да ти е честито колега

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rappa » 18 Май 2009, 0:33

цитрона беще 1.8 :winky: 8)

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 18 Май 2009, 9:00

Явор написа:
E30_M_Tech_ll написа:и на мен така ми се стурва... една черна перла и ще стане 6 :twisted:
пък и ти стокова м-ка си имаш....
имам и друга идея... изрежи го цялото и му тури калници от нормално е30 и багажника и също и абе всичк ода стане като стоково е30 и му сложи м40б16 ще си първят човек в историята който е нарпави лот е30 м3 стоково е30 :mhihi: може и в гинес да те пишат :mhihi:
оглеждай си там колите с м-тех2 пакети, дет са до 1380лв на лизинг из обявите и то с найлоните по седлата.. прави СИ твойта и не давай акъл на другите ;)..просто съвет :winky:..... а забравих..иди да питаш за гуми,за 15ките :mhihi:..щот явно само си питаш и коментираш неща дет не разбираш :winky:

бе аз нямам кво да гледам, ма виж в твоя гараж пълно със сякви курници оглеждай си ги ти или направо си ги отглеждай квот искаш ги прави
за цената просто питах ей така да видя кво ще ми кажеш като знам къв си цифроман :mhihi: знам че тия гуми струват сума пари и се намират меко казано трудно ама ме съмнява някой да ти изкара 2000 за 15ки....
не защото джантите са лоши или не си струват парите, а просто защото колата трябва да е със зверски издувки за да поеме такива джапанки и в същото време не трябва да е много голяма кола за да не и седят малки тия 15ки като диаметър ;)
е применро на е30ката ти ми откъдето и да ги погледнеш ще са си малки може и двойно по широки да са си ама са малки.... но виж как стои толкова широка джанта на цолаж 18 примерно на снимката дето пусна някой колега по горе....
дори 16ки да бяха пак щеше да е съвсем друга стойката на колата ама 15 просто е малко .... това е джанта която трябва да се сложи на кола със заводска 13ка ....
точно от гуми и джанти не е като да не разбирам .... имал съм почти същите като твойте 15ки само че бяха 13ки ;) пак бяха толкова широки и бяха разглобяеми и ми е пределно ясно как се намират такива гуми и как струват повече от джантите
така че ти недей говори за хора които не познаваш и не знаеш с кво са се сблъсквали
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 18 Май 2009, 9:21

Явор написа:продават се: :weed:
:arrow: пакета целия:брони,калници,врати и преден капак..без задния ;)
:arrow: джантите+гумите
:arrow: салона,целия или на части/седлата са си на оригиналната кожа без забележки
:arrow: фарове/овнешки очи,стопове/къстъм/,халогени/е36/ :weed:
:arrow: това на първо четене :D

Дай цена на салона :P
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320I
Мечтае да кара: БМВ Е30 М3

Мнение от racer88081 » 18 Май 2009, 14:12

КОЛАТА Е УНИКАЛНА!!!! БРАВО!!!!!!
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 18 Май 2009, 15:24

Stoicho написа:
Явор написа:продават се: :weed:
:arrow: пакета целия:брони,калници,врати и преден капак..без задния ;)
:arrow: джантите+гумите
:arrow: салона,целия или на части/седлата са си на оригиналната кожа без забележки
:arrow: фарове/овнешки очи,стопове/къстъм/,халогени/е36/ :weed:
:arrow: това на първо четене :D

Дай цена на салона :P

Ако му дойде висока на колегата, може да си го разделим, аз искам само задната седалка :P
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 18 Май 2009, 15:49

телевизоря е много як особено надписа NEO като дадеш на контакт ме изпълва пък и можеш да си гледаш ДВД макар че е по важно да си пасва с цвета на неона отдолу :D постарали са се момчетата но просто вкуса им е бил такъв ,дано да придобие по бързо сток вид .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 18 Май 2009, 17:23

Искам и аз цена на салона,ако може на ЛС ?
Благодаря предварително... ;) !
Изображение.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 18 Май 2009, 21:12

E30_M_Tech_ll написа:
Явор написа:
E30_M_Tech_ll написа:и на мен така ми се стурва... една черна перла и ще стане 6 :twisted:
пък и ти стокова м-ка си имаш....
имам и друга идея... изрежи го цялото и му тури калници от нормално е30 и багажника и също и абе всичк ода стане като стоково е30 и му сложи м40б16 ще си първят човек в историята който е нарпави лот е30 м3 стоково е30 :mhihi: може и в гинес да те пишат :mhihi:
оглеждай си там колите с м-тех2 пакети, дет са до 1380лв на лизинг из обявите и то с найлоните по седлата.. прави СИ твойта и не давай акъл на другите ;)..просто съвет :winky:..... а забравих..иди да питаш за гуми,за 15ките :mhihi:..щот явно само си питаш и коментираш неща дет не разбираш :winky:

бе аз нямам кво да гледам, ма виж в твоя гараж пълно със сякви курници оглеждай си ги ти или направо си ги отглеждай квот искаш ги прави
за цената просто питах ей така да видя кво ще ми кажеш като знам къв си цифроман :mhihi: знам че тия гуми струват сума пари и се намират меко казано трудно ама ме съмнява някой да ти изкара 2000 за 15ки....
не защото джантите са лоши или не си струват парите, а просто защото колата трябва да е със зверски издувки за да поеме такива джапанки и в същото време не трябва да е много голяма кола за да не и седят малки тия 15ки като диаметър ;)
е применро на е30ката ти ми откъдето и да ги погледнеш ще са си малки може и двойно по широки да са си ама са малки.... но виж как стои толкова широка джанта на цолаж 18 примерно на снимката дето пусна някой колега по горе....
дори 16ки да бяха пак щеше да е съвсем друга стойката на колата ама 15 просто е малко .... това е джанта която трябва да се сложи на кола със заводска 13ка ....
точно от гуми и джанти не е като да не разбирам .... имал съм почти същите като твойте 15ки само че бяха 13ки ;) пак бяха толкова широки и бяха разглобяеми и ми е пределно ясно как се намират такива гуми и как струват повече от джантите
така че ти недей говори за хора които не познаваш и не знаеш с кво са се сблъсквали
играч,дай да те взимам за гумаджия щом ги разбираш.таман си търся такъв..хем ще изкараш кинти :winky: и аз ще се науча какви джанти да слагам,че вчера купих едни 18ки от е46,ама нещо не паснаха :confused: ..ама ще я оставя с тасовете докат разбера правилните :mhihi:
Изображение
Изображение
Последна промяна ///Явор на 18 Май 2009, 21:20, променена общо 1 път
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 18 Май 2009, 21:20

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 18 Май 2009, 23:05

най добре е с тасове има по сток вид :mhihi: :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 18 Май 2009, 23:19

тия с тасовете нещо мъ съмняват :drinking:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sicbul » 19 Май 2009, 10:03

абе вия работа нямате ли си та на Кьонинга тасове слагате !!!!
Цена на най-оригиналните Тасове на Л>С. :weed:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 ci

Мнение от misanthrope » 19 Май 2009, 13:57

днеска я мернах колата и на живо е много красива ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320
Мечтае да кара: 3.0csl

Мнение от NaskoAVM » 19 Май 2009, 21:07

sundera86 написа:днеска я мернах колата и на живо е много красива ;)
ама с тасовете или без :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 19 Май 2009, 22:09

честито луд, симпатяга е колата, ти си знаеш какво следва.... :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30