Отново с е30 - и старт на филма
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Re: Отново с е30 - и старт на филма
На скоростите си пасва и ходравликата си пасва,а за документите май ще ти трябва мисля само документ за покупка или нещо такова 

- vankata8384
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30, E46
С големия талон трябва да стане колега. Вземи го от човека, където ти продава двигателя. Е36-ца така съм прехвърлял, от бензинов и сложих дизелов двигател и няма проблеми в КАТ. Успех с начинанието.
Значи колега,за да минеш КАТ с друг мотор,ще ти е нужен документ за произход на мотора който си сложил т.е или фактура за него или талон от бракувания автомобил от който е свален.Иначе сменяш инсталацията,пускаш мотора в коша,слагаш една разпънка между бомбетата и си готов 

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
При смяна на мотора дори и да донесеш 2та талона на колата и на бракуваната от която си взел двигателя, пак трябва да минеш комисия в КАТ и е малко по скъпо. Но ако не държиш да оправяш документално мотора я докарай на платформа (има много превозвачи които ходят натам) и я регистрирай и си смени мотора тук и без друго не виждам защо искаш да го сменяш тоя мотор в Австрия. Но това е моето мнение.
Успех с начинанието.

Да и аз мисля като колегата,защото при смяна на мотор дори и с необходимите документи може да те накарат да минаваш техно-тест и филма става голям тогава,затова наистина най-добрия вариант е да си докараш колата и след като я регнеш да си правиш хирургически интервнеций 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
Ако двигателя е по-голям или по малък от заводския, задължително минава технотест за да се установи купето дали е ще е пригодно за бъдещия двигател, най-вече ако е по-голям, демек дали ще издържи на по-мощния 

- zashevBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30,Е36 344i
Колега отностно за двигатела в кат ще ти дават ядове,трябва да минеш задължително техно тест аз сега си търся 25-ца и почти всички където гледах или са 1.6, 2.0 и каквито и документи да има двигатела не мога да я регистрирам,защото трябва да сменя номера,че съм друг окрък и от там идват всички проблеми с несаответстващи номера и така н.т,другия вариант да имаш някоя друга връзка в кат и така
иначе да ти е честита добра е 30-та 

- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
Им развитие по темата...реших, че няма да се занимавам със смяна на мотора и сега издирвам автовоз да ми я закара до Пловдив. Там ще я оправя и ще си я карам сток за момента...
П.С Ако някой има познат, който пътува с автовоз от Австрия до България да сподели...
Поздрави
П.С Ако някой има познат, който пътува с автовоз от Австрия до България да сподели...
Поздрави
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
Най-накрая развитие на темата... Колата е от понеделник в сервиз в Пловдив. Вчера шлайфахме главата, която беше доста крива
. Надявам се днес да запали, за да мина КАТ. Сменихме и свещите, агренаж и ролка, нов акумулатор и рейка от е36. Вчера си направих и един комплект черни бъбреци и ако имам време тези дни ще си направя и черен бош
Ако всичко е нормално тези дни снимки
Поздрави

Ако всичко е нормално тези дни снимки

Поздрави
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
черните бъбреци са най важни ... жалко,че ще се олупят

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не мога да си представя Е30-ка без черни "бъбреци". Всичко дет' е хром и никел трябва да стане черен мат с BODY...и полираните бордове на BBS RS също задължително черен мат. Това е. И като се олущи още 5 лева и така. Да се чуди човек през 70-те и 80-те не са ли имали боя черен мат.
BMW only!
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Явор написа:черните бъбреци са най важни ... жалко,че ще се олупят
ами ако не се "олупят", знак от съдбата ли трябва да е това или...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
Като се олюпят ще си взема някакви афтърмаркет или оригинални ако има... Сменихме и биалетките и тампони на стабилизиращата щанга и сега е просто супер.
Вчера пътувах с е30ката до Виена и съм повече от доволен
Безпроблемно пътувах, само дето доста зареждах
в сравнение с Лагуната ми.
Иначе със скорост 120-140 ми даде разход около 8.5-9 литра. Даже си мисля, че 129те коня са си достатъчни поне за момента.
На колко градуса трябва да отваря термостата?
Поздрави
Вчера пътувах с е30ката до Виена и съм повече от доволен

Иначе със скорост 120-140 ми даде разход около 8.5-9 литра. Даже си мисля, че 129те коня са си достатъчни поне за момента.
На колко градуса трябва да отваря термостата?
Поздрави
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5