m10 vs m40?? 1.8
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
Indiana написа:Пък моя гони 300 хил![]()
Най-добре слагай М50, то М10-ката харчи пак толкоз, М40 са боклуци, М20 харчи, пък не върви, М42 капризен, абе тия от БМВ кви ги вършат бе![]()
С две думи всичко зависи от двигателя като индивид, а не като цяло имайки предвид годините и експлоатацията...

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Стига сте плюли М40, има хора които ги карат
И са доволни от тях, елате да чуете

И са доволни от тях, елате да чуете

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Зависи от състоянието на мотора. Според мен и двата са си доста добри. Карал съм трагична М10-ка на газ и беше много зле, в крайна сметка даде фира. Карал съм и ме возиха в М10 в много добро състояние и направо чупеше врата - егати пъргавия мотор! Както карбуратор, така и инжекция. Същото обаче мога да кажа и за М40 - 316и Е30 на logout-a - е страшно върви тази кола. Моята Е36 318и с М40 също съм много доволен как върви. Цъка главата, но си върви супер.
Незаслужено ги плюете - виновни са многото години, километри и лоша подръжка, иначе всички двигатели на любимите ни баварци са супер!!! За сериозни модификации не говоря, там вече е друго.
Незаслужено ги плюете - виновни са многото години, километри и лоша подръжка, иначе всички двигатели на любимите ни баварци са супер!!! За сериозни модификации не говоря, там вече е друго.
BMW only!
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
...
М10 стига до 240 коня атмосферка от 2 литра. Мотора е много здрав като цяло. М40ката има много приятен въртящ момент в ниските ,което я прави по-приятна за ежеднвно каране. М40ката е 10к.с. по-мощна ,което значи че винаги ще е по-бърза. Лошото е че има други лигавщини там- лигави се на газ , разтропва се.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Честно казано, ако трябва да избирам между 2та мотора М10Б18 и М40Б18 в Е30 купе, в идеално състояние, бих взел М40-ката, струва ми се по-пъргава. Обаче в момента в България и от двата мотора май са доста рядко срещано явление, тези, в добро състояние. Ако имат равен старт - отремонтирани, все са здрави. Ако им тропат лагери например, все ще "сдадат багажа"
BMW only!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
Indiana написа:BMWfenomen написа:m10b18 turbo ^^ имаше проект в които бяха извлекли около 240 коня
а от М40B16 и повече
но много по за кратко

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Кой какво е извадил от някой си мотор
Има хиляди легенди
Въпроса е кой от нас какъв коптор кара например. Мен не ме успокоява достатъчно факта, че някой си някъде от подобен на моя двигател е изкарал страхотна мощност, а това, че моя громоли и е пълен мъртвец не ме притеснява 

BMW only!
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3