Въпрос за претапициране на седалки

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 28 Май 2009, 20:48

Вече не знам кой какво и защо. Аз съм бедно момче от покрайнините и малцинствата, цял живот съм рупал чесън и лютеница с малко хлебец. Месо даже по Коледа не съм виждал, щот съм мюсюлманин. А га опрях да си тапицирам седалките, вие гадове, ме пратихте при оня скъпчия дет ме забаламоса с яхти и състезания по тапициране и ветроходство! Сега разбирам, че има и по-евтини варианти, ама вече е късно, ей сега му се обадих, че ще си взимам седалките, а той ми каза, че вече ги е разглобил и дотук ремонта бил 1500 лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 28 Май 2009, 21:15

както му казваме тук в прованса:ДУХАЙ МУХЛЬО!
е сега отивам до него с Подкупения да си делнем на 3 по 500 и наздраве...
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 28 Май 2009, 21:31

Много ясно, че накрая го издухах, вие сте долна пасмина, дет сте се наговорили да преебавате примерните юзърчета като мене, а далаверата си я пазите за вас!!! :evil:
Даже днеска Подкупения ми се похвали, че те е уредил с някакви жанти алпинки на ниска цема, ама понеже щял да купува Е38-чка, ти си щял да му ги дадеш само срещу кебапчета и бири безброй.
Корумпирани гадове сте вие, кой ме запозна с вас да му е..а майката!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 28 Май 2009, 21:46

нема дрога баце,подхванали сме една контрабандичка с мръсни гащи,та веке че работим до 5часа с почивни дни събота и неделя.А който него кефи ,да иде при БМВистите,при корумпираните Москвичкаджий оттук насетне че е така!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 28 Май 2009, 22:08

Ае Пенсионирания Брус Ли, ти не се ли оня дето се опитваше в моите младини, когато бях много бос в БМВ-тата да ми пробуташ едно М40 със щракащи повдигачи за М42 от ИС-ка. И докрай ме обеждаваше, че мотора щракал щото бил със спортни валове. Добре, че тогава се консултирах в един сервиз за БМВ-та, та ми обясниха некои неща и неможа да ме накараш да гризна дръвцето. Ама Мухата Цеце май го е захапала, ама дано да е от тънката страна.

Що се касае до тапицера - Питайте по автосервизите в пловдив монтьорите от 30 годишна възраст нагоре за правилния човек, който да ви реставрира седалките или корите и тавана, абе цялата тапицерия. И ще стигнете до един извод - "ТОВА Е РУМЕН НА СЪБОТА ПАЗАРА"
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 28 Май 2009, 22:11

Ами аз си вадя почтенно парите ве - продавам ракия, вълнени чорапи и потници :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 28 Май 2009, 22:12

то тва мене много не ме интересува, кога и как ще работите, дреме ми гъза... аз минавам само да ви видя, кво що за бпклуци сте, дет насаждате девствените душици кат мене на скъпотията и хващам пътя обратно. Сега ви е лесно да ми спамите в темата, ама на мене ми се пише на гъза с оня кожодер!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 28 Май 2009, 22:15

значи за тапицерката - тя е в завод рекорд - така се казвало мястото
ето тука също я споменават с добри думи
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/showt ... hp?t=26774

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 28 Май 2009, 22:24

Аве, човек майна, аз те попитах дали е сгодна, а ти ми пускаш линкове от форуми и то без снимки.
Колкото и да я хвалят и да е добра в занаята, сега зарад ония боклуци, дето ме наквасиха, тряя да платя 1500 ле. за да си взема седалките само с оправена механика!
Вече не знам какво да правя, тая мома дали да я гледам, дали не, все пак, жена да пипа кожа става, ама определен вид само! Ония боклуци са се наговорили и майстора сега работи денонощтно, за да вдигне цената за положения до момента труд и да не мога да си взема седалките!!! :evil: Кат му се обадих днеска да го питам дали мога да си взема седалките, оня не ме позна и ми вика: ти с коя яхта беше? :shock: :shock: :shock:
Загазих.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 28 Май 2009, 22:28

ми заебавай ги седалките при тоя и си взимай нови от някой във форума за 200 лева и ги тапецирай
аз така щях да направа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 28 Май 2009, 22:29

кьорав карти не играе

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 28 Май 2009, 22:29

Това е идея, между другото!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 28 Май 2009, 22:30

имаше позакъсани седалки рекаро за към 150 кинта ама немога да се сетя кой ги даваше поразровисе из купува продава и така

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 28 Май 2009, 22:35

Ако си решил да купуваш. имам едни, не са точно рикардо, но мясат горе доло, имам уреди с които мога да ги направя да приличат и на седалка от булид на Ф1.
на скромната цена от 540 лева мога да ти ги дам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 28 Май 2009, 22:35

Румбата каза, че утре ша ме черпи бира и кебапчета. Бил ударил джакпот-а с некви седалки :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E30