проблем с разхода Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
SammY написа:dizelboy написа:кви са тия расходи бе колеги моита 16ка хар4и 10 бензин градцко и караи как изкаш не 4е много може да се изка от нея
Колега даи я да и видя разхода на пистата .....
п.п ти засичаи че ми е слабо сърцето
ми баце нема яд едвали толко може да ка4и баси тя петицата с турбото не хар4и толко бре

- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
.....
братле моита с М42Б18 ми дава 11-12/98 на къси разстояния в града и на ръчка от време на време, а като и стъпвам яко отива на 14 някаде...
определено имаш проблем с тоя мотор провери всичко по горивната система и по запалителната та поне малко да се понижи че така не е финасвово изгодно...
определено имаш проблем с тоя мотор провери всичко по горивната система и по запалителната та поне малко да се понижи че така не е финасвово изгодно...

0889149545 - Златан
Мерси за информацията колеги.Едната част от проблема беше нивомера но има и друг проблем много мирише на бензин в купето и по принцип като работи мотора ,проверих горивната система и резервоара до колкото ми позволяват условията и познанията
но нищо нередно ненамирам и 6те ходя на маистор , но ако някои има идея от какво може да е да сподели.

- delta
- Потребител
-
- Кара: E30 ,318i - Touring ,M40
Колега , и аз съм с М40 и ми меришеше на гориво в купето - оказа се вдно малко маркуче под смукателния колектор . Но може да си провериш всичките малки маркучета там :
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
номера 14,15, 16,17 и 18 мойте бяха пълна скръб и едното си течеше. Успех
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
номера 14,15, 16,17 и 18 мойте бяха пълна скръб и едното си течеше. Успех

- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
След прочетеното до тук ... аз да се радвам на мойте 20 до 24 разход градско на М20Б20 зимата :-) (Е, ЕДИН ПЪТ падна на 17, ама нещо сигурно е било станало :-))
Преди имаше една тема за разхода, ама сега не мога да я намеря ... изтрита ли е или ?
Преди имаше една тема за разхода, ама сега не мога да я намеря ... изтрита ли е или ?
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4