат до долу педал... но това е за сметка на синхронизаторите.
Ае честито ми отново.
Чуваха се приказки по негов адрес като ходех, но те бяха по-скоро подмятания под сурдинка, никой не казваше нищо в прав текст. Та накрая си го изпитах сам на собствения гръб.
Добавям и "новото двайсе" и спирам по темата:
Разглобих и скоростната кутия, защото наскоро трета взе да влиза по-трудно... синхронизаторът на трета скорост е фиря, другите също са тръгнали.... тая кутия, ако някой я е виждал на живо, знае каква е канионджийска, а ако я виждал разглобена, другите БМВ кутии ще му се сторят като за детски колички. Тая кутия е практически неразрушима, да ама не... щото като се монтира от Е31-цата горната помпа на съединителя и се захване към педала така, че има ход почти наполовина по-къс от нормалния, синхроните си заминават. А резервни части за тая кутия не се предлагат от БМВ, няма и от алтернативни производители. При тая кутия дори първа скорост и задна скорост са синхронизирани и се включват без проблем дори и на полусъединител, както реално аз съм бил при натиснат до долу педал... но това е за сметка на синхронизаторите.
Ае честито ми отново.