И аз вече си има Е30-ка

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 23 Май 2009, 22:57

BMWfenomen написа:аз пък днес видях колата по Владимир Вазов и ми хареса :winky: я си покажи твоита ?

... по Владимир Вазов, откъс от някакъв роман ли е или друг вид проза?
това, че на теб ти е харесала, какво е, мерило за перфектната е30-ка ли?
Мойта е леш, няма какво да я показвам, ама един ден, като се замечтая за е36 и нагоре, ще стана и аз маняк и ще я пусна да се изкефиш... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 23 Май 2009, 23:04

дано да дочакам този ден :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Май 2009, 9:03

BMWfenomen написа:ти затова ли си карал бмв защото било елитно :mhihi: ?
леле :gay:

феноменка,елитно бе за масата хора,за мен си бе и още е мерак!
ама кога навлезаха 30-те у бг,вървяха по над 6000лв,а мойто тате ич не пожела да ме оборудва с такава,а кога трябваше да си търся кола и имах малко над 4000,ич и не съм се замислял за бмв,щото искам да е добро,а не тоалетна със шпойлери и крила,ама на,напих се и напазарих...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 25 Май 2009, 10:28

заработи ли турбината колега

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 25 Май 2009, 22:32

пацинкаа ама ти си жииисток биее...с тез приказки за мерака и тн сигурно бая връзват а ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Май 2009, 9:28

кво да ми връзват,аз не съм взел старият кенеф та да разкарвам пиклите по кафета,както са повечето играчи от форума!
те хората самолети имат,ние тука мерим чурки и стискаме пъпки за нещо толкова малко,ама така си е,толкова години беднотия,българина няма нормално мерило за това кое е правилно!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 26 Май 2009, 15:05

колкото и пари да имам и 7-ца да имам и 8-ца пак бих си купил Е30 за идеята :shock: :)
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 26 Май 2009, 16:04

biem_w написа:колкото и пари да имам и 7-ца да имам и 8-ца пак бих си купил Е30 за идеята :shock: :)

в оригинал

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 04 Юни 2009, 16:46

tormentor1980 написа:Едно нещо не ми е ясно - защо преобладаващите мнения в темата са, че Е30 след като е старо, едва ли не вече не е истинско БМВ и не заслужава да бъде поддържано/възстановено като такова? Че може да му се слага газ, метан и всякакви лайна, да се кара с най-евтиното масло, да се реже, маже, клепа и насира по всякакъв начин? Даже такива тенденции се подкрепят и възхваляват в темата.
И какво значи 'добре дошъл, колега', отправено към човек, който откровенно заявява, че ще скраперясва и омазва още един изстрадал екземляр от моделната гама.
Насекомото-Терорист наистина е прав, че тук е пълно с маняци... за които важното е само, че някой си е купил е30 за 5 лв. (олеле какъв кеф, колко поевтиняха е30-ките), появил се е още един е30 МАНЯК.
Нищо лошо не искам да кажа за пича, дето е пуснал темата, но по-добре да я беше пуснал в Пежо форума, там щяха да му се радват повече.
Всеки има своето право на избор какво да прави с колата си, но след като я пуска във форума, не може да се сърди на мненията, които не съвпадат с неговите.
И след като повечето МАНЯЦИ влизат във форума само защото са си купили е30 за 5 лв., поради простата причина, че не са имали 10 лв. да си купят е36, а не по убеждение (и вече се имат за някакви ентусиасти велики) не виждам какво се палят и се правят на много солидарни... може би защото за да спестят някой лев за 'любимата' е30-ка, скраперясват здраво и после най-нагло застъпват тезите за скраперията и тук в този МАНЯШКИ под-форум?
Ква ГА'С' ве? Кво илиянско ТУРБО с ГА'С' ве? Кви пружинки от Орелче и реленца от Ладичка? Альоу, поне не пишете простотии, ами си ги дръжте в маняшките главици...
Модел Е30, поради пенсионната си възраст и лесна достъпност в днешно време, се превърна в платформа на простотията, скрапернящината, изветрели евтини експерименти и надъхани маняци, тайно копнеещи за е36 или е46 или каквото и да е там. Е30 в ръцете на българския скрапер, отдавна не е това, което би трябвало да е.
Успех на всички риячи.

Абе пич ти в час ли си? Аз не съм си купил е30 за да се хваля,имам доста по квалитетна кола за возене. Идеята ми за тази е30-ка е просто да не забравя какво е чувството да съм до лактите в масло,да съм до 2-3 часа през ноща и да си я зглобвам и разглобвам ВСИЧКО ТОВА МИ Е ХОБИ. И целта на цялата тая простотия е да видя какво ще стане как ще върви и прочие, несъм тръгнал да се състезавам и да се хваля,пък и да изреве мотора в гаража залежава един "шестак" 2.3 който чака да бъде сложен след като м40 угасне завинаги :)

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 04 Юни 2009, 17:46

:yes:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 04 Юни 2009, 20:56

sas_88 колата ти е супер за 350 евра ще я ударам ако треба в някоя бандера да ми мине мерак, за тия улици в Блгария е перфектна :) (не искам да навреждам никои, просто и при нас е таква ситуацията)

Турбо и газ бива, ама ще треба да е ГИ, с испарител не бива...

Поздрав!
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 04 Юни 2009, 22:22

С изпарител ще е,поради причината че вече съм го купил. С ГИ не ми се занимава труден е за монтаж тоест ще трябва да ходя на газаджии, а и е скъпичък а мен целта ми е да го направя колкото може по евтино,за да мога след това да направя една сметка и да го споделя тук в темата, и ако някой се хване като мен да прави чудеса за без пари (щото с много пари всеки може) да пита тука за да разяснявам по подробно :) аз в момента съм във застой защото ми попривършиха финансите и се налага да бачкам повече за да има за харчене,и нямам време да се занимавам а другия месец ще се заминава на море и тогава пак няма да имам време,а ми се щеше до тогава да я направя и да хвърча с нея по магистралата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 04 Юни 2009, 22:27

sas_88 написа:С изпарител ще е...

Ами забрави на турбото... и карай я така ;)

Успех!
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 04 Юни 2009, 22:54

македонец написа:
sas_88 написа:С изпарител ще е...

Ами забрави на турбото... и карай я така ;)

Успех!

и защо да я забравя? виждал съм такава и си вървеше доста прилично

Потребител
Аватар

Мнение от bmw318coupe » 04 Юни 2009, 23:03

Колега честито да ти е Е30-ката с здраве да си я караш , след някои месец и аз 6е си зема ... ;) :winky: :driving: :bgflag:

ПредишнаСледваща

Назад към E30