BMW E30 by NsL-OnE

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: BMW E30 by NsL-OnE

Мнение от bivola » 24 Сеп 2011, 16:33

За какво са ти тези скорости , какво стана с м50-та ?
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NsL-OnE » 24 Сеп 2011, 19:05

Отказах се да я слагам за сега.

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 24 Сеп 2011, 20:13

Защо , бе колега ? Нали го бяхте пуснали в коша.
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 24 Сеп 2011, 21:12

То така става, като Е30-ките започнаха да се продават за десетки левове и "нормалния софийски дришльо" вече може да си ги позволи.
То пари нема за стандартно обслужване на колата, ама иначе има маняшки теми-проекти. :mhihi:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 24 Сеп 2011, 21:37

zlatko_baretata написа:То така става, като Е30-ките започнаха да се продават за десетки левове и "нормалния софийски дришльо" вече може да си ги позволи.
То пари нема за стандартно обслужване на колата, ама иначе има маняшки теми-проекти. :mhihi:

Aко всички теми във форума бяха високобюджетни , нямаше да е толкова интересно. Пък и сам разбираш , че не всеки се е родил в заможна среда или пък просто живота така го е подпукал , че да не може да си позволи всичко ;) И в такъв случай значи ли , че аз, той или ти не можеме да си доставяме нужното удоволствие от това да караме даден модел кола и да наливаме всички налични пари там ? Било то 5 , 10 или 500 лева ? Дори Явор , който си позволява да се шегува с доста хора тук , а аз съм сигурен , че едва ли има нещо лично към повечето, беше казал преди , че "всеки , който прави нещо по е30 макар и малко е един вид маняк". Така , че подобен тип коментари не смятам , че са нужни в подобни теми. И после не се чудете защо няма хора във форума , защото хора като теб им убиват и малко самочувствие , което имат. Сега ако искате ме баннете за колкото искате време заради големия офтопик , не ме интересува. Просто прекалявате на моменти. Лека вечер и успех на баретката и най - вече на момчето. Продължавай , филма е безкраен не ме питай откъде знам и моята престоява повече пред блока , но това не ме прави по - малко фен от другите. :yes:

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Сеп 2011, 21:48

Да приемем, че си "не по-малко" фен.
Ама ако си толкова "Фен" на Е30, ще си купиш ли коптор за 700 лв., който знаеш, че няма да можеш да обслужваш, па камо ли да го върнеш до "пълния му блясък" или нещо от сорта, дето беше споменал автора на темата?
За мен ще си по-истински фен ако, след като си осъзнал, че това БМВ - Е30, само ще го осираш и даже няма да можеш да го поддържаш като хората, да вземеш решение да отложиш покупката на това БМВ - Е30 докато имаш нужната финансова стабилност, за да се грижиш за колата така, както трябва.
Просто си разсъждавам.

А относно високобюджетните проекти - какво е това животно, дай линк нещо от форума, да се образоваме?
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 24 Сеп 2011, 22:25

И все пак всеки човек е индивидуален. Преценява си на своя глава какво , как и защо да направи , нали така ? Това , че ме определяш примерно като каруцар , който си е купил кола за 700 лева си е лично твой проблем. Аз не живея за мнението на хората , а за това как ми е хубаво на мен да правя нещата. Наистина има страшна селяния не споря , но в случая не виждам нищо лошо. Ако преценя , че в момента имам възможност отивам и си купувам оригинална част , ако пък е обратното търся алтернатива.Хората заместват извара , сирене и тем подобни глупости , защото не могат да си позволят друго , това ги прави по - малко хора , защото не могат да си купят рокфор или луканка ? Това е , брат. Не ме приемай навътре просто и аз си разсъждавам , но явно ни се разминават мислите , в което няма нищо лошо , все пак сме различни индивиди :ok:

