Какво ви дразни в Е30?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Мене много си ме кефи Е30 Комбито , то си е спортно комби и просто си е яката работа 

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
Май трябва да пуснем тема " Кой кара е30 по различни причини от ФИНАНСОВИ " !
за хора които нямат пари за други кусури много , аз си я обичам такава каквато е . "смукача на фаровете" не ме прави по бавен , нито пък ми спира дрифта , дръжките на вратите също , в багажника работа нямам , тапицерията е тип брезент с една дума оптималната , това което малко ме смущава са фаровете и копчето за регулиране на фаровете защото е излишно , не щото не бих го ползвал а защото фабрично не работи.
за хора които нямат пари за други кусури много , аз си я обичам такава каквато е . "смукача на фаровете" не ме прави по бавен , нито пък ми спира дрифта , дръжките на вратите също , в багажника работа нямам , тапицерията е тип брезент с една дума оптималната , това което малко ме смущава са фаровете и копчето за регулиране на фаровете защото е излишно , не щото не бих го ползвал а защото фабрично не работи.
Най-мразя да съм прав!!!
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Дразни ме факта че няма едно зумерче да пищи като си забравиш фаровете включени. Дразни диферанциала на iX-a - уж е шпер, ама не е баш. И най много ме дразни това, че в момента нямам е30.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Че нямам лампа при сенниците и не ми чурулика при запалени фарове и отворена врата. Да ама вече чурулика а скоро и ще светне така, че остана само удоволствието. Още когато навремето чичо ме качи в едно Е21 си казах, че някога ще имам такава а като се качих в Е30 просто разбрах, че това е моята кола. Няма толкова зарибяваща кола 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
аз не мога да се оплача от нищо щото повече ме кефи от колкото даме дразни с нещто .Можеби само малко мотора М 40 че е такав един като вафла много лесно се троши даго ебам 

- Гост
-
Чесно казано не съм някой богаташ но все пак мога да си позволя нещо по-скъпо.
Ама Е30 ми е легнала на сърцето още от 10 годишен когато за първи път ме качиха в едно такова
(беше страхотно изживяване с 320ка)
Това вече ми е второто и тъй като променям всяка една моя кола по мой вкус нищо не ме дразни

Ама Е30 ми е легнала на сърцето още от 10 годишен когато за първи път ме качиха в едно такова

Това вече ми е второто и тъй като променям всяка една моя кола по мой вкус нищо не ме дразни

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Като цяло харесвам и се заглеждам само по BMW
,а в Е30 съм влюбен прочетох всички мнения и просто се
какви работи изтъквате,леле честно се чудя как има неща които не харесвате ВСИЧКО В КОЛАТА Е ПЕРФЕКТНО задоволява изцяло всички мои критерии и /смукача/ и седалките и мотора М40 и.......всичко и е такова където в друга марка го няма това е колата за всички времена Е30
.
П.С.САМО ДА БЯХ ПЪРВИЯТ СОБСТВЕННИК А НЕ ДА Я КАРАМ СЛЕД ОЛИГОФРЕНИ

П.С.САМО ДА БЯХ ПЪРВИЯТ СОБСТВЕННИК А НЕ ДА Я КАРАМ СЛЕД ОЛИГОФРЕНИ

най много ме дразни че не вървят, значи за да се изкефиш на тва задно предаване ти трябва минимум 320-ска и там вече разхода на бензин е с 7л по висок от на Porshe 928 S , ако ще гъза да си скъсаш от тунунг пак не вървярт, тръгват от 3500 нагоре, трудно падат под 9-10 сек до 100 км, иначе съм доволен от мойта баба , вози ме , като валне дъждец я вадя да усета 4е имам задно , та с две думи Е30 - ДА ,но М-ка 

Всичко под 200 hp е цъкалка.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
extra си е
смукача си е забавен, к'во
, притока на въздух - слагаш клима и си има копче
тЕсна била, ми к'во ще правиш отзад
за пасажерите - ми като им е тЕсна да хващат рейса, там си е широко
като за концепция от "онова" време си extra

смукача си е забавен, к'во

тЕсна била, ми к'во ще правиш отзад

като за концепция от "онова" време си extra

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
яко СПОРТ, лъха от комбинизонаpepibmwe30 написа:Мене много си ме кефи Е30 Комбито , то си е спортно комби и просто си е яката работа

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Зумер ли?
Че като оставиш "смукача" дръпнат докрай и извадиш ключа, остават светнати само габаритите, за какви фарове говорите?! Пък и със светнати габарити е по-гъзарско (ТЕ ОТ БМВ АГ са го измислили) и качва конски сили.
Елеее пък ако имам ОЧИТЕ НА АЧО - малииии

Че като оставиш "смукача" дръпнат докрай и извадиш ключа, остават светнати само габаритите, за какви фарове говорите?! Пък и със светнати габарити е по-гъзарско (ТЕ ОТ БМВ АГ са го измислили) и качва конски сили.

Елеее пък ако имам ОЧИТЕ НА АЧО - малииии

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
sonny написа:Memphys написа:Хора стига сте писали такива пауте че ще ме откажете да купувам 318 иС-ка, иначе евала на тези които не се оплакват а се кефят на Е30-ката
имам за тебе една ама незнам дали щи ареса, иначе 3бона
Каква е?
Ще се включа с две неща:
- конденза в багажника (мислех, че проблема е само мой)
- релето на мигачите - наистина дразни, но пък има и плюса, че не можеш да забравиш мигача включен
Колкото до "смукача" за фаровете, никога не ми е хрумвало, че може на някой да не му харесва. Свалям шапка на човека комуто е хрумнало с едно такова просто превключвателче да управляваш габарити, къси и осветлението на таблото. А в същото време изглежда адски семпло. Според мен, именно това е стила на Е30: Семпло изглеждащ ЗВЯР!
- конденза в багажника (мислех, че проблема е само мой)
- релето на мигачите - наистина дразни, но пък има и плюса, че не можеш да забравиш мигача включен

Колкото до "смукача" за фаровете, никога не ми е хрумвало, че може на някой да не му харесва. Свалям шапка на човека комуто е хрумнало с едно такова просто превключвателче да управляваш габарити, къси и осветлението на таблото. А в същото време изглежда адски семпло. Според мен, именно това е стила на Е30: Семпло изглеждащ ЗВЯР!

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!