И аз вече си има Е30-ка

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 12 Май 2009, 9:03

LUDICH написа:E-30 безценна е :bowdown:

хората които мислят така се броят на пръстите на ръцете ми. като всички са толкова маняци от тука, колко биха дали 7000 лева за чисто нов двигател от Дару кар ? Колко от тук си купуват часто от дару, Мкар ?
Или само маняци на приказки, а опре ли се до нещо да се купува, веднага почват скрапериите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318I
Мечтае да кара: БТР

Мнение от petrashkov » 12 Май 2009, 9:23

Myxa-TePoPuCT написа:
LUDICH написа:E-30 безценна е :bowdown:

хората които мислят така се броят на пръстите на ръцете ми. като всички са толкова маняци от тука, колко биха дали 7000 лева за чисто нов двигател от Дару кар ? Колко от тук си купуват часто от дару, Мкар ?
Или само маняци на приказки, а опре ли се до нещо да се купува, веднага почват скрапериите.

Всеки според чергата си... ако зимам 5000лв на месец М3 щеше да ми е ежедневка :mhihi:
Това колко обичаш една кола не се измерва в това колко пари даваш за нея :roll: Всеки дава колкото може
Критика се приема

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Май 2009, 10:23

Честита :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 12 Май 2009, 12:18

Честитo колега :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
Мечтае да кара: Supra

Мнение от drft » 21 Май 2009, 10:50

Myxa-TePoPuCT написа:Кво и е маняшкото ? боята ли е боя ? джантата ли е джанта ? ламарините ли са ламарини ( ако има нещо останало де ) ...... а за мотора да не говорим .... сигурно на майка дизела тропа по малко..... че и турбо иска
ама икономично да му е .... газчица .... сложи уран, метан, оцет, азот, .... и би турбо го направи .... купете си голфчета е серете върху тях ....

Добре де що верно го храните така момчето! Верно, че още е рано да си мисли за турбини, ама това е типично за този форум - модерно е и всеки който знае от къде му се отваря капака на маторя пуска теми и страшни закани за едни тубини и за едни налягания пък в действителност......! 100000000000 теми за турбиниране на БМВ, а ако има пък и 10 реално направени и вървящи коли пак си му е работа. Ама това са е"ахти и обидите - кошник, скраб.... :evil:
Муха терорист, макар и с ожулена боя предната броня на колегата по-ме кефи от твойта "самоделка"/снимките ти във фотоалбума/. Да кажем, че и джантите му са в пъти по-арни от твой 14" цолови бирени капачки! Гледам и фаровете му са в пъти по свежарки от твойте. И се чудя сега, ти гледам знаеш верните рецепти да се купуват и карат само читави е 30 -ки аоообаче ти примерно що не си купиш една свястна е 30 -ка ми таз караш дето нито предната и броня свястна-усрана, като на Голф /както ти казваш/, фаровете ти почернели - с ръждясали рефлектори, джантите ти 14" дето и за жигулки не ги търсят вече..... пък не си купуваш готина е 30 ка, пък казваш - само готини да се купуват, пък що така......... :roll:
Колега, да ти честита колата! Е30 е кола за фън, за кеф пипкай си я, като имаш муза и възможност и си "чеши крастата" и да не те е"е за орското мнение. Боли та фара, че на Мухата терорист не му харесвала твойта кола ;)
БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 21 Май 2009, 11:09

колега честито.

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 21 Май 2009, 11:56

Не ме касае на кой му харесва и на кой не,важното е че на мен ми харесва,а колата вече се прави под капака,но тъй като нямам много време работата върви бавно :( турбината е от алфа 164 2.0, имам проблем с това каде да пробия дупка за оттичането на маслото в картера ми се струва че е ниско. а в блока не ми се дупчи тъй като мотора не е свален,мислех си да резна щеката на маслото и там да монтирам тройник, тоя вариант не ми се струва най удачен ама още го мисля.Дайте някакви други идеи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

e30

Мнение от KPETEH » 21 Май 2009, 13:16

Евала за ентусиазъма. Много се радвам, че има хора които виждат потенциала въпреки годините и състоянието на един автомобил. Ръждата не кара колата. Евала, занимавай се с интерес. Браво!

:censored:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 21 Май 2009, 21:05

Честито колега.С желание сичко става :driving: и аз имам М40Б16 състоянието му не е никак цветущо.. но имам желание да влея някой лев за да се движа наравно с другите Е30-ки.. :uups: такаче много късмет само напред :bchug:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 21 Май 2009, 21:48

drft написа:
Myxa-TePoPuCT написа:Кво и е маняшкото ? боята ли е боя ? джантата ли е джанта ? ламарините ли са ламарини ( ако има нещо останало де ) ...... а за мотора да не говорим .... сигурно на майка дизела тропа по малко..... че и турбо иска
ама икономично да му е .... газчица .... сложи уран, метан, оцет, азот, .... и би турбо го направи .... купете си голфчета е серете върху тях ....

