ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
за м40
Въпроса ми е колеги,че вчера си купих чисто нови запалителни кабели за 318 м40 БРЕМИ И ИМА РАЗЛИКА !При мойте оригиналните ДАТчИКА НА КАБЕЛА НА 4ТИ ЦИЛИНДЪР Е ЦЯЛ А НА НОВИТЕ ЗАВЪРшВАТ С БУКСА БЕЗ ДАТчИК,А ОТ ХЕЕД91 МИ КАЗАХА, чЕ ТОВА БИЛИ КАБЕЛИТЕ НЯМАЛИ ДРУГИ .фАТАЛНОЛИ Е ДА ГИ МОНТИРАМ БЕЗ ТОЗИ ДАТчИК 6ТОТОНЕ МИ СЕ РАЗГЛОБЯВА ХУБАВИЯ КАБЕЛ ЗА ДА ГО СЛОЖА,ТВА НЯКАКЪВ ИМПУЛСЕН ДАТчИК ЛИ Е ?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ако си без този датчик мотроника работи в нещо като "авариен" режим и дюзите пръскат всички едновременно на всеки такт, а не всяка по отделно когато си трябва. Така че си вади изводите до какво ще доведе липсата му

Здравейте, бих искал да попитам какво масло да налея на скоростната кутия. Мотора е М40Б16. Бях чел преди, че кутиите имат табелки отстрани и на тях пише с какво точно масло да се карат(вкл. и АТФ на ръчна кутия)... На моята май липсва, или аз недовиждам нещо
Та, аз си мисля да сипя 75В90 синтетика, но все пак исках да се консултирам преди операцията
Благодаря 

The fun is not in the straight line...!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
_65536_kb_sec_ написа:Ако си без този датчик мотроника работи в нещо като "авариен" режим и дюзите пръскат всички едновременно на всеки такт, а не всяка по отделно когато си трябва. Така че си вади изводите до какво ще доведе липсата му
значи всяка дюза църка с отделен импулс от компа

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
_65536_kb_sec_ написа:Ако си без този датчик мотроника работи в нещо като "авариен" режим и дюзите пръскат всички едновременно на всеки такт, а не всяка по отделно когато си трябва. Така че си вади изводите до какво ще доведе липсата му
Сигурен ли си, че има Е30-ка заводско със секвенционална инжекция?

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
NEDD написа:Здравейте, бих искал да попитам какво масло да налея на скоростната кутия. Мотора е М40Б16. Бях чел преди, че кутиите имат табелки отстрани и на тях пише с какво точно масло да се карат(вкл. и АТФ на ръчна кутия)... На моята май липсва, или аз недовиждам нещоТа, аз си мисля да сипя 75В90 синтетика, но все пак исках да се консултирам преди операцията
Благодаря

The fun is not in the straight line...!
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
как да си направя главините от 4 по 100 на 5 по 120! нали имаше някакъв филм с некви преходници или съм се излагъл лошо(трябва ли да сменям главините?)

- Гост
-
Задните главини могат да се разпробият но предните са прекалено малки в диаметър и трябва да се правят нови и да им се търсят лагери дето стават , абе въобще голям филм
Другия вариант е задни носачи от компакт Е36 и предница от Е36 , но има играчка с носачите и с пружините (мисля че носачите бяха от М3 Е36 , а амортесьорите и пружините трябва да са регулируеми защото иначе ще летиш във въздуха
)

Другия вариант е задни носачи от компакт Е36 и предница от Е36 , но има играчка с носачите и с пружините (мисля че носачите бяха от М3 Е36 , а амортесьорите и пружините трябва да са регулируеми защото иначе ще летиш във въздуха

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми дай да погледнем крайния продукт 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782