Отиде си Е30-ката ми.. Вече готова...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Юли 2009, 0:58

павката написа:за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...

павка.. той тонито сега му търсим друга...

А Мартинчо... добре за това че охрани шоферлъка.. и аз му го казвам от време на време.. Ама това с рейката що не си гледаш работата? Щото още първия път като каза че има луфт трябваше да те викна да го видиш кое има луфт повече.. тя или мозъка ти..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 29 Юли 2009, 1:18

nafkata написа:Време беше ... пак мн изкара . Доста смелост и малко опит
стига бе Павка не му скачай така,хайде стига щото бордюрите привличат всички ни като магнит и не само бордюрите де ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 29 Юли 2009, 1:41

аз до сега само един пасатор имам записан на левия калник :drinking:
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 29 Юли 2009, 3:58

terziev написа:аз до сега само един пасатор имам записан на левия калник :drinking:
Е всеки е почнал от някъде :winky:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 29 Юли 2009, 9:07

uricatoli написа:
павката написа:за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...

павка.. той тонито сега му търсим друга...

А Мартинчо... добре за това че охрани шоферлъка.. и аз му го казвам от време на време.. Ама това с рейката що не си гледаш работата? Щото още първия път като каза че има луфт трябваше да те викна да го видиш кое има луфт повече.. тя или мозъка ти..

хубу ве ко се прайш на света вода ненапита ? нали и аз бях там майстора като ти каза че за един х** не става тая рейка? признай си че беше така? и ти каза "уфф сега и рейка тряя да сменям" не беше ли така ? лъжа ли? и това стана след като я нахка в един бордюр!

а за момчето с ударената е30ка аве мой ай обясни ми как така като си си карал спокойно в завойчето и изведнъж посредата видиш ли почват рязко две дебели черни линий? и продължават до мястото на катастрофата описвайки пируети и кви ли не форми..... ??? поне си признай вината то и да не си признаеш на хората им е ясно как става номера.... полвината от тоя форум са го прайли тоя номер и при тях или е завършвало с катастрофа (в нещо) или са се измъквали на косъм....
не съм казал че аз съм голям карач и че на мен не ми се е случвало.... или че мойта кйола е еди ква си и така нататък
напротив старта си кола я потроших почти по същия начин но там грешката не беше само моя .... щот птп-то стана на рали малко след финала на отсечката където се предполагаше че не би трябвало да има насрещно движение :mhihi: но тъпия полицай вместо да отклонява колите решил да гони няква крава и истървал една кола ..... както и да е дълга история
но да ти е за урок и да знаеш че винаги тряя да караш с хубави гуми особено кола със задно и с мотор над 100 коня....
представяш ли си ако приемнро беше заваляо тогава кво щеше да стане и къде щеше да се спреш? дам точно за дървото говоря дет те деляха 20 см от него..... ако ше я пускаш на части пиши че съм си харесал там някой раоти :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 29 Юли 2009, 13:04

:help: Е затова е пълно със състезатели самоубийци,защото им се внушава,че е напълно нормално да се блъснеш и те си раздават без да се притесняват,че може да се случи нещо ненормално...Как така ще му кажеш,че е нормално и "споко".Въобще не е нормално даже.Днеска в някой бордюр,утре стълб,другиден отсрещната кола с хора вътре.Как ще е нормално осъзнай се!!!Няма значение на 18 или 48 не е нормално да се блъскаш.Е*ахти и философията-нямам думи :shock:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: все още нищо
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от redfire8 » 29 Юли 2009, 15:28

точно така Коко и аз сам на твоето мнение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 29 Юли 2009, 16:43

Сега, първо ще се изкажат всички моралисти, дето никога не нарушават правилата за движение или само в краенслучай удрят по един завой и то там където няма никой в радиус от 2 км. Я се замислете, вие дали не псе правили такива нещо, няоки даже още ги правят. Аз затова всяка вечер по няколко часа слушам как пишат гуми на големия паркинг до нас (звука ми е приятен между другото) и как се гоните по 2-та булеварда дето се пресичат на 50 метра от терасата ми. Убеден съм не е само тук, а и в другите градове. Всички сме умни хора, знаем как е положението. Така, че е нормално при тази ситуация да има такива случаи, никой не е казал, дали е хубаво или лошо, но е нормално. Хубавото в случая е, че в няма жертви и пострадали, а и на шофьора му е дошъл малко акъл.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 29 Юли 2009, 17:01

Не бе никой не е казал,че не го е правил и е светец.И аз си лъзгам тук таме.В началото на годината ми се случи инцидент,в който бях пътник и се разминахме на косъм и оттогава гледам друго яче на нещата.При положение,че има ПТП и да се каже "Е то е нормално не се притеснявай.Вземай ново Бмв и повече късмет" въобще не смятам,че е нормално.И ние да се бяхме шибнали тогава единствените виновни щяхме да сме си ние,че се натискаме да се гоним.В такива случаи положението няма как да е друго.Дано момчето си е взело поука.Има си време и място.Както ти самия казваш хората гаменстват на някакъв голям паркинг,а не по булеварди и кръстовища ;)
Нека не се спича колегата-не го нападаме злобно.Нека е жив и здрав,но не сме сами в крайна сметка.Трябва да мислим и за другите на пътя,защото от най-просто весело заиграване по завоя може да стане беля за години напред ;) :idea:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 29 Юли 2009, 17:12

Туй за на Мартинчу бившата е30 ка ли става въпрос ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 седан
Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.

Мнение от antoan9008 » 29 Юли 2009, 17:16

speedfreak__ написа:Туй за на Мартинчу бившата е30 ка ли става въпрос ?

да за абсолутно саштата кола става на вапрос :( :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 29 Юли 2009, 19:44

между другото само да вметна че отиде си се пише с "о" а не с "у" :)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antoan9008 » 29 Юли 2009, 19:46

E30_M_Tech_ll написа:между другото само да вметна че отиде си се пише с "о" а не с "у" :)

абе колега кав ти е проблема на тебе че само се заяждаш с мене .. остави ме на мира и си гледаи твоите неща ..

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 29 Юли 2009, 21:27

не се заяждам.... просто вметнах...
а инъче реши ли дали ще я пускаш на части?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antoan9008 » 29 Юли 2009, 21:50

НЕ няма да я пускам на части :) ще си я запазя за мене ;)

ПредишнаСледваща

Назад към E30