Е30...Кабрио
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Дилян Пенчев написа:Така ме бяха научили полицайте в квартала че вечер късно като се прибирам и като дрифтна 2-3 завоя по бесно и си набия камшиците към нас и онея не си правят труда да ме търсят.. направо пред нас ме чакат и се почва със въпросите
Е в момента почиват...малко време да се поуспокоят и като подкарам пак Е30-ка (живи и здрави) пак ще им опъвам нервите
Абе заради тебе ли ме спират по 3-4 пъти месечно из Дружбата и ме мотат по 15 минути - уж справка за документи нещо. Търсят ся на кой с BMW да си го изкарат

It's not who You are, it's who You know...
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе не знам ма мен си ме познаваха! Спираха ме НОН СТОП! Няма полицай дето да не знаеше колата и да не я спре.. независимо как се движи
Аз ги знам къде седят и там спазвам приличие... ама то по нощите когато е супер тихо се чувам от 2 км
Редовното им беше... ти що така караш? Тая кола що мерише на гуми (аз отговарям: " ми не знам тя така си мерише" )
Даже последния път бяха пратили некъв с болтове на рамената и каот ме нагъна щеше акт да ми пише за нарушаване на обществения ред... ама Роко от Ловеч нещо игра театро и ме спаси за което му благодаря

Аз ги знам къде седят и там спазвам приличие... ама то по нощите когато е супер тихо се чувам от 2 км

Редовното им беше... ти що така караш? Тая кола що мерише на гуми (аз отговарям: " ми не знам тя така си мерише" )

Даже последния път бяха пратили некъв с болтове на рамената и каот ме нагъна щеше акт да ми пише за нарушаване на обществения ред... ама Роко от Ловеч нещо игра театро и ме спаси за което му благодаря

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
А, вие сте подготвили почвата - живот и здраве след няколко месеца и аз да цъфна в Дружба с Е30 ще ми разкатаят точките за нула време - аз къфто не умея театър да играя... ще трябва да се науча
Иначе относно кабриото - нали не е толкова по-тежко?!? Направо не мога да си представя 6 цилиндров мотор да се задъха:) Между другото - установих едно елементарно нещо днес, а именно, че като карам на 3000-3500 оборота на трета примерно и като дам пълна газ колата се изстрелва, отговаря моментално на натиска на педала - а ако карам с ниски обороти и натисна педала до долу се пъпли едвам, едвам. Понякога е хубаво да се държат по-високи обороти, но в умерени граници - от едно ниво нагоре става вредно. Мисълта ми е - качи се един познат да ме вози в бмв-то ми и като наби четвърта с 1000 оборота лошо ми стана - то ония мотор все едно си му закачил 3 тона на теглич! Мъчи се, нема мазане, то жега, колата грее и т.н. Ако си подържа човек в града 2000-2500 оборота е екстра, а извънграда е хубаво от време на време и над 4000, да се "изчисти" мотора от вредни натрупвания 

BMW only!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Комбито и кабриото се произвеждат чаааак до 1994 година
Между другото Сашо драйвин'год, има нормално окачване ,но то е в супер състояние и колата му се държи много стабилно и дори неутрално
Наистина центъра на тежеста е доста по-ниско и колата седи по друг начин на пътя
Сеага ще гледам по Швейцария какво има на пазара,защото само от там трябва да я купуваме
Има в момента една Е30-ка '87 318 М10 - направо youngtimer
50 К км
, няма обаче никакви екстри
Георги Пенчев

Между другото Сашо драйвин'год, има нормално окачване ,но то е в супер състояние и колата му се държи много стабилно и дори неутрално

Сеага ще гледам по Швейцария какво има на пазара,защото само от там трябва да я купуваме

Георги Пенчев
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Penchev написа:Сеага ще гледам по Швейцария какво има на пазара,защото само от там трябва да я купувамеИма в момента една Е30-ка '87 318 М10 - направо youngtimer
50 К км
, няма обаче никакви екстри
![]()
Георги Пенчев
още по-добре че няма екстри ,ще върви повече

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да бе верно - тия екстри за кво ги ползвате, че и при мен нещо липсват
Ръчни стъкла, нема абс, нема клима (кво е тва?:) ), нема ел люк, нема борд, нема чип тунинг, дори немаше десно огледало и оборотомер, но вече има
Иначе звучи уникално! Е30-ка на 50 000 километра - направо като химера ми е, това е нечовешко и ако бях на ваше място щях да съм я купил - стига да не искат 5000 евро 

BMW only!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Останал съм с впечатление че Пенчеви имат усет към колите знаят какво да си купят
Така че вече мога да предположа какво че е следващото БМВ

Така че вече мога да предположа какво че е следващото БМВ

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Я гладай ти една седмица ме няма и кво става тука
Диляне каза, че изкаш кабрио и явно не си ме излъгал, щот аз си мислех че си ме зел на подбив, ама ся кат гледам съвсем сериозно си го мислиш
Щом си го взел присърце въпроса явно ще имаме още одно кабрио на лице, само да не стане кат с мойта 325-ца дет още си я мечтая 

Диляне каза, че изкаш кабрио и явно не си ме излъгал, щот аз си мислех че си ме зел на подбив, ама ся кат гледам съвсем сериозно си го мислиш

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
amd написа:Да бе верно - тия екстри за кво ги ползвате, че и при мен нещо липсватРъчни стъкла, нема абс, нема клима (кво е тва?:) ), нема ел люк, нема борд, нема чип тунинг, дори немаше десно огледало и оборотомер, но вече има
Иначе звучи уникално! Е30-ка на 50 000 километра - направо като химера ми е, това е нечовешко и ако бях на ваше място щях да съм я купил - стига да не искат 5000 евро
Па то чипа екстра ли се води

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Nucl3arDru1D написа:Дилян Пенчев написа:....
май само с асансьор не си пробвал да дрифнеш
Абе сигурно се е пробвал, ама не му е стигнал паура, па и там завоите са кът...

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
kam_tod написа:Nucl3arDru1D написа:Дилян Пенчев написа:....
май само с асансьор не си пробвал да дрифнеш
Абе сигурно се е пробвал, ама не му е стигнал паура, па и там завоите са кът...
ама той ги разбира нещата и може да си направи сам трасе и да има завои, Отис-про примерно