ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- В.Стефанов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30,е36,е36,е39
- Мечтае да кара: колело турбо
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Колеги в кой сайт се гледаше,бройните и елементите и частите който включва дадено купе,модел и тунинг.Мисля,че в този сайт също можеше да се влиза и с ВИН-а на колата или просто по година и характеристики да я откриеш. Мерси предварително.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
realoem.com

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
Сайта който е дал колегата над мен или
http://bmwfans.info/ или
http://www.bmw.com/com/en/owners/accessories/electronic-parts-catalogue/electronic-parts-catalogue.html - При този трябва да кликнеш вдясно върху "Visit the electronic parts catalogue Find original spare parts and accessoies for your BMW." След това ще ти отвори нов прозорец и ще иска user name и password (дадени са , но все пак на user name : eu111111 , на password bmwetk1) даже при въвеждане на вин може да провериш с какво оборудване ти е излезнала колата от завода
http://bmwfans.info/ или
http://www.bmw.com/com/en/owners/accessories/electronic-parts-catalogue/electronic-parts-catalogue.html - При този трябва да кликнеш вдясно върху "Visit the electronic parts catalogue Find original spare parts and accessoies for your BMW." След това ще ти отвори нов прозорец и ще иска user name и password (дадени са , но все пак на user name : eu111111 , на password bmwetk1) даже при въвеждане на вин може да провериш с какво оборудване ти е излезнала колата от завода

- В.Стефанов
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички за помощта!
- dakata_e30
- Потребител
-
- Кара: e 30 ; e 36
- Мечтае да кара: e 60
Колеги извинявам се за тъпия въпрос но може ли някой да ми каже за какво служи това на снимката от прикачения файл . Свалено е от м10б18 инжекция. Благодаря предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
dakata_e30 написа:Колеги извинявам се за тъпия въпрос но може ли някой да ми каже за какво служи това на снимката от прикачения файл . Свалено е от м10б18 инжекция. Благодаря предварително.
Стъпково моторче
- TukBaTa
- младши ентусиаст
-
asen_dp написа:dakata_e30 написа:Колеги извинявам се за тъпия въпрос но може ли някой да ми каже за какво служи това на снимката от прикачения файл . Свалено е от м10б18 инжекция. Благодаря предварително.
Стъпково моторче

Колега, моето уважение, но темата е да отговориш на незнаещите, а не като си незнаещите да отговарят.
по темата: Да, това е т.н. "моторче" за празен ход, въпреки, че в това си изпълнение не е "моторче" и няма никакви въртящи се части в него.
Това изпълнение на бош работи малко на принципа на биметалните пластини, слага се на главата и спрямо това колко се е стоплила тя толкова допълнително въздух пуска т.е. при студен мотор пуска въздух, но веднъж стоплен мотора то спира да работи. Нещо като ел.смукач

- dakata_e30
- Потребител
-
- Кара: e 30 ; e 36
- Мечтае да кара: e 60
благодаря за помоща
Колега,ама то при мн. автомобили така наречения стъпков мотор не се върти,а само отваря и затваря.TukBaTa написа:asen_dp написа:dakata_e30 написа:Колеги извинявам се за тъпия въпрос но може ли някой да ми каже за какво служи това на снимката от прикачения файл . Свалено е от м10б18 инжекция. Благодаря предварително.
Стъпково моторче
Верно ли ?
![]()
![]()
![]()
Колега, моето уважение, но темата е да отговориш на незнаещите, а не като си незнаещите да отговарят.
по темата: Да, това е т.н. "моторче" за празен ход, въпреки, че в това си изпълнение не е "моторче" и няма никакви въртящи се части в него.
Това изпълнение на бош работи малко на принципа на биметалните пластини, слага се на главата и спрямо това колко се е стоплила тя толкова допълнително въздух пуска т.е. при студен мотор пуска въздух, но веднъж стоплен мотора то спира да работи. Нещо като ел.смукач
Интересува ме тежките джанти колко коне прахосват ? Или иначе казано някой знае ли формула или нещо ориентировъчно за тегло/коне на джанти? Благодаря
- e30coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Луда бабичка 1984г.
- Мечтае да кара: Бмв е30 м3 и Ford Mustang Shelby GT 500 1967г.
- Детайли за колата: Дърта жигачка с голямо сърце :Д
Колеги има ли разлика в мех.шибидах на троен и двоен стоп ? 

Fuck new models cars ! I'm riding old school !
http://www.youtube.com/watch?v=nIDB7htM0Wg
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
http://www.youtube.com/watch?v=nIDB7htM0Wg
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
- В.Стефанов
- кандидат ентусиаст
-
Добър вечер .Бих искал да ви попитам за е30 ix в българия продава ли се такава и кой има такава,също другото което ме интересува м20б25 их може ли да му се сложи м52б28 някой знае ли нещо.
Момчета,имам имам халогени , но не са свързани
. Купих си нужното копче (това с двата бутона). Къде мога да видя пдоробно описание как да си ги свържа (не разбирам от жици нищо) или къде мога да отида,където да ми ги сържат без проблеми.

Освен копчето ти трябва и релето К8.Иначе инсталацията трябва да я имаш.Буксите за халогените някъде около фаровете