Да споделя мъката си....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Re: Да споделя мъката си....

Мнение от KIM » 23 Окт 2009, 14:42

ако искаш да продължиш и си фен ,набивай и прави каквото искаш да постигнеш ,разбира се трябва да знаеш какво искаш от е30ката като визия,аз например си карам друга кола а е30ката си я правя с мерак и обичам всичко да е здраво,не е важен толкова външния вид той е за накрая
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gogoto » 23 Окт 2009, 15:16

KIM написа:ако искаш да продължиш и си фен ,набивай и прави каквото искаш да постигнеш ,разбира се трябва да знаеш какво искаш от е30ката като визия,аз например си карам друга кола а е30ката си я правя с мерак и обичам всичко да е здраво,не е важен толкова външния вид той е за накрая

Край който не мисля,че ще видя някой ден :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30-ката да си пали джапанките
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от JoRkAtA_pld » 23 Окт 2009, 15:20

Колега има коли дето нямат външен вид и хората дето си ги карат им се радват.Всичко се прави постепенно.Моята като я взех беше много зле, ударена и ръждива, но постепенно е управих.
My E30
Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 23 Окт 2009, 16:27

gogoto написа:
KIM написа:бий си един хероин и започни на ново както аз направих

какво искаш да ми кажеш с това :help: :help:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:на тая възраст всичко е изгубено
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Окт 2009, 22:07

И аз като гледам ексела какво показва миналата седмица си зададох същия въпрос,купих я за 8600лв излезе ми 13590лв досега и гледах в продава колега дава е36-ца с веидър, 17-ки и т.н за 6600лв и изглежда 10 пъти по-добра от моята! :dunno: !
П.С:Плана е за 17800лв до другата есен, ама като гледам нещата съм оставил за след нова година да реша дали ще го реализирам или ще карам 2 години без да сменям нищо и ще я продам на някои циганин за 4000лв, макар че като се познавам няма да мога да и го причиня това!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 23 Окт 2009, 22:46

E30_M_Tech_ll написа:а защо си мислиш че тия от по 5000 лв като имат мтехник и само сядаш и караш дълги години без да сменяш нищо?
да речем твойта си я взел за 2000 и си вложил 5000... а тая ако я беше взел за 5000 и още 5 да вложиш щеше да имаш е30ка за 10000 лв .... ми дай 2000 лв за един оригинален м теник и ето ти кола на същата стойност изглеждаща по същия начин....

Много си прав , знам го от личен опит излеземи над 11 000 , и всичко проключи в една дъждовна вечер за секунди :cry: .
Сега си взех по ефтинка, и само прехвърлям от едната на другата .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 24 Окт 2009, 0:15

Явно твърде много набиване не е на добре :dunno:
BMW only!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Окт 2009, 10:19

добре е, стига да знаеш какво правиш, а не да си ги мяташ ей така, защото сега има ... ама човека вече е стигнал май до този извод :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 316 84г. м10б18
Мечтае да кара: на рали съзтезание :)

Мнение от cargo22 » 24 Окт 2009, 12:34

Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква :mhihi:.

gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 24 Окт 2009, 13:45

за съжаление Е30-ката е една голяма пералня за пари :mhihi:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Окт 2009, 14:11

не е пералня, 'щото пералнята ти ги връща чисти, а е30 връща само масло и вода :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Потребител
Аватар

Мнение от gogoto » 25 Окт 2009, 0:59

cargo22 написа:Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква :mhihi:.

gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 25 Окт 2009, 1:21

gogoto написа:Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(

До колкото те усещам, се нервираш най-вече на факта, че нещата не стават достатъчно бързо така като ти искаш, всяка стотинка която си вложил в колата е изкарана с много труд и на края все още нямаш резултат, не се коси не сме синове на Рокфелер, рано или късно ще стане така както искаш, само не трябва да се отчайваш и да губиш надежда, намя да стане с вълшебна пръчка, щом си фен ще го преживееш този момент, не само ти а 99% от хората тук са го имали това чуство което имаш сега и всеки си е намерил в последствие това за което се е борил, питай Явор колко години му отне да осъществи мечтата си, на мен лично 6 години и още се боря да постигана по добри резултати но когато падна духом си гледам тази снимка и още доста като нея :
Изображение
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 25 Окт 2009, 8:59

JoRkAtA_pld написа:Колега има коли дето нямат външен вид и хората дето си ги карат им се радват.Всичко се прави постепенно.Моята като я взех беше много зле, ударена и ръждива, но постепенно е управих.

ПРАВИЛНО мойта също на нищо не прилича,но пък си ме кефи страшно много,и леко по леко си я правя и си я карам,и колкото повече невъзвръщаеми пари бутвам в нея,толкова по ценна си става тя за мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30-ката да си пали джапанките
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от JoRkAtA_pld » 25 Окт 2009, 15:23

Важното е теб да те радва, това е моето мнение.Иначе то винаги има какво да се сменя и взима :lol:
My E30
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30