Autobild - E30 B6 3.5 ALPINA
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Re: Autobild - E30 B6 3.5 ALPINA
KIM написа:apostate написа:
след като поопрочетеш доста повече стари теми в е30 раздела ще разбереш че тва да базираш цялостната изработка на дадения модел само по външния вид си е чиста проба гавра с модела и марката,личните си убеждения базирани на тва кво си видял на снимка в нета и кво не си може да си ги запазиш за семкаджийските изпълнения на омв-то,ама може и да разбираш повече от 20те човека дето те оспориха за тва незнам и не мога да кажа,мое си някъв професор юрген дет има 1175бр халпини и емки е30ки зад гърба си..нищо лично ама си е за подигравка
Благодаря, колега, за смисления и аргументиран отговор.

Аз поне като не съм съгласен с нещо, се опитвам да аргументирам мненията си, но виждам, че е по-ефектно да лаеш срещу нечие мнение или възгледи, вместо да приведеш някакви доводи в подкрепа на своето мнение/възгледи. Не знам кое точно мое мнение си цитирал, не знам и откога мнението на 20 човека е по-вярното от това на един, само защото са 20... не знам и защо говориш за снимки в нетя, като има предостатъчно информация какво е правено от великите тунери на хАлпина. Енигмата, която се крие в поста ти е извъм моите способностти да я разгадая... но по-лошото е, че май е извън и твоите способности да си я разгадаеш.

Не знам, аз имам други виждания и разбирания по тази тема и не мога да се съглася с това, че алпина не ставали като препроизводител и да признаваш само М-ките
Всеки има право на мнение разбира се, обаче не всеки е длъжен да се съгласява с него
Нищо лично към @apocaste или който е на неговото мнение също 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Аз лично не ги виждам в един пазарен сегмент, ако прочетеш малко за Алпина може би ще разбереш защо. А ако се докоснеш...неописуемо е. За мен там, където свършва ///М, започва Алпина
Прочети тази тема, ако не си го направил досега
viewtopic.php?f=29&t=1777
Оскар Уайлд веднъж казал, че имал по-скоро елементарен вкус:
“Винаги взимам само най-доброто”
Този цитат не само описва манталитета на нашите клиенти, той описва един особен начин на живот.
Нас, Alpina, една малка, но добра автомобилна фирма, тези клиенти ни мотивират да произвеждаме автомобили за малък брой познавачи, притежаващи деликатен вкус и усет към изключителното, не желаещи да карат кола, която да бие прекалено много на очи. Ние вярваме, че тези избрани клиенти са една от причините за успеха на Alpina. Тези хора с вкус към най-новото в техниката и притежаващи особена дарба да различават истината от илюзията, ни вдъхновяват да разработваме автомобили, които са едни от най-добрите в света.
Понеже ние държим повече на видимо съдържание, отколкото на разлика във външния вид, ние доставяме базовите модели само и изключително от БМВ, една величествена марка, една от най-добрите и най-развитите в технически аспект.
Друга причина за постоянния успех на нашата марка са уникалните ни взаимоотношения с БМВ, взаимоотношения, съществуващи повече от 35 години. Чрез тази интелектуална и емоционална връзка към един голям производител на високотехнологични автомобили ние имаме перфектно съчетан начин на мислене. Резултатът на сътрудничеството ни е БМВ Alpina, автомобили, които да покажат начин на живот.
История на емблемата на Alpina:
От ляват страна има една тръба с двоен входен канал и един колянов вал отдясно. В началния стадии на емблемата вместо колянов вал имало разпределителен вал - съществена част от двигателя с вътрешно горене. Емблемата показва, че Alpina е производител, който поставя голям акцент на перфектната комбинация между плавната работа на двигателя и неговата мощ. В този си вид емблемата съществува повече от 25 години.
Прочети тази тема, ако не си го направил досега
viewtopic.php?f=29&t=1777

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Мен с нищо не ме впечатляват честно казано
Може би само с тригателно-романтичните си истории 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Като гледаш клипове и снимки пред компютъра, няма как да се впечатлиш, а и ако се впечатляваха всички, щеше да е сложно при положение, че нито един от всички модели на Алпина не се произвежда повече от 600бр.Dpy написа:Мен с нищо не ме впечатляват честно казаноМоже би само с тригателно-романтичните си истории
Последна промяна Митко Стоянов на 23 Апр 2012, 21:58, променена общо 1 път

Е ти щото ги сменяш всяка седмица
А тва че там където свършвал светът на ///M и започвал тоя на Алпина няма изобщо да го коментирам

А тва че там където свършвал светът на ///M и започвал тоя на Алпина няма изобщо да го коментирам

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Всеки си има мнение, не държа някой да се съгласява с мен. Иначе не ги сменям, но имам пряко наблюдение, а и често покарвам. Мнението, което съм си създал, не се обосновава на клипове, това имах предвид, а не, че съм хипер мега ултра големия гъзар.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
сори,че ви се меся в темата ама да си кажа
...кефят ме джантите и до там
..че и аз съм виждал снимки от нета 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Митко Стоянов написа:Всеки си има мнение, не държа някой да се съгласява с мен. Иначе не ги сменям, но имам пряко наблюдение, а и често покарвам. Мнението, което съм си създал, не се обосновава на клипове, това имах предвид, а не, че съм хипер мега ултра големия гъзар.
Извинявай, грешно те разбрах

Дори и да бях карал достатъчно всички алпини, нямаше ме впечатлят, просто защото има ///М...
Алпините в доста отношения са по-добри от стоковият вариант, но... Тва си е моето мнение.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
ни съм карал алпинка, ни съм карал еьмка. ама от двете за мен емката е по-добра откъм визия по снимков материал разглеждан и по-добра на вървене от клипов материал. на алпината най-хубавото са джантите.
пс и тъй ли не се усетихте за апоста кой е и че е стар, стар форумен "разбойник" и в никакъв случай не е вчерашен
... акаунт - да му ползвам терминологията. 
пс и тъй ли не се усетихте за апоста кой е и че е стар, стар форумен "разбойник" и в никакъв случай не е вчерашен

Заглавие: Autobild - E30 B6 3.5 ALPINA
В интерес на истината, бая хора не се усещат
Явен беше още, като се подвизаваше от с. Искрец с мустака и остави трайна следа в историята на е30 подфорума 
Eмилио Димитров написа:ни съм карал алпинка, ни съм карал еьмка. ама от двете за мен емката е по-добра откъм визия по снимков материал разглеждан и по-добра на вървене от клипов материал. на алпината най-хубавото са джантите.
пс и тъй ли не се усетихте за апоста кой е и че е стар, стар форумен "разбойник" и в никакъв случай не е вчерашен... акаунт - да му ползвам терминологията.
В интерес на истината, бая хора не се усещат

Последна промяна Делян на 24 Апр 2012, 21:38, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Ще Ви банна,Всите
Само да разбера , кой , кой е. 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782