Катастрофа - последствия
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Катастрофа - последствия
хахаха... стига де. то е на жената и детето. не се бара...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
След ремонт на бензинова помпа, колата запали с "новия" акумулатор, оказа се че има сериозен теч от уплътнението между резервоара и капачката на помпата, купих о-ринг за 80 стинки - та и тфа отметнах. Сложих си сам задния джам, задната врата - даже се затваря, болтите са по джантите... и тръгнах. Ама загря... Та утре ще сложа нов термостат на 80 градуса и малко светлините да оправя... Последни снимки от вчера... Нема се смеете

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Че тя била лъскарка ве,има ся една-две драскотини и една лайсна да боднеш и като от завода. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
Малко е започнала да се навива като бургия, ама за целите за които е, е направо фърсе. 

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
KPETEH написа:Последни снимки от вчера... Нема се смеете![]()
раздухай тайната защо я вкарваш в движение тая кола и изглежда по тоя начин... но пък е на 5те болта...

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
1. Сантиментална стойност
2. Нужда от автомобил
3. Нужда от не какъв да е автомобил, а е30!
4. Липса на възможност за закупуване на друга, както и желание...
5. Непродаваемост на купето освен за скраб.
6. Техническо любопитство
7. Наличност на използваните части
кво друго.....
Изглежда така щото ударих един стълб с около 100км/ч леко странично. Ако питаш за цветовете - тфа е фолио и основно го сложих щото задната врата е друг цвят, истинската ще ви я покажа на какво прилича...
Ще си я карам. Тя вече си е вкъщи. Останаха ми предни мигачи и огледала странични....
2. Нужда от автомобил
3. Нужда от не какъв да е автомобил, а е30!
4. Липса на възможност за закупуване на друга, както и желание...
5. Непродаваемост на купето освен за скраб.
6. Техническо любопитство
7. Наличност на използваните части
кво друго.....
Изглежда така щото ударих един стълб с около 100км/ч леко странично. Ако питаш за цветовете - тфа е фолио и основно го сложих щото задната врата е друг цвят, истинската ще ви я покажа на какво прилича...
Ще си я карам. Тя вече си е вкъщи. Останаха ми предни мигачи и огледала странични....
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
viewtopic.php?f=3&t=108251&start=90
7-ма страница има снимки от удара. Реално тогава, както исега нямам ясна представа в какво съм се ударил. Бордюр, огради и стълб, най верояно съдейки по вдлъбнатото на вратата. Увиснал е, или по-скоро се е увъртял навътре. То прага под адната врата е с мин 10 см по-навътре от оригиналното му положение. Бе тя колата и преди това не светеше, пък мен лично външния вид не ме интересува особенно. По ходовата част и гредите съм работил усърдно с телоподаващото. Ръждата не кара колата
7-ма страница има снимки от удара. Реално тогава, както исега нямам ясна представа в какво съм се ударил. Бордюр, огради и стълб, най верояно съдейки по вдлъбнатото на вратата. Увиснал е, или по-скоро се е увъртял навътре. То прага под адната врата е с мин 10 см по-навътре от оригиналното му положение. Бе тя колата и преди това не светеше, пък мен лично външния вид не ме интересува особенно. По ходовата част и гредите съм работил усърдно с телоподаващото. Ръждата не кара колата

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Честно да си кажа,супер ме кефи така ударена и изтормозена,само едно S38B38 под капака и се правиш на пръднал. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
SPEED_GABROVO написа:Честно да си кажа,супер ме кефи така ударена и изтормозена,само едно S38B38 под капака и се правиш на пръднал.

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Сложи си капачето на резервоара, че така леко незавършен вид има.

По-добре ли е така?

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)