едно питане за АГУ на 320-ка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Имаше един австралиец дето на едно бяло Е30 беше махнал оригиналния М20Б20 че много пари трябвали за ремонт и беше сложил 4-цилиндров 2000 кубика двигател от Нисан в комплект със скоростната кутия.Има турбо и газов(LPG) инжекцион който командва с Мегаскуирт.Беше изкарал 300 коня.За съжаление сайта изчезна ,а имаше и много снимки.
Megasquirt & Megaview user
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
и моя съвет е да не слагаш газ
преди време имах и ми остана само неприятният спомен от това и дупка на колата
дефлорирана е 

преди време имах и ми остана само неприятният спомен от това и дупка на колата

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ама гледай ся, ти пак тънканаж искаш да минеш... сам да си туриш всичко. ОК, няма лошо, обаче тука не сме специалисти по газовите - повечето хора отиват в сервиз и там ги слагат. Може би трябваше да попиташ: "Имам еди си какъв двигател и искам да карам на газ. Кажете ми добър сервиз, където да ми сложат газова уредба и да нямам никакви проблеми". Тогава вероятно щяха да се отзоват хора по темата. Иначе тук пишат само недоволните от тоя вид гориво
Демек нещо не е било направено както трябва и колата се е скофтила. Сложи газов инжекцион за толкоз пари, колкото ти струва колата, после ще си говорим 

It's not who You are, it's who You know...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
за кво са му сервизи
той сам ще си я сложи 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
Колега аз съм новобранец все още обаче така не послушах много хора ми казваха махни си газовото ще береш ядове обаче аз не така я купих с гас наистина разхода ми допадаше евтинко обаче сега двигателя ми е в мазата целия пръсната глава блока надран много и не подлежи на ремонт даже и сега си купих друг м20б20 да ти кажа двигателя с ремонта и обслужването дреболиите и бягането наляво надясно ще излязат 1000 лв на дали съм спестил от бензин даже и на полвината на тези пари но колегите ти казаха ти си знаеш колата си е твоя
beni barzia написа:ОК РАЗБРАХ ЧЕ ТОВА Е БОЛНА ТЕМА А ВСЕ ПАК НЕЩО ПО ТЕМАТА ЧЕ ПРИКАЗКИ МНОГО А ПО ТЕМАТА НИТО ДУМА
Сега, наблюденията ми са, навремето газаджиите слагаха едно реле и спираха помпата и дюзите, обаче с времето решиха, че е по-добре да се спират само дюзите (нали работят на 2х3) та слагаха две релета. Пускаха помпата да сивърти, по този начин има по-малко конденз и дюзите се охлаждат. Обаче никой не си даде сметката, че като върти помпата и като си караш по магистралата с 150 примерно, вакуум-регулатора е активиран от вакума и всичкото горива е пренасочено към дюзите. Да де, ама нали си на газ и дефакто единственото което става еда се вдигне налягането на помпата и да няма движение на бензина, оттам се ускоряма драстично времето за смяна на помпата. Оттам нататък, ти сам си реши дали щеспреш и помпа и дюзи или само дюзи. бТова знам аз с това помагам.
ПС после щи помагам с дюзи, помпа, резервоар и дебитомер, не се притеснявай имам

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
А това се искаше
а за после ако имам нужда нали за това сте вие да си купувам части от вас,хем вие доволни хем аз и така
а за после ако имам нужда нали за това сте вие да си купувам части от вас,хем вие доволни хем аз и така

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
sharkvn написа:Колега аз съм новобранец все още обаче така не послушах много хора ми казваха махни си газовото ще береш ядове обаче аз не така я купих с гас наистина разхода ми допадаше евтинко обаче сега двигателя ми е в мазата целия пръсната глава блока надран много и не подлежи на ремонт даже и сега си купих друг м20б20 да ти кажа двигателя с ремонта и обслужването дреболиите и бягането наляво надясно ще излязат 1000 лв на дали съм спестил от бензин даже и на полвината на тези пари но колегите ти казаха ти си знаеш колата си е твоя
Едва ли случилото се е заради газелата,би трябвало да има и друга причина - повечко оборот или нещо друго....Не се коси,всяко зло за добро

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
Ми не знам трима майстори казаха че такъв взрив може да се получи само от ГАЗ неправилно изгаряне на сместа няма значение човека иска съвети за поставяне на АГУ а ние сменихме темата
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
За газта колега ще ти кажа следното - че ше сереш на колата едно на ръка, но има и друг момент - ако си правиш колата наистина да върви, а не да се возиш само, разхода на газ скача не с 20 процента с които ще те лъжат, а поне с 50-60, т.е. ако на бензин сега гориш 12-13 град на газ си 18-20литра, а ако искаш сега си сметни далаверата и прибави към нея за колко ще си възстановиш нанесените от газта поразии и преценявай ако искаш. А за горното повярвай - изпитано лично, но не с BMW
only rear wheel drive
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4