По-големи дискове на е30 от какво?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Tuhla_4etvorka
- Потребител
-
E30_M_Tech_ll написа:опааа ко намерих
само че това е обратен фланец смисъл там където има дупки за глави на болтове си го представи за резба, а където са дупките с резба дупки за глави за болтвое....
и тоя симаптичния болт с ексцентричната глава трябва да се хваща от външната страна а дупката в главата му да гледа навътре![]()
айде колега дано тия дето работят за тебе да са по умни и с по голямо въображениече инъче от глад ще умреш
Това дето си го намерил е от 4х100 към 5х100, такива съм правил десетки, даже има и по-лесен вариант

Последна промяна Tuhla_4etvorka на 14 Юни 2009, 21:33, променена общо 2 пъти
- Tuhla_4etvorka
- Потребител
-
E30_M_Tech_ll написа:........но все пак колко често сменяте дисковете на колата си?
Ами аз лично ги сменям по 3-4 пъти в годината. Ако ти навърташ 10000 годишно, то аз ги правя за 2 месеца

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Tuhla_4etvorka
- Потребител
-
- B.J.Blazkowicz
- Потребител
-
истинските манияци-проектаджии-е30 мастъри
Пайнерка кво е ланец ве ман,яде ли се пие ли се кво е
Аз не мога да открия бмв с ланци,това да не е някво ново езобретение от ретро маняците,също като шпатоловането на лайсните на вратите,да знам че ако изоставам от младежта да си сложа и аз на мойте коли,да съм по съвременен?Да не вдигат мощноста ей,чиитърче

Пайнерка кво е ланец ве ман,яде ли се пие ли се кво е

Аз не мога да открия бмв с ланци,това да не е някво ново езобретение от ретро маняците,също като шпатоловането на лайсните на вратите,да знам че ако изоставам от младежта да си сложа и аз на мойте коли,да съм по съвременен?Да не вдигат мощноста ей,чиитърче

- Закръгления
- Потребител
-
B.J.Blazkowicz написа:истинските манияци-проектаджии-е30 мастъри![]()
![]()
Пайнерка кво е ланец ве ман,яде ли се пие ли се кво е![]()
Ти па къде си ръгнал, като не знаеш какво е ланец е, бре новобранец такъв! Тва синджирче за врата, ама по-големо, мутрите ги носят по-принцип! И ти препоръчвам да натрупаш малко опит във форума, преди да се изказваш така категорично!
Август 2008г., спечелено 2-ро място по надяждане с кюфтета в с. Кула, Видинска околия! Личен рекорд - 38 кюфтета с лук за 56 минути! Плюс 5 големи мастики!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
От единия крачол в другия си го премествам сега и ви гледам сеира велики тунингисти как не можете да измъдрите един прост фланец,а сте тръгнали V12 Е30ки да правите,за да летите с 250+ напред назад
Препоръчвам ви повече от това
барем се сетите 

Препоръчвам ви повече от това

8.32
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
аве тухлйо ти какъв си такъв не те знам .. .за сефте виждам такъв човек като тебе.. .толкова ли те е срам да си признаеш че те надвих във спора и че ти не си се сетил за тоя вариянт?
обясних ти точно че това е фланец от 4 п о100 към 5 по 120 да точно обратното на това което ние търсим ... но щом виукаш че такъв фланец си рпавил не се ли сещаш че ше може да се нарпави и по обратния път?
грешката ти на тебе е че разполагаш болтовете ето така
така наистина остава супер малко разстояние и се застъпвеат резби демек не може да се нарпави... това е чертеж да си надупчиш диска....
погледни го хубаво тоя фланец и не се излагай ти повече че ше ти се смеят хората щото те знаят кой си всъщност под този ник
пак ти го обеснявам фланеца който на нас ни трябва е същия (от снимката с ексцентричните болтове)само че където този на снимката има дупка за глава за болт там го правим да е по тясна за резба а където има дупка за резба там прайм дупка за глава за болт демек просто им разменяме местата..... там се вижда с просто око че си сотават едни 3-4 мм и то като се има впредвид че едното е по широко заради главичките на болтовете демек във вътрешноста на фланеца това разсотяние става още по голямо и напълно надеждно....
а ексцентрика просто трябва да се завърти половин оборот и готово....
обясних ти точно че това е фланец от 4 п о100 към 5 по 120 да точно обратното на това което ние търсим ... но щом виукаш че такъв фланец си рпавил не се ли сещаш че ше може да се нарпави и по обратния път?
грешката ти на тебе е че разполагаш болтовете ето така

