Отиде си Е30-ката ми.. Вече готова...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
павката написа:за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...
павка.. той тонито сега му търсим друга...
А Мартинчо... добре за това че охрани шоферлъка.. и аз му го казвам от време на време.. Ама това с рейката що не си гледаш работата? Щото още първия път като каза че има луфт трябваше да те викна да го видиш кое има луфт повече.. тя или мозъка ти..
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
uricatoli написа:павката написа:за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...
павка.. той тонито сега му търсим друга...
А Мартинчо... добре за това че охрани шоферлъка.. и аз му го казвам от време на време.. Ама това с рейката що не си гледаш работата? Щото още първия път като каза че има луфт трябваше да те викна да го видиш кое има луфт повече.. тя или мозъка ти..
хубу ве ко се прайш на света вода ненапита ? нали и аз бях там майстора като ти каза че за един х** не става тая рейка? признай си че беше така? и ти каза "уфф сега и рейка тряя да сменям" не беше ли така ? лъжа ли? и това стана след като я нахка в един бордюр!
а за момчето с ударената е30ка аве мой ай обясни ми как така като си си карал спокойно в завойчето и изведнъж посредата видиш ли почват рязко две дебели черни линий? и продължават до мястото на катастрофата описвайки пируети и кви ли не форми..... ??? поне си признай вината то и да не си признаеш на хората им е ясно как става номера.... полвината от тоя форум са го прайли тоя номер и при тях или е завършвало с катастрофа (в нещо) или са се измъквали на косъм....
не съм казал че аз съм голям карач и че на мен не ми се е случвало.... или че мойта кйола е еди ква си и така нататък
напротив старта си кола я потроших почти по същия начин но там грешката не беше само моя .... щот птп-то стана на рали малко след финала на отсечката където се предполагаше че не би трябвало да има насрещно движение

но да ти е за урок и да знаеш че винаги тряя да караш с хубави гуми особено кола със задно и с мотор над 100 коня....
представяш ли си ако приемнро беше заваляо тогава кво щеше да стане и къде щеше да се спреш? дам точно за дървото говоря дет те деляха 20 см от него..... ако ше я пускаш на части пиши че съм си харесал там някой раоти

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
павката написа:за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!

8.32
- redfire8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: все още нищо
- Мечтае да кара: e30 m3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Сега, първо ще се изкажат всички моралисти, дето никога не нарушават правилата за движение или само в краенслучай удрят по един завой и то там където няма никой в радиус от 2 км. Я се замислете, вие дали не псе правили такива нещо, няоки даже още ги правят. Аз затова всяка вечер по няколко часа слушам как пишат гуми на големия паркинг до нас (звука ми е приятен между другото) и как се гоните по 2-та булеварда дето се пресичат на 50 метра от терасата ми. Убеден съм не е само тук, а и в другите градове. Всички сме умни хора, знаем как е положението. Така, че е нормално при тази ситуация да има такива случаи, никой не е казал, дали е хубаво или лошо, но е нормално. Хубавото в случая е, че в няма жертви и пострадали, а и на шофьора му е дошъл малко акъл.
От тогава русото не е на мода.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Не бе никой не е казал,че не го е правил и е светец.И аз си лъзгам тук таме.В началото на годината ми се случи инцидент,в който бях пътник и се разминахме на косъм и оттогава гледам друго яче на нещата.При положение,че има ПТП и да се каже "Е то е нормално не се притеснявай.Вземай ново Бмв и повече късмет" въобще не смятам,че е нормално.И ние да се бяхме шибнали тогава единствените виновни щяхме да сме си ние,че се натискаме да се гоним.В такива случаи положението няма как да е друго.Дано момчето си е взело поука.Има си време и място.Както ти самия казваш хората гаменстват на някакъв голям паркинг,а не по булеварди и кръстовища
Нека не се спича колегата-не го нападаме злобно.Нека е жив и здрав,но не сме сами в крайна сметка.Трябва да мислим и за другите на пътя,защото от най-просто весело заиграване по завоя може да стане беля за години напред

Нека не се спича колегата-не го нападаме злобно.Нека е жив и здрав,но не сме сами в крайна сметка.Трябва да мислим и за другите на пътя,защото от най-просто весело заиграване по завоя може да стане беля за години напред

8.32
- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 седан
- Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.
speedfreak__ написа:Туй за на Мартинчу бившата е30 ка ли става въпрос ?
да за абсолутно саштата кола става на вапрос

- E30_M_Tech_ll
-
-
между другото само да вметна че отиде си се пише с "о" а не с "у" 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:между другото само да вметна че отиде си се пише с "о" а не с "у"
абе колега кав ти е проблема на тебе че само се заяждаш с мене .. остави ме на мира и си гледаи твоите неща ..
- E30_M_Tech_ll
-
-
не се заяждам.... просто вметнах...
а инъче реши ли дали ще я пускаш на части?
а инъче реши ли дали ще я пускаш на части?
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-