........

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Модове, разработки и предложения за спирачки

Мнение от Sharo » 06 Окт 2010, 22:33

toranaga написа:Съгласен, ама ми е интересно да замерим спирачния път.
Ако искаш, да изберем един сух ден, ти си по-лек от мен, ама няма значение и да направим едно пробно спиране?
Не се заяждам, просто ми е интересно, аджеба как се държат спирачки 'правеняк' спрямо истински тунинг кит. :yes:

Става ... ама с тоя истински тунинг кит траа им станеш рекламен агент на д2 и део хехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от toranaga » 06 Окт 2010, 22:49

Що аз да им ставам, бре, аз нали съм със скраперски правеняшки спирачки?
Ти ще си им рекламния агент, ама да не се обърка нещо рекламата... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 06 Окт 2010, 23:18

toranaga написа:Що аз да им ставам, бре, аз нали съм със скраперски правеняшки спирачки?
Ти ще си им рекламния агент, ама да не се обърка нещо рекламата... :mhihi:

Е няма кво се обърка, те хората са казали "За толко пари толко"...
Далеч съм от мисълта, че д2 са по-добри спирачки от Брембо, но при мене тогава, когато много неща не ми бяха ясни това си беше добър вариант за парите си.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от toranaga » 06 Окт 2010, 23:50

0888 220804 - обади се кат решиш да мерим.
Както и всички други колеги със спирачни ъпгрейди, независимо тунинг, правеняшки или не. Ама ще е хубаво да стане до края на следващата седмица, щото после ще слагам пластмасовите гуми, просто за да я държа върху нещо Е30-ката за през зимата. А те са с ДОТ преди 10 години и са разплетени до конци.

Аватар

Re: ........

Мнение от toranaga » 07 Окт 2010, 0:14

Бате Сашо написа:.....

Ей, Шундьо, ще не си вдигаш телефоня, ве тарикат?
Че днеска си говорих с Гришата за тебе и се опитваше да те оправдае човека, ама взе нещо много да ми се набиваш в очите, та в тоя смисъл да ти хортувам, че имам връзки в Токуда, и няй вероятно ще ти потряват. ве леке?
Ай да не занимавам хората тука, вземи си вдигни телефона ВЕ МИШОК, че ми писна вече от измислени шопски ментенца, кат тебе!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci & E30 327Ti
Мечтае да кара: която вкачи

Мнение от BMW_DRIVER » 07 Окт 2010, 0:33

май темата си стигна до своя край (КЛЮЧ)..... точно за 6 дена :mhihi:
май има хора дето много се засегнаха :(
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо :D

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

ентусиаст
Аватар
Кара: е30-327 . е30-320
Мечтае да кара: bmw 327i turbo
Детайли за колата: BMW 327 i

Мнение от tuningfena » 07 Окт 2010, 9:05

и накрая нито резултат нито нищо само караници и питания , тоз Бат Сашо нищо не каза , снимки нещо , или наистина само препитва да има лаф
Изображение

Аватар

Мнение от Бате Сашо » 07 Окт 2010, 9:07

toranaga написа:

Че днеска си говорих с Гришата за тебе и се опитваше да те оправдае човека, ама взе нещо много да ми се набиваш в очите, та в тоя смисъл да ти хортувам, че имам връзки в Токуда, и няй вероятно ще ти потряват. ве леке?
Ай да не занимавам хората тука, вземи си вдигни телефона ВЕ МИШОК, че ми писна вече от измислени шопски ментенца, кат тебе!!!