така наистина остава супер малко разстояние и се застъпвеат резби демек не може да се нарпави... това е чертеж да си надупчиш диска....
погледни го хубаво тоя фланец и не се излагай ти повече че ше ти се смеят хората щото те знаят кой си всъщност под този ник
пак ти го обеснявам фланеца който на нас ни трябва е същия (от снимката с ексцентричните болтове)само че където този на снимката има дупка за глава за болт там го правим да е по тясна за резба а където има дупка за резба там прайм дупка за глава за болт демек просто им разменяме местата..... там се вижда с просто око че си сотават едни 3-4 мм и то като се има впредвид че едното е по широко заради главичките на болтовете демек във вътрешноста на фланеца това разсотяние става още по голямо и напълно надеждно....
а ексцентрика просто трябва да се завърти половин оборот и готово....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Закръгления
- Потребител
-
PIONEER написа:От единия крачол в другия си го премествам сега и ви гледам сеира велики тунингисти как не можете да измъдрите един прост фланец,а сте тръгнали V12 Е30ки да правите,за да летите с 250+ напред назад![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Препоръчвам ви повече от това![]()
барем се сетите
Много точно казано, колега!

Тия са некви въздухари, само се хвалят наляво надясно в виртуалното пространство и то без доказателства!
Като видях тая тема http://e30.bg/forum/viewtopic.php?f=29&t=380&start=110 , много се издразних, също като тебе! Направили били в12, дръжки, тука М-техника ИИИ 5 страници им обяснява как стават фланците и то с или без заварки, а тия тъпунгери още не могат да вдянат!
Айде нема нужда от такива в нашия форум!
Август 2008г., спечелено 2-ро място по надяждане с кюфтета в с. Кула, Видинска околия! Личен рекорд - 38 кюфтета с лук за 56 минути! Плюс 5 големи мастики!
- B.J.Blazkowicz
- Потребител
-
Пайнерка не се пищисвай,този който слага и прави съм аз!А пък аз мога и тебе да те направя на фланец само да ти е достаъчно дебел портофела,защото както ти е обеснил Змиеядеца,при мене ефтинко нема 

- B.J.Blazkowicz
- Потребител
-
Аве шкемби,що не се изправиш срещу на Юзъра22 комбито,ми се ебаваш с обикновените фенове,който пестят от кафенца за да си купят е30ски?Да си свериш часовника много ли ти върви колата,хем да разбереш дали ще вдигнеш 250,понеже пък мен ме съмнява тази работа!
- Закръгления
- Потребител
-
B.J.Blazkowicz написа:Аве шкемби,що не се изправиш срещу на Юзъра22 комбито,ми се ебаваш с обикновените фенове,който пестят от кафенца за да си купят е30ски?Да си свериш часовника много ли ти върви колата,хем да разбереш дали ще вдигнеш 250,понеже пък мен ме съмнява тази работа!
Я съм с М40 ве Блажковицо, и се интересувах от фланците, не ме закачай, че и без това ми е тежко!
- B.J.Blazkowicz
- Потребител
-
кви фланци ве шопаре,пускаш по 4 пъти водата в кенефа,после пак не ти вървяло комбито,еми то требва корабен V30 цилиндъра със 250.10на 9 нютона да тръгне
- Закръгления
- Потребител
-
Тва за кенефа не е верно, защото ползвам само външни с дупка и антисептична яма!
И нямам комби, а е30 пикап, като американските, но с удължено назад пасажерско отделение, за да влизам!
И преди да видиш душевната красота на човека, недей да съдиш по външния му вид!!!
И нямам комби, а е30 пикап, като американските, но с удължено назад пасажерско отделение, за да влизам!
И преди да видиш душевната красота на човека, недей да съдиш по външния му вид!!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Закръгления написа:PIONEER написа:От единия крачол в другия си го премествам сега и ви гледам сеира велики тунингисти как не можете да измъдрите един прост фланец,а сте тръгнали V12 Е30ки да правите,за да летите с 250+ напред назад![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Препоръчвам ви повече от това![]()
барем се сетите
Много точно казано, колега!![]()
Тия са некви въздухари, само се хвалят наляво надясно в виртуалното пространство и то без доказателства!
Като видях тая тема http://e30.bg/forum/viewtopic.php?f=29&t=380&start=110 , много се издразних, също като тебе! Направили били в12, дръжки, тука М-техника ИИИ 5 страници им обяснява как стават фланците и то с или без заварки, а тия тъпунгери още не могат да вдянат!
Айде нема нужда от такива в нашия форум!
бах къв тоз форум бре, всичко му на опаки мноо сложен ми иде. Аватарите от дясно постовете разминати ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола