Отново! Е30-32? ti , Вайълет... да поразкърша снага..!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Re: Отново! Е30-32?,Вайълет... да поразкърша снага..!
Sharo написа:SKISA написа:не ,няма да я видим на пистата... или поне не в състезателно каране.карам си за кеф и не смятам да я чупа.
дюзите ми дойдоха малко големшки ,щото смятах да са до 500 ,но се оказа адски трудно да намеря читави такива . в крайна сметка си взех нови и поне като хвърлих толкова пари реших да се презастраховам за по-нататъшно ъпгрейдване. тия големи дюзи се настройват доста трудно ,особено за празния ход, но в крайна сметка се справихме ,защото времето за цръцкане е адски кратко с тия кубици и трудно се прави.
в момента работят идеално и на празен и на пълен ход. турбото е новичко- гаретт...
Абре що си мислите, че карането на писта е чупене на колата ... то там освен, че ги няма диреците, полицаите, пресичащите бабки и секви други страни неща дето мястото не им не на платното ралика друга няма. Доста по безопасно от към чупене е да покараш там от колко някое извънградско па за градско да не говорим
щото в рамките на 10мин. я натоварваш до границата на своите възможности,а това в града за повече от минута не мое да ти се случи .. при условията описани от теб .. бабички,куки и т.н.
Пък и нали се води че пистовото е най-тегаво за една кола.Всичко там е доста интензивно.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
SpUd3r написа:ще даваш по-малко газ и готово
за да не изскочи някоя биела от блока

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
алоуууу чата,ще се караме..

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
lubeto написа:Sharo написа:SKISA написа:не ,няма да я видим на пистата... или поне не в състезателно каране.карам си за кеф и не смятам да я чупа.
дюзите ми дойдоха малко големшки ,щото смятах да са до 500 ,но се оказа адски трудно да намеря читави такива . в крайна сметка си взех нови и поне като хвърлих толкова пари реших да се презастраховам за по-нататъшно ъпгрейдване. тия големи дюзи се настройват доста трудно ,особено за празния ход, но в крайна сметка се справихме ,защото времето за цръцкане е адски кратко с тия кубици и трудно се прави.
в момента работят идеално и на празен и на пълен ход. турбото е новичко- гаретт...
Абре що си мислите, че карането на писта е чупене на колата ... то там освен, че ги няма диреците, полицаите, пресичащите бабки и секви други страни неща дето мястото не им не на платното ралика друга няма. Доста по безопасно от към чупене е да покараш там от колко някое извънградско па за градско да не говорим
щото в рамките на 10мин. я натоварваш до границата на своите възможности,а това в града за повече от минута не мое да ти се случи .. при условията описани от теб .. бабички,куки и т.н.
Пък и нали се води че пистовото е най-тегаво за една кола.Всичко там е доста интензивно.
и 10 минути натоварване ако са му проблем на мотора значи не е наред нещо в цялата схема
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
изобщо не говорех за чупене на мотор ,въпреки че то 100% сигурност никога нема. говорех за излизане у тревата и трошене по окачване или брони. нямам възможност да си оправям в момента в колата и определено не ми се иска да заприлича на твоята бегачка,шарко на външен вид. ти имаш възможност да си го позволиш-аз нямам. стига ми да пришпоря малко ,да се усмихна широко и естествено ,че ще опитам калояново ,но не в състезание или класирания. просто не мога да си позволя да я поломя по някаква причина. за тва...! всеки с възможностите и разбиранията си....! аз съм доволен от резултата и смятам да го запазя по-дълго такъв... колата не е правена за истинска бегачка. оставих си климатика ,оставих си ел-стъклата, регулируемите седалки,тежката музика,АБСа,всякакви приятни екстри и не смятам да ги махам ,за да я правя по-силна. в самото начало казах какво смятам да правя с колата и не съм си променил мнението и визията за случващото се.
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
SKISA написа:изобщо не говорех за чупене на мотор ,въпреки че то 100% сигурност никога нема. говорех за излизане у тревата и трошене по окачване или брони. нямам възможност да си оправям в момента в колата и определено не ми се иска да заприлича на твоята бегачка,шарко на външен вид. ти имаш възможност да си го позволиш-аз нямам. стига ми да пришпоря малко ,да се усмихна широко и естествено ,че ще опитам калояново ,но не в състезание или класирания. просто не мога да си позволя да я поломя по някаква причина. за тва...! всеки с възможностите и разбиранията си....! аз съм доволен от резултата и смятам да го запазя по-дълго такъв... колата не е правена за истинска бегачка. оставих си климатика ,оставих си ел-стъклата, регулируемите седалки,тежката музика,АБСа,всякакви приятни екстри и не смятам да ги махам ,за да я правя по-силна. в самото начало казах какво смятам да правя с колата и не съм си променил мнението и визията за случващото се.
За пореден път , и не само в тая тема, отговор от SKISA , който ме кефи и съвпада с разбиранията ми !

Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
SKISA написа:изобщо не говорех за чупене на мотор ,въпреки че то 100% сигурност никога нема. говорех за излизане у тревата и трошене по окачване или брони. нямам възможност да си оправям в момента в колата и определено не ми се иска да заприлича на твоята бегачка,шарко на външен вид. ти имаш възможност да си го позволиш-аз нямам. стига ми да пришпоря малко ,да се усмихна широко и естествено ,че ще опитам калояново ,но не в състезание или класирания. просто не мога да си позволя да я поломя по някаква причина. за тва...! всеки с възможностите и разбиранията си....! аз съм доволен от резултата и смятам да го запазя по-дълго такъв... колата не е правена за истинска бегачка. оставих си климатика ,оставих си ел-стъклата, регулируемите седалки,тежката музика,АБСа,всякакви приятни екстри и не смятам да ги махам ,за да я правя по-силна. в самото начало казах какво смятам да правя с колата и не съм си променил мнението и визията за случващото се.
да де на пистата е далеч по-малко вероятно я бастисаш от колко по улиците исках да кажа ... но пак ще си говорим като покараш на Калояново.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- SKISA
-
-
шарко ,аз карам и в момента...! оня ден се разходих зад язовира,в софия само от преките излизам леко така странично и то не винаги...! естествено ,че на писта е гот. въпроса е ,че нямаме много писти. не смятам ,че имам нужните умения ,за да карам колата на ръба на възможностите и човек трябва да преценява правилно.
кокал, за тоя сенник се изписа доста...! и за други неща се изписа доста по колата ,но...! на мен колата в момента ми харесва така ,както е. сенника не ми пречи ,не ми и помага ,но не ме и дразни. дразнят ме други неща ,които ще подменя. и за волана се изписа ,но тва е се едно да ми каже некои не си носи пътъците ,които са ми най-удобни. те не се най-красиви ,но са ми най-удобни и ги нося възможно най-често....такиа ми ти раоти..
кокал, за тоя сенник се изписа доста...! и за други неща се изписа доста по колата ,но...! на мен колата в момента ми харесва така ,както е. сенника не ми пречи ,не ми и помага ,но не ме и дразни. дразнят ме други неща ,които ще подменя. и за волана се изписа ,но тва е се едно да ми каже некои не си носи пътъците ,които са ми най-удобни. те не се най-красиви ,но са ми най-удобни и ги нося възможно най-често....такиа ми ти раоти..
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
даи една снимка на мотора да фанеме по нещо и ние 

bedrock city racing
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
SKISA написа:шарко ,аз карам и в момента...! оня ден се разходих зад язовира,в софия само от преките излизам леко така странично и то не винаги...! естествено ,че на писта е гот. въпроса е ,че нямаме много писти. не смятам ,че имам нужните умения ,за да карам колата на ръба на възможностите и човек трябва да преценява правилно.
Кат в турски сериал: Вие си знаете !

Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- SKISA
-
-
баси са разбирам кво е да не стига времето...! тия дни нема спане.
жик-так лека полека се накичва....

ъхъ. точно като за да изскочи биела се прави...
жик-так лека полека се накичва....
lubeto написа:SpUd3r написа:ще даваш по-малко газ и готово
за да не изскочи някоя биела от блока
ъхъ. точно като за да изскочи биела се прави...