Ламбдасонда м42
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
bravo написа:ай ся кажете без сонда може ли ? щото ако може предпочитам да нямам
Ако искаш да върви колата даже е препоръчително

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Има нещо върху което съм правил размисли, че ако се направи някаква къстъм промяна в чипа, където да се окаже къде да влияе тя ще е много гот, ама така и не знам дали е възможно въобще, щот ако може да играе роля само на празен ход( демек да на харчи излишно гориво мотора) ще е доста ползотворна в нашия случай 

интересното е че моята на празен ход си залепва на 600 оборота и не мърда
изобщо може би ми е много, много минимална промяната в празния ход, в разхода незнам но май и там няма промяна
и сега съм без чип... ще пробвам тия дни как е с ламбда и сток комп и с ламбда и чип и ще докладвам.

изобщо може би ми е много, много минимална промяната в празния ход, в разхода незнам но май и там няма промяна

и сега съм без чип... ще пробвам тия дни как е с ламбда и сток комп и с ламбда и чип и ще докладвам.
Най-мразя да съм прав!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
моя опит е върви една идея повече, харчи МНОГО повече и мирише на безин като от стар москвич
няма проблеми с празния ход освен, че като запаля минава известно време докато залепи хоризонтално все едно е много студено навън. естесвено ауспуха е яко сажди
сигурно не е готино за маслото, щото и то се налива с бензин яко.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Не ми схванахте идеята, не че има проблем с празния ход, а просто по бавно го стабилизира, особенно след по рязко пускане на гаста 

та сега си сложих сонда от М40 с кабела на моята от М42то която явно наистина не е работела за6тото сега колата коренно се промени. Наистина върви малко по малко но като пусна газта на парва греди световара го няма предърпването.
Сега 6те си сложа и стария комп с 4ипа за6тото го бях махнал да мога да тествам серийно с и без ламбда. сега 6те пробвам с 4ип с ламбда и без.
Този който ми програмира 4ипа казва 4е бил за без ламбда и без кат 4е да видим....
Сега 6те си сложа и стария комп с 4ипа за6тото го бях махнал да мога да тествам серийно с и без ламбда. сега 6те пробвам с 4ип с ламбда и без.
Този който ми програмира 4ипа казва 4е бил за без ламбда и без кат 4е да видим....
Най-мразя да съм прав!!!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2