До консенсус няма да стигнеме това е пределно ясно. Така , че ти предлагам да прекратиме спора до тука и да оставиме момчето да си действа. Ти ще си продължиш с твоите коментари , аз ще се ядосвам вътрешно на тях и ще свиркаме :mhihi: :bchug: Наздраве па барем некога се съгласиме един с друг :mhihi:

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Сеп 2011, 22:34

Не се прави, дълбоко в себе си знаеш. че съм прав, не сме толкова различни :!:
Уважавам свободната воля на всеки, но не мога да се примиря с изразяването й във форума, особено когато е в изкривена реалност. Защото форумите станаха по-силни от медиите и когато някой пусне маняшка тема, подобна на тази, в която пишем, тя става едва ли не меродавна и служи за пример.
Противно на мнението на доста хора, целта ми не е да се заяждам, а по-скоро да развенчавам "маняшките" темички.
Повечето юзъри, обаче, нямат очи да гледат.
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 24 Сеп 2011, 22:38

Наистина дълбоко в себе си знам ,че си прав , прав си :mhihi:
Но и ти разбери , че не всички хора могат да бъдат на това ниво , на което им се иска. За това всеки оцелява по свой начин и се кефи и на малкото в тоя живот. :bchug:

Извинявам се на авторчето за СПАМА , продължавай да дялкаш да видиме до къде ще я докараш. Моля Явор или някой от модераторите да разчистят и да ни извиняват за патърдията. :)

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Сеп 2011, 22:44

bivola написа:Наистина дълбоко в себе си знам ,че си прав , прав си :mhihi:
Но и ти разбери , че не всички хора могат да бъдат на това ниво , на което им се иска. За това всеки оцелява по свой начин и се кефи и на малкото в тоя живот. :bchug:

Извинявам се на авторчето за СПАМА , продължавай да дялкаш да видиме до къде ще я докараш. Моля Явор или някой от модераторите да разчистят и да ни извиняват за патърдията. :)

Нямам против това, което казваш.
Но ако ще оцеляваме на гърба на Е30-ката, поне да не се хвалим с това във форума, нали така?
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 24 Сеп 2011, 22:49

Става ! Оправихме се :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NsL-OnE » 25 Сеп 2011, 13:06

"bivola" благодаря ти за подкрепата :) :bchug: нека някой модератор да разчисти :help: Благодаря предварително :)

Потребител
Аватар
Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
Детайли за колата: Танк,пази се!

Мнение от Москвич 412 » 10 Апр 2012, 0:14

Здравей колега,как върви проекта,има ли някакво развитие?Също искам да те попитам,не беше ли ти момчето от Варна дето правеше един охрав Москвич 427-комби и какво стана с колата?
Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!

Потребител
Аватар
Кара: Е30 320 '83
Мечтае да кара: Е30 (М6 G-power)
Детайли за колата: M50b20 (edit)

Мнение от Мом4ето с БМВ-то » 09 Май 2012, 15:51

Явор написа:
Dirty M5 driveR написа:Честито, колега, дано успееш да я върнеш в пълния й блясък ;)

почти невъзможно,но успех :yes:

защо си такъв хейтър гледам по на доста хора темите само негативни мнения и неприязъм не, че е моя работа ама не е гот !
4овек и добре да живее се жени... и син идиот му се ражда... и ако не е карал БМВ за кво' е живял...???!!!
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354796
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354789

Потребител
Аватар
Кара: Е30 320 '83
Мечтае да кара: Е30 (М6 G-power)
Детайли за колата: M50b20 (edit)

Мнение от Мом4ето с БМВ-то » 09 Май 2012, 15:59

NsL-OnE написа:Ето го и новото сърце - М50В20
Изображение
Сега събирам чарколяци за него. Трябват ми пети от 6 цилиндрово е36 и дебитометър за този мотор :)

колега да те питам радиатора от какво е ?? и да ти дам 1 савет сложи си дифузора
4овек и добре да живее се жени... и син идиот му се ражда... и ако не е карал БМВ за кво' е живял...???!!!
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354796
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354789

ПредишнаСледваща

Назад към E30