проект кърпене на е30 :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
Re: проект кърпене на е30 :)
Бре,само заварчици в тоя форум и всеки дава от акъл по-голям акъл.Първо искам да кажа,че БМВ-нцето става кукла.И второ да ви светна малко с тея кърпежи.По принцип,когато се "кърпи" кола би било добре да е с плътен шев на заварките.Понеже така логично имаме по-голяма здравина.Аз знам от баща ми,че едно време майсторчетата са нямали таки'а ЦО-та и тем подобни глезотий.Хваща оксижена и почва да "кърпи".Ако умее прави шева и не дупче ламарината.
А сега вече при наличието на ЦО-то масово се използва 'щото с него става по бързо и няма тази опасност да надупчеш ламарината.Но пък с ЦО не може да се прави плътен шев.Ламарината много се загрява.
Електожена не е за тънката ламарина по колата.Той е за стабилно желязо.Иначе по принцип и той става за кърпене ама пак човека тряа да е разбирач.
Та искам да кажа,че всеки един теникиджия в днешно време би направил такива шевове.
Ако има нещо неверно в моя пост някои да ме поправи.Ако "Адаша" пише не се брой
за корекция.
Иначе до колагата, браво за ентусиазма и хъса.Е30 като се направи става най-готиното БМВ.Не го казвам просто щот имам Е30,а щот си е истина.
Колега ще стане,ще стане колата!
А сега вече при наличието на ЦО-то масово се използва 'щото с него става по бързо и няма тази опасност да надупчеш ламарината.Но пък с ЦО не може да се прави плътен шев.Ламарината много се загрява.
Електожена не е за тънката ламарина по колата.Той е за стабилно желязо.Иначе по принцип и той става за кърпене ама пак човека тряа да е разбирач.
Та искам да кажа,че всеки един теникиджия в днешно време би направил такива шевове.
Ако има нещо неверно в моя пост някои да ме поправи.Ако "Адаша" пише не се брой

Иначе до колагата, браво за ентусиазма и хъса.Е30 като се направи става най-готиното БМВ.Не го казвам просто щот имам Е30,а щот си е истина.
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
dichodichev3 написа:Бре,само заварчици в тоя форум и всеки дава от акъл по-голям акъл.Първо искам да кажа,че БМВ-нцето става кукла.И второ да ви светна малко с тея кърпежи.По принцип,когато се "кърпи" кола би било добре да е с плътен шев на заварките.Понеже така логично имаме по-голяма здравина.Аз знам от баща ми,че едно време майсторчетата са нямали таки'а ЦО-та и тем подобни глезотий.Хваща оксижена и почва да "кърпи".Ако умее прави шева и не дупче ламарината.
Ако има нещо неверно в моя пост някои да ме поправи.Ако "Адаша" пише не се бройза корекция.
Бе,някой неща не са чак толкова логични

За оксижена нищо хубаво не мога да кажа-освен че е по-трудоемко и самата заварка се окислява на мига,което води до скорошна корозия.
Колкото до това,дали ти харесва как се ремонтира конкретния екземпляр-Въпрос на вкус-в Шарк сектора можеш да видиш как се кърпят една две Баварки...Може би ще разбереш за какво става дума.
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
ето малко снимки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Много фиешън номер мангале 

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Надежденската 16ка
Евала пич екстра става колата

Евала пич екстра става колата

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Беше и благоевградска, беше и в триъгълника....
Видела е тфа и онова...

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
Колеги другата седмица ще паля двигателя и сигорно ще го слагам в коша
монтирам седалки тн
надявам се тук до 20-на дни да съм по пътищата и най вече по сбирките

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
колата е видяла много и никога не ме е предавала аз бях първия собственик на колата.Радвам се че че пак ще е по пътищата и то в добро състояние
.има снимки в галерията ми как е изглеждала преди.

******Colin McRae 1968-2007******

http://www.vbox7.com/play:6781825e

- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
дам за голяма жалост доста е видяла и доста е истормозена
но ще се опитаме да я направиме пак така добре изглеждаща

- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
колеги аз да се похваля малко
с какво се сдобих
днес

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
ами ензо са Немски ! така пише поне на тях! знам че ме кефат много и са далаверка

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Е честити да са ти
) Гледам има напредък по купето 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех