Цвят за бегачката
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ако не се лъжа твойа е с най-маняшкия цвят 287 Mauricios Blau!!! Ти си луд ако синя кола направиш червена!
Имай в предвид някой много важни неща за червения цвят:
1. Старее най-бързо от всички останали.
2. Тези цветове който имаш избор не са металици
3. Дори и да пръснеш със хубава боя която е двукомпонентна с база и лак отгоре пак избледнява по частите който ги пече най-силно слънцето и постоянно ще береш грижа за вида на колата!
Според мен пребоядисай я със същият цвят и не се занимавай със глупости - ще заминат супер много пари, при смяната на цвят никога не може да стане както е бил оригиналния!
Но въпреки всичко ти си решаваш!
Успех в избора!
3. Дори и да пръснеш със хубава боя която е двукомпонентна с база и лак отгоре пак избледнява по частите който ги пече най-силно слънцето и постоянно ще береш грижа за вида на колата!
Според мен пребоядисай я със същият цвят и не се занимавай със глупости - ще заминат супер много пари, при смяната на цвят никога не може да стане както е бил оригиналния!
Успех в избора!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Дилян Пенчев написа:Ако не се лъжа твойа е с най-маняшкия цвят 287 Mauricios Blau!!! Ти си луд ако синя кола направиш червена!
Успех в избора!
Диляне, ако е с лак, няма цзначение отдолу какво е, просто лака пази

- Гост
-
Мемфис Надявам се да не си ме разбрал грешно но и аз съм превърженик на това да си оставиш оригиналния цвят на колата
Но ако искаш да я пребоядисваш цялостно в друг цвят те чака голяма хамалогия и ти трябва наистина добър майстор
Друг е въпроса дали ще си струва но това ти си го знаеш
А ако ще е червена да е Циноберрот

Но ако искаш да я пребоядисваш цялостно в друг цвят те чака голяма хамалогия и ти трябва наистина добър майстор

Друг е въпроса дали ще си струва но това ти си го знаеш

А ако ще е червена да е Циноберрот

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
мисля че доста ясно са го показали от бмв какав е точния цвят като са направили табелката М/// с три цвята 

- Гост
-
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
SuPeR_FLY написа:Memphys написа:PIONEER написа:Колега иди в магазин RM на Гладстон-имат доста каталози с готини цветове-100% ще си харесаш нещо.Моята е пръснах преди 2 години с боя Novol и не съм я пастирал нищо не съм и правил и си седи както в деня в който я взех от бояджийното
Ма тва в София ли е
В БургасИначе това е цвета за мен
http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... r_id=11617
Дам.. И аз Така Мисля...

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4