кой матор е най удачен за е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Re: кой матор е най удачен за е30
Жоре ти сериозно знаеш колко тежи м20-катаjorofaceoff написа:MeTo_BMWto написа:kilikandzer-power написа:Едно N73В60 направо ще заспи в коша на Е30-ката.
А дали си заслужава тоя туч .. ?
А дали не си заслужава тоя туч??? дето е малко по-тежичьк от 4цилиндрова кафемелачка??![]()
сметни малко нищо лично към никой ма тва са още по 6 биели,бутала,комплекта сегменти бутални болтове биелни лагери основни лагери,клапани пружини..........и да продължавам ли- ма я направете една проста сметка,да на в12-ката са по леки ма за сметка на 6така са по 2 та даже и дистрибуторната капачка е същата и пак Х2

Сорка за

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
момци..само без да стават дразги ъгейн
..важен е крайния продукт и какво показват кантарите,динографиките и действителноста
..тва там ,де кво пише няма значение...и не на последно място,дали го кефи собственика
..

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
кой матор е най удачен за е30
читавия

Последна промяна porostorm на 15 Дек 2009, 14:13, променена общо 1 път

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- kompi
- младши ентусиаст
-
абе едно м62 ,4.4 с ръчни скорости ще е доволно, като за начало. 

Сучииии!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
три и нула.....от скромния ми опит май туй най ще му ходи.
Но всеки си има своето преимущество.
М20то ако е направено както трябва с максимално орязани въртящи се карантии става страшно прияно за каране.
М52 Б28 - най-добрия сериен матор за е30...слагаш и забравяш - здрав, имаш всичко - въртящ момент, достатъчно коне.....абе удоволствие от шофирането дето се вика
Б32 - абе това според мен ни се кара, ни се води - много хард, просто стандартното шаси на Е30 не е направено да сложи толкова сила на пътя и затова аз съм против тая интрига
2.3, 2.5...и тн - там има много за правене, те първа ще мога да се изказвам като компетентен по тоя въпрос - едно е сигурно без много въртене тук работа не става
Най-смотания мотор за Е30 е М пиисе Б 25, това по дифолт е толко мъртъв матор, че чак не се трае (говоря за стандартно жилязу), ще ме извинявате аудиторията (знам, че повечето сте влюбени в него
) ама сравнено с М52, тоя дъргел е доста лош избор....
За Ве осмаците...Шаро най-добре може да каже, но според мен, нещата стоят като при 3,2, ама в по-голяма степен, но има и едно преимущество, което може да те накара да забравиш недостатъците.....и това е звука и въртящия момент - несрваними са
Та в тоя ред на мисли, май най-добрия избор ще да е 3.0, няма силата на 3.2 (която в това купе както казах по-горе е безмислена)...има въртящ момент повече от на 2.8 (от тук идва кефа), по-евтин и по лесен за слагане от 3.2 и тн....
ако трябва да има направя класация:
1. 3.0
2. 2.8
3. С14 ама 2.5 (или добре направено 2.3)
4. М20 2.7, 2.8, 3.0
5. В8
6. 3.2
7.....
8.....
М20то ако е направено както трябва с максимално орязани въртящи се карантии става страшно прияно за каране.
М52 Б28 - най-добрия сериен матор за е30...слагаш и забравяш - здрав, имаш всичко - въртящ момент, достатъчно коне.....абе удоволствие от шофирането дето се вика

Б32 - абе това според мен ни се кара, ни се води - много хард, просто стандартното шаси на Е30 не е направено да сложи толкова сила на пътя и затова аз съм против тая интрига

2.3, 2.5...и тн - там има много за правене, те първа ще мога да се изказвам като компетентен по тоя въпрос - едно е сигурно без много въртене тук работа не става

Най-смотания мотор за Е30 е М пиисе Б 25, това по дифолт е толко мъртъв матор, че чак не се трае (говоря за стандартно жилязу), ще ме извинявате аудиторията (знам, че повечето сте влюбени в него

За Ве осмаците...Шаро най-добре може да каже, но според мен, нещата стоят като при 3,2, ама в по-голяма степен, но има и едно преимущество, което може да те накара да забравиш недостатъците.....и това е звука и въртящия момент - несрваними са

Та в тоя ред на мисли, май най-добрия избор ще да е 3.0, няма силата на 3.2 (която в това купе както казах по-горе е безмислена)...има въртящ момент повече от на 2.8 (от тук идва кефа), по-евтин и по лесен за слагане от 3.2 и тн....
1. 3.0
2. 2.8
4. М20 2.7, 2.8, 3.0

5. В8
6. 3.2
7.....
8.....
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
gazzzar написа:три и нула.....от скромния ми опит май туй най ще му ходи.
М52 Б28 - най-добрия сериен матор за е30...слагаш и забравяш - здрав, имаш всичко - въртящ момент, достатъчно коне.....абе удоволствие от шофирането дето се вика![]()
Б32 - абе това според мен ни се кара, ни се води - много хард, просто стандартното шаси на Е30 не е направено да сложи толкова сила на пътя и затова аз съм против тая интрига![]()
2.3, 2.5...и тн - там има много за правене, те първа ще мога да се изказвам като компетентен по тоя въпрос - едно е сигурно без много въртене тук работа не става![]()
Най-смотания мотор за Е30 е М пиисе Б 25, това по дифолт е толко мъртъв матор, че чак не се трае (говоря за стандартно жилязу), ще ме извинявате аудиторията (знам, че повечето сте влюбени в него) ама сравнено с М52, тоя дъргел е доста лош избор....
За Ве осмаците...Шаро най-добре може да каже, но според мен, нещата стоят като при 3,2, ама в по-голяма степен, но има и едно преимущество, което може да те накара да забравиш недостатъците.....и това е звука и въртящия момент - несрваними са![]()
1. 3.0
2. 2.8
4. М20 2.7, 2.8, 3.0![]()
5. В8
6. 3.2
7.....
8.....
Баш! s14 2.5 беше чудно за ежедневка бих казал. V8то за ежедневка не е, защото си е кола която те подтиква да я караш винаги на макс, а това не е много разумно в 2 на обяд в центъра.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
gazzzar написа:![]()
Най-смотания мотор за Е30 е М пиисе Б 25, това по дифолт е толко мъртъв матор, че чак не се трае (говоря за стандартно жилязу), ще ме извинявате аудиторията (знам, че повечето сте влюбени в него) ама сравнено с М52, тоя дъргел е доста лош избор....

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
много си е прав.ама с мурбо стаа 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз неразбирам ама с какво толко б28 превъзхожда м50б25
като повечето неща които съм чел са други ? а тез ванОси...

bedrock city racing
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
///ivanE30 написа:аз неразбирам ама с какво толко б28 превъзхожда м50б25като повечето неща които съм чел са други ? а тез вануси...
....с триста кубика

.....и всъщност кво им е на ваносите.....

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Интересно ми е какво мислите за M54B30.....Аз съм карал Z3 с тоя мотор и съм доволен.Даже мисля че не е далече от S50b30 като данни 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Helix написа:Интересно ми е какво мислите за M54B30.....Аз съм карал Z3 с тоя мотор и съм доволен.Даже мисля че не е далече от S50b30 като данни
успех

- strelata2.5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 2.8tu
- Мечтае да кара: баварката на задни гуми
е30
абе колеги м20б25 си е яката работа наи добре впасва но повечето предпочитат груго щото са имали м20б25 но е било износено или нещо от този сорт
,м20 е железен мотор но иска една нормална поддражка за да варви добре