Добре де що верно го храните така момчето! Верно, че още е рано да си мисли за турбини, ама това е типично за този форум - модерно е и всеки който знае от къде му се отваря капака на маторя пуска теми и страшни закани за едни тубини и за едни налягания пък в действителност......! 100000000000 теми за турбиниране на БМВ, а ако има пък и 10 реално направени и вървящи коли пак си му е работа. Ама това са е"ахти и обидите - кошник, скраб.... :evil:
Муха терорист, макар и с ожулена боя предната броня на колегата по-ме кефи от твойта "самоделка"/снимките ти във фотоалбума/. Да кажем, че и джантите му са в пъти по-арни от твой 14" цолови бирени капачки! Гледам и фаровете му са в пъти по свежарки от твойте. И се чудя сега, ти гледам знаеш верните рецепти да се купуват и карат само читави е 30 -ки аоообаче ти примерно що не си купиш една свястна е 30 -ка ми таз караш дето нито предната и броня свястна-усрана, като на Голф /както ти казваш/, фаровете ти почернели - с ръждясали рефлектори, джантите ти 14" дето и за жигулки не ги търсят вече..... пък не си купуваш готина е 30 ка, пък казваш - само готини да се купуват, пък що така......... :roll:
Колега, да ти честита колата! Е30 е кола за фън, за кеф пипкай си я, като имаш муза и възможност и си "чеши крастата" и да не те е"е за орското мнение. Боли та фара, че на Мухата терорист не му харесвала твойта кола ;)

бронята била самоделка ? Фаровете ръждясали ? човек земи слезни малко на земята, фаровете са купувани чисто нови бош, бронята си е нормална е30-кова за троен стоп, мтехник маската .... верно стъклопласт е , но пък осрана? така си говори за 323-то, недей да обиждаш телефона с който е снимана колата. Че кво им е на джантите? оригинална джанта на е30, или кво тука в маняшкия форум се гледа колко цола ти е джантата.
Другото е което е че никаде не съм казвал че моята кола е много читава, пефектна и т.н. ...
Но няма са споря с маняците, всички е тоя форум разбирате много, то за тва е30-ките са ви по зле от на дядо москвича. по цял ден мислите скраперии , чудите са как с от нищо да направите нещо, хич не ви са дават пари за е30ките а ? от сумати време чета теми за турбини и т.н, и сигурно хората с турбини са борят на пръстите на ръцете ми.? купил си пича кола от белкантото, и сички му са мазните, честито колега, а у ... трябва само такива мнения ли да има ? не мога да искажа моето мнение ли. ??? за мен тая кола е пълен буклук, тя и за белканто сигурно не става. тва е моето мнение и го споделям, не знам къф трябва да се че да намериш нещо хубаво в тая е30-ка, кво като е е30 ? има е30 има и е30 ...90% от е30-ките тука са някви коптори, моята също, аз не предендирам че ми е хубава колата, пълен е форума с някви скраперски теми от рода , как да дигна коне без да ми излезне скъпо, или как да съживя м40б16, м40-ката прекъсва изгониха ме от елкона, колко пари ще ми излезне смяна на накладки, как да си махна волана, как да си откача касетофона.... само малоумни теми, и автори съответно? кажи ми после как да не ги храниш такива хора ?...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 21 Май 2009, 22:23

батков а теб въобще не те слуша главата 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 21 Май 2009, 23:00

няма ли да се включи модератора да му даде малко почивка на тоя човек :confused:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 21 Май 2009, 23:12

Myxa-TePoPuCT--карай си белкантото и си трайкай и много много не се заглеждай в моето. Аз не съм я взел за всекидневка а за та*ак,и целта ми е да я ръчкам, и дори и да изпрегне мяткам следващия мотор и пак се возя и я троша, а ти му мисли ако изревеш за лагерета примерно, и тичкай да си копуваш новички китайски фарчета :)

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 21 Май 2009, 23:43

че пък кво толкоз и има? с една предна броня и маска вобще няма да се разбере че е била в това състояние... трябват и боя два нови стопа и фланци за джантите....
полвината е30 по които вие ахкате че били на йяките на земята са тръгнали именно от скрапери... ама това не го знаете щото в интернет батковците пускат само снимки на завършения проект ;)
и все пак момчето я е взело за 700 лв ... ай сега влезте в подфорум продава и вижте колко струват каквито и да било джанти 17ки.... ако всичко им е наред по малко от 500 лв надали ще намерите... което означава че колата му е почи без пари ако дори само реши да си продаде джантите...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 22 Май 2009, 0:03

Джантите ги купих отделно за 300лв от форума на пежо, 8 дупки 4x100 и 4x108 и са в перфектно състояние

ПредишнаСледваща

Назад към E30