Разпробиване на барабаните-има ли такъв филм?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Разпробиване на барабаните-има ли такъв филм?
Колега ако питаш мен не си играй да разпробиваш барабани или дискове защото ще ги разбалансираш ще почне да тресе и да яде лагери на поразия..вече е пробвано ефекта е неприятен 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Първо- да се извиня на колегата, пуснал темата, че се намесвам в нея, но има сходна дилема и при мен. Имам джанти 4 по 108, с централен 57,1. Не са за продан, че са си истинската мания- предни осем инча, задни деветки, 16 цола. Искам да ги сложа на Е30-ката, но се чудя фланци ли да търся или е възможно да се разпробие на 4 по 108. Мисля, ще е по-лесно, тъй като няма да се застъпват болтове и т.н., някой правил ли го е това?
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз бих разпробил джантите, ако са с подходящото ет и стига самите те да го позволяват.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Мисля, че джантите ще търпят разпробиване. Въпросът е как да стане това, някой правил ли го е? Ще бъда много благодарен, ако ми отговорите.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3