Гоолеми спирачки
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
ами то всеки си преценява сам zа себе си...
Както виждате виктор навря брембото в 16" и си свирка с уста...
моя иzбор ве4е ви го каzах.
Аz карам с Феродо ДС3000 и с АТЕ Пауърдиск. Дисковете са си съвсем обикновенни. Но както каzах на накладките им е нужно време да zагреят и са доста 4увствителни ако е мокро или гумите не са добри, zа сметка на това ми дават сигурност и удоволствие от шофирането благодарение на постоянна твьрдост на педала на спира4ката и много то4но доzиране.
Както виждате виктор навря брембото в 16" и си свирка с уста...
моя иzбор ве4е ви го каzах.
Аz карам с Феродо ДС3000 и с АТЕ Пауърдиск. Дисковете са си съвсем обикновенни. Но както каzах на накладките им е нужно време да zагреят и са доста 4увствителни ако е мокро или гумите не са добри, zа сметка на това ми дават сигурност и удоволствие от шофирането благодарение на постоянна твьрдост на педала на спира4ката и много то4но доzиране.
Най-мразя да съм прав!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а ве адаш за какво са ти тея спирачки,кат и без тва не ползваш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
...може би от някоя предателска марка...sonny написа:K27 написа:А в Борбет А 16" влизат 312 мм диск с 4-бутален апарат брембо от Е38 тдс...gazzzar написа:...
Фланчета слага ли?
Шшшшшшшт само неказвай откво е диска
Здравейте.
Аз сложих кит на D2 330мм 8 бутален и срещнах следния проблем - джанти. Апарата се изнася много настрани и иска джанта с малко ET.
В момента отпред съм с 25мм фланци и апарата пак минава доста близко. Дано да не кривя джанта, че ...........
Спирането е с една идея по-добро и самия педал е по чувствителен, можеби от металните маркучи.
Още не ми се отдала възможност да ги пробвам на по-продължително каране, но за 5 обиколки на италиянското на писта Дракон на сериозно мачкане не мръднаха - постоянно и еднакво спиране.

Аз сложих кит на D2 330мм 8 бутален и срещнах следния проблем - джанти. Апарата се изнася много настрани и иска джанта с малко ET.
В момента отпред съм с 25мм фланци и апарата пак минава доста близко. Дано да не кривя джанта, че ...........
Спирането е с една идея по-добро и самия педал е по чувствителен, можеби от металните маркучи.
Още не ми се отдала възможност да ги пробвам на по-продължително каране, но за 5 обиколки на италиянското на писта Дракон на сериозно мачкане не мръднаха - постоянно и еднакво спиране.
Последна промяна Stamatina на 18 Ное 2008, 20:54, променена общо 1 път
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Остаа и да не спира с 300мм+ дискове... Аз съм с 322мм х 32мм диск и 4 бутални ГОЛЕМИ Брембо на Прасето и спира, като за световно, пък вие слагате 330мм диск на Е30 с 8-бутален... З4М Купето е с 345мм х 28 стандартен диск и пак спира перфектно... Сега ще му слагам 4-бутални Брембо, че по ма кефят на външен вид... На Калояново колко вдигате на правата - 160км/ч?
Power is Nothing Without Insanity
Аз съм с подобен като на бравото сетъп (ако може да се нарече така) и при градско каране ако не са загрели, не спира много добре, но на Нордшлайфе като загреят спира супер, напоследък тествам и в града със загряти и спира много добре, но имам чувството, че гумите играят най важна роля. Моите са в гъза и е като шейна с тях, въпреки това спира доволно като загреят яко! Нямам търпение да събера пари за едни сликове и за един комплект задни феродота и се надявам ефекта да се подобри осезаемо!
Аз съм с Ferodo DS 2500 + Zimmermann дискове, със стандартни размери.

Аз съм с Ferodo DS 2500 + Zimmermann дискове, със стандартни размери.

Take Me to the Hospital...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Alex 320i Cabrio написа:Остаа и да не спира с 300мм+ дискове... Аз съм с 322мм х 32мм диск и 4 бутални ГОЛЕМИ Брембо на Прасето и спира, като за световно, пък вие слагате 330мм диск на Е30 с 8-бутален... З4М Купето е с 345мм х 28 стандартен диск и пак спира перфектно... Сега ще му слагам 4-бутални Брембо, че по ма кефят на външен вид... На Калояново колко вдигате на правата - 160км/ч?
aве малко повече дигах аз ама проиблема по-скоро беше, че траа спреш почти за да мнинеш през 3ния шикан накрая на правата
аз нарпавих 550 градоса на дисковете като от последното спиране до там дето мерихме има 3 завоя
един цивик обаче направи 750
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А какво е това Д2 на каква цена го взе и от къде. Имам наблюдения върху кола с такъв кит не е реално спирането 

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Sharo написа:Alex 320i Cabrio написа:Остаа и да не спира с 300мм+ дискове... Аз съм с 322мм х 32мм диск и 4 бутални ГОЛЕМИ Брембо на Прасето и спира, като за световно, пък вие слагате 330мм диск на Е30 с 8-бутален... З4М Купето е с 345мм х 28 стандартен диск и пак спира перфектно... Сега ще му слагам 4-бутални Брембо, че по ма кефят на външен вид... На Калояново колко вдигате на правата - 160км/ч?
aве малко повече дигах аз ама проиблема по-скоро беше, че траа спреш почти за да мнинеш през 3ния шикан накрая на правата
аз нарпавих 550 градоса на дисковете като от последното спиране до там дето мерихме има 3 завоя
един цивик обаче направи 750
С Е46-цата ли правиш над 160км/ч или имаш още някакъв звездолет за който не знам? 550 Целзий е ОК, ако имаш добра течност и накладки... Правил съм дисковете и хедърсите и на 2-те коли да светят червени

Power is Nothing Without Insanity
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
със е46цата ... другия звездолет неможе да дигне толко хехе там ... или поне не съм пробвал де ще видим ...
цветовата гама съм я минал цялата на спирачките 1 път към кюстендил по пътя ... като спрях изпушиха и 4те спирачки ... ама мноо бях узуден как педала почти не се промени ...
тогава бях с нормалните на е46 м3 .. са сложих компетишан пакета, че след тоя случей свършиха и накладки и дискове ...
а ти като слагаш 4 бутални брембота отпред отзад какво правиш ?
цветовата гама съм я минал цялата на спирачките 1 път към кюстендил по пътя ... като спрях изпушиха и 4те спирачки ... ама мноо бях узуден как педала почти не се промени ...
тогава бях с нормалните на е46 м3 .. са сложих компетишан пакета, че след тоя случей свършиха и накладки и дискове ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Sharo написа:
ми или 4 бутални брембота отзад като при мен или някъв регулатор за спирачното усилие или той ще каже ако има някви други идеи