Shondy : Здравейте на всички, не си човека който ще ми казва шунди, или мишка (защото не аз съм мишката) или каквото и да било - набии си го в главата. Най-малкото на първа страница се вижда кой си и какъв си Рекламен Феис (забележи не обиждам за разлика от тебе, просто истината боли). не си и човека който ще определя дали съм слагал мотори или не, и Гришо знае по-добре от всеки тук, че не аз му сложих мотора. А като ти си толкова разбирач и знаеш как се клати, ми направи го (мина година и половина от монтажа) мотора му е от е34 и няма как да има всички стойки, а маркучи и на по-нови коли от неговата се вадят и късат, за което се извинявам лично че съм му препоръчал тези хора, но те правиха и моята кола няколко месеца преди това и нямаше подобен проблем, но гришо неискаше нищо да се дупчи по купето за да се монтира каквото и да било. Ако има претенции ТОЙ, нека той ми се обади за да му напомня колко време седя мотора му при мен без да си го вземе и как го бяха разграбили като гарги колегите ми от паркинга, и как ходих да купувам после дросели перки и дебитомери, и в тая връзка въпреки че нямах вина пак съм свършил работа, но НЕ ЗАТОВА Е ТЕМАТА. и нека ти напомня че си вдигнах телефона още вчера когато имаше какво да ти кажа,и тази сутрин също, а относно всичките ти приказки тук се разбрахме мисля. И не ти губих цял ден в излишно звънене. Ще се видиме обещал съм ти и ще си удържа на обещанието, и ще си говориме лице в лице. Спирам до тук. Явно както каза колегата от Хасково - 6 дни са достатъчни за да направите темата - Лайно. Мислех че сме по-разумни от това, но явно освен предаваниците на адаша трябваше да седна и аз да попиша. Сега ще помоля човека дето събира дивиденти от тая тема и има интерес да не се заключи (ако се чудите и вие защо не е заклюена) - Юзърчо все пак да и сложи един катинар, мисля че като нямам възможност да пиша и да се защитавам в толкова страници тема НЕ Е РЕДНО ДА ПИШЕТЕ ПО МОЙ АДРЕС. Въпреки че така и неможахте да разберете че за мене бмв - повера почина след като ме баннаха колеги молов и литъл рок. И това че моля някой да ми пуска шаблоните тук незначи че ще седна да Ви се моля да ги оставите.
Последна промяна Бате Сашо на 07 Окт 2010, 9:12, променена общо 2 пъти
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...

Аватар

Мнение от Бате Сашо » 07 Окт 2010, 9:08

tuningfena написа:и накрая нито резултат нито нищо само караници и питания , тоз Бат Сашо нищо не каза , снимки нещо , или наистина само препитва да има лаф

казахме какво сме намислили колега, не съм казал че съм започнал. Колата ми е на тенекиджия и бояджия, като излезе ще ти ги пратя на лично нещата ако ме допуснат до тук. Shondy
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...

ентусиаст
Аватар
Кара: е30-327 . е30-320
Мечтае да кара: bmw 327i turbo
Детайли за колата: BMW 327 i

Мнение от tuningfena » 07 Окт 2010, 9:19

Бате Сашо написа:
tuningfena написа:и накрая нито резултат нито нищо само караници и питания , тоз Бат Сашо нищо не каза , снимки нещо , или наистина само препитва да има лаф

казахме какво сме намислили колега, не съм казал че съм започнал. Колата ми е на тенекиджия и бояджия, като излезе ще ти ги пратя на лично нещата ако ме допуснат до тук. Shondy

:yes: :yes: :yes: така да , успех колега
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 07 Окт 2010, 11:41

toranaga написа:

Тцтцтцтцтц лелелеее тва в Вашето затворено общество Е30.бг не беше ли забранено????
заплахи,арогантен тон!!!
Последна промяна щирлиц на 07 Окт 2010, 23:11, променена общо 1 път
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Модове, разработки и предложения за спирачки и интериор

Мнение от щирлиц » 07 Окт 2010, 11:49

slatanic написа:
toranaga написа:То ако се вгледаш хубаво, това не са планки, а некво неземно творение на скрапер от Бронзовата ера. :shock:

Ма верно на отливки мязат и то бронзови.Виж кви шупли имат на отворите. :mhihi:
Тоя некав луд фен трябва да е да ги монтира с тоя бронз.Или може би спирачките са за колата на тъща му. :mhihi:

Абе а ти пак ли на капацитет се прваиш
Последна промяна щирлиц на 07 Окт 2010, 23:12, променена общо 1 път
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Окт 2010, 12:16

бахти от едни спирачки как се стигна до разпределение на е30 он-лайн пространството

:mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
Мечтае да кара: Вече го кара!
Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo

Мнение от staisa » 07 Окт 2010, 14:38

Следя темата с интерес и просто нямам думи. :shock:
Изображение[img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/91/7fb41a5ce168c491.JPG[img]

ентусиаст
Аватар