Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Re: Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив
E да де,за колегата говорим.Явор намекна според мен,че не е нужно да се инвестира за 5х120 при положение,че гюнтер е сметнал 320ис да е с дискове 260мм.,та с хубави дискове и накладки и на 4х100 ще спира както трябва,да не кажа и по добре от такива на 5х120 купени втора ръка ама като нови 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
баси,имаме познал резултата 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Ако колегата кара още с М10-ковия сетъп, т.е. невентилирани отпред и барабани отзад по-добре да минава на 5х120 направо 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
+м52 отпред и никва тежест отзад. Ръчната сигурно компенсира.Ако колегата кара още с М10-ковия сетъп, т.е. невентилирани отпред и барабани отзад

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
аз пак да се обадя като адвокат...
колата се кара бързо предимно на дрифт а за дрифт с тоя мотор не са нужни по големи спирачки то заводските.... във варна има няколко е30-ки със същия сетъп и до сега никой не се е оплакъл че са му прегрели спирачките или че не е могъл да спре.... що ли така?
е как що, щото при дрифт реаланта скорост е макс 80-90 километра в час и това на най дългите завои.... на повечето е не повече от 50... е с 50 и с компакт дискове да е пак ще спре... така че време има но пари на куп няма... ще им дойде времето и на спирачките...
колата се кара бързо предимно на дрифт а за дрифт с тоя мотор не са нужни по големи спирачки то заводските.... във варна има няколко е30-ки със същия сетъп и до сега никой не се е оплакъл че са му прегрели спирачките или че не е могъл да спре.... що ли така?
е как що, щото при дрифт реаланта скорост е макс 80-90 километра в час и това на най дългите завои.... на повечето е не повече от 50... е с 50 и с компакт дискове да е пак ще спре... така че време има но пари на куп няма... ще им дойде времето и на спирачките...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 COUPE
- Мечтае да кара: Е30 COUPE
- Детайли за колата: M пакет
не мисля да минавам на 5 болта,4х100 има много джанти и не са скъпи..
мисля да си сложа хубави дискове и нови накладки като мога и мисля че сега е достатъчно,
факт е че с пари е по лесно но като ги няма какво да се прави,поне опитвам
Тони ще ти пиша за пружините
отпреде имам разпънка но отзаде нямам,ще измислим някоя
и моста ще гледам да заделя пари за него
пък човека с хомосексуални наклонности с праисторическата "хелафлюш" кола е много оригинъл
мисля да си сложа хубави дискове и нови накладки като мога и мисля че сега е достатъчно,
факт е че с пари е по лесно но като ги няма какво да се прави,поне опитвам
Тони ще ти пиша за пружините

отпреде имам разпънка но отзаде нямам,ще измислим някоя

и моста ще гледам да заделя пари за него

пък човека с хомосексуални наклонности с праисторическата "хелафлюш" кола е много оригинъл

- nikola_gargov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30
Не знам, но забелязах 2 неща , че Ники е единствения които на старт-финалната права кара в права посока Ди наи-бавно, и това, че поне начинаещите вече подкарват колата 20-30 метра преди завоя, а тои все още изчква да влезне в него и тогава с лека "чи.иика" на съединителя, вече в средата на завоя е на ВРАТИ!!!!
Дали заварката
или техниката те спират не знам но ..... 
Дали заварката

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
то така се почва малко и полека... щот имаше и такива дето отаначал осе помислиха за големи дрифтъри и после може да питате ония червено бели гуми по пистата кво се случва
все пак нито е свикнал на заваракта нито на мотора....
п.п. аз спирам да пиша в тая тема защото няма смисъл хейтъри винаги ще има и нямам нерви вече да се занимавам с такива ... мога сам ода им кажа да погледнат първо себе си какво са направили и докъде са го докарали и така да пишат за другите...

п.п. аз спирам да пиша в тая тема защото няма смисъл хейтъри винаги ще има и нямам нерви вече да се занимавам с такива ... мога сам ода им кажа да погледнат първо себе си какво са направили и докъде са го докарали и така да пишат за другите...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 COUPE
- Мечтае да кара: Е30 COUPE
- Детайли за колата: M пакет
аз пък мисля че единствените които се излагат са тея дет вече няма ко да кажат и почват с простащината,естествено на простотия ще се отговори с простотия
иначе няма да разберат
пък експерта по дрифт техники да дойде ми закачи ръчната и да ми поопрай задния мост кат е такъв гуру по "чи.иики"

пък експерта по дрифт техники да дойде ми закачи ръчната и да ми поопрай задния мост кат е такъв гуру по "чи.иики"

- ssttaannyy
-
-
- Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
- Мечтае да кара: bmw turbo
даите му пари не акъли,и то хора които едва ли ще могат да вържат два завоиа на писта
- nikola_gargov
- кандидат ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Нащо момче, много хубаво се хихикаш ама дай да видим и твоите възможности, че ми стана интересен чак 

- nikola_gargov
- кандидат ентусиаст
-
По Бузлуджа и Шипка "папараци" няма, колко карам и как то си е за мен, карам си за кеф не да гоня някви постижения, но не правя тема 100 страници да си показвам лепенките и как ми откраднали бронията, но тва е др.
Просто си изказах мнението , но щом е проблем афтора да ме извини
Просто си изказах мнението , но щом е проблем афтора да ме извини