Да споделя мъката си....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Да споделя мъката си....
ако искаш да продължиш и си фен ,набивай и прави каквото искаш да постигнеш ,разбира се трябва да знаеш какво искаш от е30ката като визия,аз например си карам друга кола а е30ката си я правя с мерак и обичам всичко да е здраво,не е важен толкова външния вид той е за накрая
KIM написа:ако искаш да продължиш и си фен ,набивай и прави каквото искаш да постигнеш ,разбира се трябва да знаеш какво искаш от е30ката като визия,аз например си карам друга кола а е30ката си я правя с мерак и обичам всичко да е здраво,не е важен толкова външния вид той е за накрая
Край който не мисля,че ще видя някой ден

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Колега има коли дето нямат външен вид и хората дето си ги карат им се радват.Всичко се прави постепенно.Моята като я взех беше много зле, ударена и ръждива, но постепенно е управих.
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
gogoto написа:KIM написа:бий си един хероин и започни на ново както аз направих
какво искаш да ми кажеш с това![]()

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И аз като гледам ексела какво показва миналата седмица си зададох същия въпрос,купих я за 8600лв излезе ми 13590лв досега и гледах в продава колега дава е36-ца с веидър, 17-ки и т.н за 6600лв и изглежда 10 пъти по-добра от моята!
!
П.С:Плана е за 17800лв до другата есен, ама като гледам нещата съм оставил за след нова година да реша дали ще го реализирам или ще карам 2 години без да сменям нищо и ще я продам на някои циганин за 4000лв, макар че като се познавам няма да мога да и го причиня това!

П.С:Плана е за 17800лв до другата есен, ама като гледам нещата съм оставил за след нова година да реша дали ще го реализирам или ще карам 2 години без да сменям нищо и ще я продам на някои циганин за 4000лв, макар че като се познавам няма да мога да и го причиня това!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
E30_M_Tech_ll написа:а защо си мислиш че тия от по 5000 лв като имат мтехник и само сядаш и караш дълги години без да сменяш нищо?
да речем твойта си я взел за 2000 и си вложил 5000... а тая ако я беше взел за 5000 и още 5 да вложиш щеше да имаш е30ка за 10000 лв .... ми дай 2000 лв за един оригинален м теник и ето ти кола на същата стойност изглеждаща по същия начин....
Много си прав , знам го от личен опит излеземи над 11 000 , и всичко проключи в една дъждовна вечер за секунди

Сега си взех по ефтинка, и само прехвърлям от едната на другата .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
добре е, стига да знаеш какво правиш, а не да си ги мяташ ей така, защото сега има ... ама човека вече е стигнал май до този извод 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква
.
gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА

gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
не е пералня, 'щото пералнята ти ги връща чисти, а е30 връща само масло и вода 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
cargo22 написа:Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА![]()
![]()
Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
gogoto написа:Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(
До колкото те усещам, се нервираш най-вече на факта, че нещата не стават достатъчно бързо така като ти искаш, всяка стотинка която си вложил в колата е изкарана с много труд и на края все още нямаш резултат, не се коси не сме синове на Рокфелер, рано или късно ще стане така както искаш, само не трябва да се отчайваш и да губиш надежда, намя да стане с вълшебна пръчка, щом си фен ще го преживееш този момент, не само ти а 99% от хората тук са го имали това чуство което имаш сега и всеки си е намерил в последствие това за което се е борил, питай Явор колко години му отне да осъществи мечтата си, на мен лично 6 години и още се боря да постигана по добри резултати но когато падна духом си гледам тази снимка и още доста като нея :

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
JoRkAtA_pld написа:Колега има коли дето нямат външен вид и хората дето си ги карат им се радват.Всичко се прави постепенно.Моята като я взех беше много зле, ударена и ръждива, но постепенно е управих.
ПРАВИЛНО мойта също на нищо не прилича,но пък си ме кефи страшно много,и леко по леко си я правя и си я карам,и колкото повече невъзвръщаеми пари бутвам в нея,толкова по ценна си става тя за мен.
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Важното е теб да те радва, това е моето мнение.Иначе то винаги има какво да се сменя и взима 

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5