да ти е честито колега
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Явор написа:оглеждай си там колите с м-тех2 пакети, дет са до 1380лв на лизинг из обявите и то с найлоните по седлата.. прави СИ твойта и не давай акъл на другитеE30_M_Tech_ll написа:и на мен така ми се стурва... една черна перла и ще стане 6![]()
пък и ти стокова м-ка си имаш....
имам и друга идея... изрежи го цялото и му тури калници от нормално е30 и багажника и също и абе всичк ода стане като стоково е30 и му сложи м40б16 ще си първят човек в историята който е нарпави лот е30 м3 стоково е30може и в гинес да те пишат
..просто съвет
..... а забравих..иди да питаш за гуми,за 15ките
..щот явно само си питаш и коментираш неща дет не разбираш
бе аз нямам кво да гледам, ма виж в твоя гараж пълно със сякви курници оглеждай си ги ти или направо си ги отглеждай квот искаш ги прави
за цената просто питах ей така да видя кво ще ми кажеш като знам къв си цифроман

не защото джантите са лоши или не си струват парите, а просто защото колата трябва да е със зверски издувки за да поеме такива джапанки и в същото време не трябва да е много голяма кола за да не и седят малки тия 15ки като диаметър

е применро на е30ката ти ми откъдето и да ги погледнеш ще са си малки може и двойно по широки да са си ама са малки.... но виж как стои толкова широка джанта на цолаж 18 примерно на снимката дето пусна някой колега по горе....
дори 16ки да бяха пак щеше да е съвсем друга стойката на колата ама 15 просто е малко .... това е джанта която трябва да се сложи на кола със заводска 13ка ....
точно от гуми и джанти не е като да не разбирам .... имал съм почти същите като твойте 15ки само че бяха 13ки

така че ти недей говори за хора които не познаваш и не знаеш с кво са се сблъсквали
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Явор написа:продават се:![]()
пакета целия:брони,калници,врати и преден капак..без задния
![]()
джантите+гумите
салона,целия или на части/седлата са си на оригиналната кожа без забележки
фарове/овнешки очи,стопове/къстъм/,халогени/е36/
това на първо четене
Дай цена на салона

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- racer88081
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320I
- Мечтае да кара: БМВ Е30 М3
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Stoicho написа:Явор написа:продават се:![]()
пакета целия:брони,калници,врати и преден капак..без задния
![]()
джантите+гумите
салона,целия или на части/седлата са си на оригиналната кожа без забележки
фарове/овнешки очи,стопове/къстъм/,халогени/е36/
това на първо четене
Дай цена на салона
Ако му дойде висока на колегата, може да си го разделим, аз искам само задната седалка

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
телевизоря е много як особено надписа NEO като дадеш на контакт ме изпълва пък и можеш да си гледаш ДВД макар че е по важно да си пасва с цвета на неона отдолу
постарали са се момчетата но просто вкуса им е бил такъв ,дано да придобие по бързо сток вид .

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
играч,дай да те взимам за гумаджия щом ги разбираш.таман си търся такъв..хем ще изкараш кинтиE30_M_Tech_ll написа:Явор написа:оглеждай си там колите с м-тех2 пакети, дет са до 1380лв на лизинг из обявите и то с найлоните по седлата.. прави СИ твойта и не давай акъл на другитеE30_M_Tech_ll написа:и на мен така ми се стурва... една черна перла и ще стане 6![]()
пък и ти стокова м-ка си имаш....
имам и друга идея... изрежи го цялото и му тури калници от нормално е30 и багажника и също и абе всичк ода стане като стоково е30 и му сложи м40б16 ще си първят човек в историята който е нарпави лот е30 м3 стоково е30може и в гинес да те пишат
..просто съвет
..... а забравих..иди да питаш за гуми,за 15ките
..щот явно само си питаш и коментираш неща дет не разбираш
бе аз нямам кво да гледам, ма виж в твоя гараж пълно със сякви курници оглеждай си ги ти или направо си ги отглеждай квот искаш ги прави
за цената просто питах ей така да видя кво ще ми кажеш като знам къв си цифроманзнам че тия гуми струват сума пари и се намират меко казано трудно ама ме съмнява някой да ти изкара 2000 за 15ки....
не защото джантите са лоши или не си струват парите, а просто защото колата трябва да е със зверски издувки за да поеме такива джапанки и в същото време не трябва да е много голяма кола за да не и седят малки тия 15ки като диаметър![]()
е применро на е30ката ти ми откъдето и да ги погледнеш ще са си малки може и двойно по широки да са си ама са малки.... но виж как стои толкова широка джанта на цолаж 18 примерно на снимката дето пусна някой колега по горе....
дори 16ки да бяха пак щеше да е съвсем друга стойката на колата ама 15 просто е малко .... това е джанта която трябва да се сложи на кола със заводска 13ка ....
точно от гуми и джанти не е като да не разбирам .... имал съм почти същите като твойте 15ки само че бяха 13кипак бяха толкова широки и бяха разглобяеми и ми е пределно ясно как се намират такива гуми и как струват повече от джантите
така че ти недей говори за хора които не познаваш и не знаеш с кво са се сблъсквали

Последна промяна ///Явор на 18 Май 2009, 21:20, променена общо 1 път

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
най добре е с тасове има по сток вид

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- NaskoAVM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Мечтае да кара: 3.0csl