На заем от Тунинг форума
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Li4no na men nito edna ne mi haresa, ama nito edna
, takiva 6iki miki 6ukarii, stop4eta, grozni broni i t.n. i4 ne mi se nravqt...
A vseki koito se kefi na tiq borbeti za men e nqkakuv izvratenqk, koito nqma ni nai malko 4uvstvo za izq6tnost, krasota i tuim podobnite ka4estva koito karat 4ovek da ahne. Neznam koi e kazal v toq forum, 4e tiq djanti sa nai velikite i vsi4ki kato misiri go povtarqt. Za men taq djansa 6e si ostane nai debilskata i nai groznata djanta koqto moje da se sloji na E30
S udovolstvie bih si karal kolata s jelezni djanti, no takuv borbet i da mi podarqvat ne go vzimam
!
Pusnete si E30.de i se naslajdavaite
pro6tavaite za latinicata

A vseki koito se kefi na tiq borbeti za men e nqkakuv izvratenqk, koito nqma ni nai malko 4uvstvo za izq6tnost, krasota i tuim podobnite ka4estva koito karat 4ovek da ahne. Neznam koi e kazal v toq forum, 4e tiq djanti sa nai velikite i vsi4ki kato misiri go povtarqt. Za men taq djansa 6e si ostane nai debilskata i nai groznata djanta koqto moje da se sloji na E30

S udovolstvie bih si karal kolata s jelezni djanti, no takuv borbet i da mi podarqvat ne go vzimam

Pusnete si E30.de i se naslajdavaite

pro6tavaite za latinicata

Take Me to the Hospital...
ge_a написа:Penchev написа:За Борбета не мога да им направя евала никога, тази джанта в моите очи никога не е стояла на БМВ, виж на Ланча Делта/Дедра/Тема,на Фиат Типо и прочие Италиански автомобили да ...тежка, затворена джанта![]()
Георги Пенчев
Жоре тука не моем да се съгласим с теб, това е била и ще си остане най-уникалната джанта за Е30
аре AZEV A да е най-уникалната

maioneza написа:ge_a написа:Penchev написа:За Борбета не мога да им направя евала никога, тази джанта в моите очи никога не е стояла на БМВ, виж на Ланча Делта/Дедра/Тема,на Фиат Типо и прочие Италиански автомобили да ...тежка, затворена джанта![]()
Георги Пенчев
Жоре тука не моем да се съгласим с теб, това е била и ще си остане най-уникалната джанта за Е30
У Азефа има точно толко уникалнвост, колко и у бирената капачка. Попринцип най-убавата джанта за е30ката са ББС РС1, ТСВ, Оригиналана ТСВ, а именно пак ББС. Тука нЕкъде се нарежда и Халпината

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
sonny написа:maioneza написа:ge_a написа:Penchev написа:За Борбета не мога да им направя евала никога, тази джанта в моите очи никога не е стояла на БМВ, виж на Ланча Делта/Дедра/Тема,на Фиат Типо и прочие Италиански автомобили да ...тежка, затворена джанта![]()
Георги Пенчев
У Азефа има точно толко уникалнвост, колко и у бирената капачка. Попринцип най-убавата джанта за е30ката са ББС РС1, ТСВ, Оригиналана ТСВ, а именно пак ББС. Тука нЕкъде се нарежда и ХалпинатаИ почти всяка джанта с нечовешки борд. Останалото е имитация

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- L_e_K_e_T_o///M///
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: пак БМВ
- Детайли за колата: черно БМВ
etva e

еэь

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
алпината 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
lazaronni написа:pro6tavaite za latinicata
има килизатор във форума колега,като нямаш на компа използвай него

мисля че всеки има право да харесва или не нещо и не е длъжен да чете кое колко е грозно и че ако го харесва нямал усет за изящество или тн. можеше просто да споделиш,че на теб не ти харесват и толкова,небеше нужно да испадаш в подобни откровения

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4