Отново! Е30-32? ti , Вайълет... да поразкърша снага..!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Добър ден и добре заварили....отново! Е30-328,Вайълет...
furiozo написа:Честито! Вайълет изглежда страшно! Надявам се да прекараш все хубави моменти в нея, с нея, върху нея
Ако имаш снимки реални, пусни да я видиме още повече
мерси. в страхотни от подписа ми в другата тема има от вчера снимки ,ма са с тела ,а хубави ше нащракам чак като я понапудря...
май ше слагам нов м-паркет! тва са на нея не ме кефи и се отказах да го добоядисвам....
- SKISA
-
-
Re: Отново! Е30-328,Вайълет... да поразкърша снага..!
продължавам битката с едни щипки за дифузьора на радиатора, че ги чакам, а не ми се кара със свински опашки да не полома перката или новия дифузьор...
нещо нема инсталация за ел.перката и не е вързана на датчик на радиатора,а само за климатика...! ше го донаждам май после...
чакам си и една втулка за привода на скоростите ,че се оказа друга от доставената-днес уж ще дойде.
нямам чек на АБСа иначе работи ,но лампа на таблото не светка-сигурно е дослагван в последствие ,ма тва мисля да не се занимавам с него.
воланчето-момо ,дето не се аресва толкова е адски удобно,по-малко е от коженото и ще си го оставя-хареса ми за каране.
боря и малко гърето да сваля ,че явно покрай задиранията по легнали полюцаи се е дигнало и опира в бронята отзад....
има някво почукване под капака на клапаните-нещо клапан ,кобиличка....майстора каза-циментацията като им избяга и правят тоя звук ,ма засега тва нема да се прави...
донастроихме и ръчната ,че беше доста високо хващането и...
общо взето се очертава до 3дни вече да я подкарам...
и си продавам окачването-старото. конита -жълти / ше тура снимки после/ на 7хил км и пружините-нещо с W започваше фирмата ма ги забраих. имат си прахоуловители,всичко....! едно виско също на малко километри,едни 4 фара с лупите -запазени доста, един блок за управление на ксенон и един компютър за 325и....! както и всмукателният колектор за 6так...
нещо нема инсталация за ел.перката и не е вързана на датчик на радиатора,а само за климатика...! ше го донаждам май после...
чакам си и една втулка за привода на скоростите ,че се оказа друга от доставената-днес уж ще дойде.
нямам чек на АБСа иначе работи ,но лампа на таблото не светка-сигурно е дослагван в последствие ,ма тва мисля да не се занимавам с него.
воланчето-момо ,дето не се аресва толкова е адски удобно,по-малко е от коженото и ще си го оставя-хареса ми за каране.
боря и малко гърето да сваля ,че явно покрай задиранията по легнали полюцаи се е дигнало и опира в бронята отзад....
има някво почукване под капака на клапаните-нещо клапан ,кобиличка....майстора каза-циментацията като им избяга и правят тоя звук ,ма засега тва нема да се прави...
донастроихме и ръчната ,че беше доста високо хващането и...
общо взето се очертава до 3дни вече да я подкарам...
и си продавам окачването-старото. конита -жълти / ше тура снимки после/ на 7хил км и пружините-нещо с W започваше фирмата ма ги забраих. имат си прахоуловители,всичко....! едно виско също на малко километри,едни 4 фара с лупите -запазени доста, един блок за управление на ксенон и един компютър за 325и....! както и всмукателният колектор за 6так...
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
колега писах ти ЛС за окачването ама не ми отговори 

- SKISA
-
-
E30-Kz написа:колега писах ти ЛС за окачването ама не ми отговори
имаш лъсъ.пропуснал съм нещо в навалицата...

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
SKISA написа:има някво почукване под капака на клапаните-нещо клапан ,кобиличка....майстора каза-циментацията като им избяга и правят тоя звук ,ма засега тва нема да се прави...
Ква кобиличка нали каза че мотора е 28-цов

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
м20 е 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
ge_a написа:SKISA написа:има някво почукване под капака на клапаните-нещо клапан ,кобиличка....майстора каза-циментацията като им избяга и правят тоя звук ,ма засега тва нема да се прави...
Ква кобиличка нали каза че мотора е 28-цов
М20б25 с вал от м52б28

Арна колица ама дай малко подробно за двигателя

Явка... колянов

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Явор написа:м20 е
Кажи верно и оня немец си е играл да го прави

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- SKISA
-
-
ми аз ако разбирах много щех вече да съм я докарал на сбирка ,ма разчитам на майсторо...
вала е 286 ... балиго от 2,8 ли е от 9,5 ли е...
не вдевам много...
по едни документи е 325 . хал хабер си немам що се води 2,8... ма секи случай върви доста повече от 2,5-пробах...
яворе,настъпи за парното ,че отвисех....
вала е 286 ... балиго от 2,8 ли е от 9,5 ли е...

по едни документи е 325 . хал хабер си немам що се води 2,8... ма секи случай върви доста повече от 2,5-пробах...
яворе,настъпи за парното ,че отвисех....

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
SKISA написа: както и всмукателният колектор за 6так...
За колко кубика този колектор и какво има по него...
Иначе страхоотнаа машинка за забавление си си взел... само гуми д сменяш

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- SKISA
-
-
дайте акъл, щото немам книжка с колата как да си настроя датата и часовника на компа!? като натисна "време" и почва да мига час и след второто натискане дата ,но по никакъв начин не мога да променя нещо и през сет и меню и опитвах различни комбинации с бутони.
дразни ме като мига така...!
и има едно бутонче "цайт" като го натисна и почва да отброява секунди - тва до взривяването на колата ли е времето или просто си засича като хронометър~!?
отделно има един бутон "код" и излизат 4 черти на него ,ма за какво е тоя код и какво прави ,както и ако има верно вкаран код може ли да го нулирам някакси ,щото не го знам....!?!?
и има едно бутонче "цайт" като го натисна и почва да отброява секунди - тва до взривяването на колата ли е времето или просто си засича като хронометър~!?
отделно има един бутон "код" и излизат 4 черти на него ,ма за какво е тоя код и какво прави ,както и ако има верно вкаран код може ли да го нулирам някакси ,щото не го знам....!?!?
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
SKISA написа:дайте акъл, щото немам книжка с колата как да си настроя датата и часовника на компа!? като натисна "време" и почва да мига час и след второто натискане дата ,но по никакъв начин не мога да променя нещо и през сет и меню и опитвах различни комбинации с бутони.
в долния десен ъгъл на им едно такова скрито бутонче дето се натиска с нещо остричко... примерно с клечка или с клечка за зъби или с нещо дето ти е под ръка и тогава почваш долу с цифричките да сверяваш. тва е за датата и часа. на мен ми отне около година и половина да разбера как става....
хронометъра е да си мериш времето до 60, до 100, до 160, до 200, до 250, до 300 или пък доускорние 60 - 100 на четвърта или трета

А кода вече някой на по - високо ниво трябва да каже, че аз нямам чак такива познания..

Поздрави

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Най-долу вдясно на борда има едно миниятюрно копченце - трябва да го натиснеш с нещо остро и на времето трябва да ти излязат 4 нули и тогава вече си пишеш цифрите с копчетата 1000 100 10 и 1
Кода го пишеш, връщаш контакта и при следващо палене борда иска да напишеш какъв е кода и чак тогава може да палиш, абе нещо като имобилайзер 

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Съвсем леко се поразкъсвам от завист,ма ше го преглътна де ша ода...Честита да ти е колега,КОЛА МЕЧТА 

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
видях я на живо и мога да кажа, че е страшна