прекъсва бензинова помпа
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Такааа ,,намерихме проблема и го разрешихме.Оказа се едното от релетата на бензиновата помпа
.Колегата haho подсказа,че са 3,в нашия случай се оказаха 2 и бяха на различно от описаното място,но лесно ги открихме
релетата се намират отлявата страна на коша,закачени на стойка в черна кутийка тоно до разширителния съд и дебиломера .
Средното гнездо е празно ,защото когато някога колата е имала газ от това реле се е прекъсвала бенз.помпа.След демонтирането на АГУ-то са махнали и релето.Кой знае каква мизерия е правена по инсталацията ,но колата мноого време си е работила замо с 2-те релета без проблем на бензин и решихме да не задълбаваме засега в нещата.Със стрелката е посочено проблемното реле(това е новото),което е двуполюсно и беше окислило предоволно..Сменихме за всеки случай и другото и общата им стойност е 10,40лв. от ауто-плюс.Та така,сега колата бръмчи на пушка и да се надявам ,че ще е за дълго...Дано темата бъде полезна за някого в бъдеще

Средното гнездо е празно ,защото когато някога колата е имала газ от това реле се е прекъсвала бенз.помпа.След демонтирането на АГУ-то са махнали и релето.Кой знае каква мизерия е правена по инсталацията ,но колата мноого време си е работила замо с 2-те релета без проблем на бензин и решихме да не задълбаваме засега в нещата.Със стрелката е посочено проблемното реле(това е новото),което е двуполюсно и беше окислило предоволно..Сменихме за всеки случай и другото и общата им стойност е 10,40лв. от ауто-плюс.Та така,сега колата бръмчи на пушка и да се надявам ,че ще е за дълго...Дано темата бъде полезна за някого в бъдеще

Първо и аз да благодаря на отзовалите се колеги!
Проблема беше в реленцата.Добре,че "haho" ни ориентира за бройката им.Не беше трудно да ги намерим.
/при мен обаче релетата са две(може би заради последната намеса на газаджии-да я изкорубат ).и се намират до дебиломера/
И както предположихте(и в останалите дватрийсе теми по въпроса)проблем се оказаха те.Сменихме ги барабар с всички бушони и работата заспа.
Проблема беше в реленцата.Добре,че "haho" ни ориентира за бройката им.Не беше трудно да ги намерим.
/при мен обаче релетата са две(може би заради последната намеса на газаджии-да я изкорубат ).и се намират до дебиломера/
И както предположихте(и в останалите дватрийсе теми по въпроса)проблем се оказаха те.Сменихме ги барабар с всички бушони и работата заспа.
Га дам ряз, прайм чиртъ.
Га сложим шпер, ш' прайм две чирти.
Га сложим шпер, ш' прайм две чирти.
- skalata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: Е30 М3 EVO 3 , E82 G Power
имах същия проблем от релето е залепват много смених го и воиля готово от това е приятел много се мъчех и аз
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Евала
макар не сам пуснал аз темата и аз искам да благодаря за решението на дерта 4е и при мен го има.....
спира да вали и ска4ам да вида моите релета...
п.п приятно окислили.... след по4истването мотора запя друга песен
и пали от раз.... още 1 път ЕВАЛА колеги

спира да вали и ска4ам да вида моите релета...

п.п приятно окислили.... след по4истването мотора запя друга песен
и пали от раз.... още 1 път ЕВАЛА колеги

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
след извесно време проблема пак се появи... утре ще ходя за нови релета и ако пак не стане
п.п мисля 4е ще се оправи щото след по4истването покара 4ас два и старата песен на нов глас...

п.п мисля 4е ще се оправи щото след по4истването покара 4ас два и старата песен на нов глас...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
SammY написа:след извесно време проблема пак се появи... утре ще ходя за нови релета и ако пак не стане![]()
![]()
Колега,един път заминало си реле(на каквото и да било) няма оправия...От личен опит ти го казвам ,щото и аз съм закърпвал така положението,ама ВИНАГИ е временно

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
И при мен се оказа тва дето е посо4ено на снимката зех бош оба4е втора рака от 1 магазин, никаде в Карлово няма нови такива релета....
не могат и да поръ4ат... абе смях в залата, а и мойто беше Сименс
явно сменяно 4е др са бош .... за сега ще карам тай пък като пътувам към София ще взема ново...
не могат и да поръ4ат... абе смях в залата, а и мойто беше Сименс

явно сменяно 4е др са бош .... за сега ще карам тай пък като пътувам към София ще взема ново...
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3