Сабиране Само на е30-ки :Р

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 20 Юли 2008, 1:13

Юзър написа:кат си взема платформа,обезателно ;)

8) Ok :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 20 Юли 2008, 3:10

Беше хубава сбирка макар и само от 7-8 коли...Обсъдихме например кой какви резерви части си кара в багажника,кой какво е успял да счупи,кой какво му тече,кой какво му остава да направи за да стане колата му перфектната е30-ка...и т.н....накрая се заклехме да не си купуваме никога е36...дадохме газ и се прибрахме

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 20 Юли 2008, 9:47

Юзър написа:кат си взема платформа,обезателно ;)
Еееее Явка ела само с едно де,някое комби да речем :D не ни караи да си режеме вените надльжно :lol:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 20 Юли 2008, 11:58

Аз не успях да дойда, на следващата обещавам :uups:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайле » 20 Юли 2008, 12:33

а така, няма само аз да представям м10б18 карб. :]

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 20 Юли 2008, 12:39

Ивайле написа:а така, няма само аз да представям м10б18 карб. :]
аз ще представям ръждясал м10б18 карб :mhihi:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайле » 20 Юли 2008, 12:45

porostorm написа:
Ивайле написа:а така, няма само аз да представям м10б18 карб. :]
аз ще представям ръждясал м10б18 карб :mhihi:

бас ловя, че мойта е по - ръждясала :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 20 Юли 2008, 12:45

Момци айде някоя вечер горе на НИМ,хем ще понащракаме готини снимчици ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 20 Юли 2008, 15:10

Явно добре сте си изкарали. За жалост моята още не е влязлз в бокса , но на някоя от следващите срещи , ако се продължи сбирката да покажа и аз моята ръжда .
Даите снимки .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 20 Юли 2008, 15:22

porostorm написа:Аз не успях да дойда, на следващата обещавам :uups:

Аз ща заведа :mhihi: . Момчета сега да ви кажа , снимките по късно надявам се днеска ще са в мене. "фотографа" нямал интернет ,срам голям. Искам да поздравя Ицо с добрата организация и с ентусиазма, всички бяха фенове Евала момчета.
Ицо за такава импровизирана сбирка беше идеално просто евала, голям паркинг и харна права.
Както казах по късно вечерта или най късно утре снимките ще ги сложна в тази тама. ;)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 20 Юли 2008, 15:36

Само не знам,чичкото с А3ката ко ша го праим следващия пьт??ако е собственика трябва да го питаме дали,няма нещо против! Ице виж дали е тои,ако имаш начин разбира се :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 20 Юли 2008, 21:10

А за снимките ... после ще го удуша фотографчето :mhihi: , с голям непрофесионализъм се отнесло :mhihi: . Тука има 2-3 "читави" другото е само светещи номера на коли и габарити + някой друг ксенонец ...

Клипчетата ги имам (някой ко иска по скайп може да ги получи, нямам акаунт за сайтовете с клипове) ма и те са толкова добре направени, добре се различава първата гонка М40-то на ицо с йеската, + още една, две и някой друг дрифт по късно.

Ето малко снимки, другия път ще го помоля да използва повечко светкавицата.
На тая снимка се различават малко дупета. Щото лампите на газстанцията ги осветяваха не за друго.
Изображение

Тва е на Ицо мацката :
Изображение

Изображение
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Re: .

Мнение от ico-bmw » 20 Юли 2008, 21:54

jorofaceoff написа:Само не знам,чичкото с А3ката ко ша го праим следващия пьт??ако е собственика трябва да го питаме дали,няма нещо против! Ице виж дали е тои,ако имаш начин разбира се :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега спокойно. Това не е собсвеника а човек от враждебна който гледаше лошо :mhihi:

Мерси за подкрепата на сички и специално на deyan-enchev който се потруди да сложи снимки във форумчето. Надявам се другите който не дойдоха да видят за какво става въпрос и да се надяваме че следващата събота ще са повече е30-ки :driving: За да има още по-голям купон и още повече мразене на гумите :mhihi: :mhihi:

?Колеги Другата Събота Ще Бъдем Ли Пак Там? :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайле » 20 Юли 2008, 22:23

Аз, на 100 %

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 20 Юли 2008, 23:56

Пишете ме и мен,ама мисля тоя пьт да доида с измита колица :mhihi: :mhihi: и масло там кадето трябва :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E30