Парно
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Turbo-Lag написа:BMWfenomen написа:говоря от личен опит приятелю е21 на мои приятел 100 пати ми оправяхме парното моито е30 в момента без парно на моя приятел другото бмв е36 пак с 100 пати му го оправяхме...![]()
![]()
мисля да се отказвам от тези бмв-та през лятото си зимам митсубиши поне парно ше има 100%![]()
Батка, тва че не можете да го оправите си е ваш прболем, аз лично в кола с по хубаво парно от на Е30 не съм се качвал, а съм се качвал в достатъчно и нови и стари коли все различни
Не да си се качвал,то няма кола с по яко парно.Карам маршрутка преди три години взех нов ситроен-джъмпер,сега от седмица съм по новият модел/тия с гадните муцуни/и мога да заявя ,че на мойта 20 годишна колица парното затопля по бързо и е по яко в пъти!!!
- niko_first
- младши ентусиаст
-
- niko_first
- младши ентусиаст
-
да ползвам темаат за парното
момци я кажете какъв е размера на втулките на перката ,че са се износили маи и много ми чегърта
кавте какъв е размера ,че да ги взема и като го сваля направо да ги сменя,а не да го разглобя и после да обикалям за втули.

момци я кажете какъв е размера на втулките на перката ,че са се износили маи и много ми чегърта
кавте какъв е размера ,че да ги взема и като го сваля направо да ги сменя,а не да го разглобя и после да обикалям за втули.

само гасссс на ИС-ката
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
BMWfenomen написа:говоря от личен опит приятелю е21 на мои приятел 100 пати ми оправяхме парното моито е30 в момента без парно на моя приятел другото бмв е36 пак с 100 пати му го оправяхме...![]()
![]()
мисля да се отказвам от тези бмв-та през лятото си зимам митсубиши поне парно ше има 100%![]()
Абе парното на е 30 е Номбър уан

Като си задържа ръката на въздухопровода при краката и до половин минута почва да ми пари. Бая сте ги "оправили" тия ваште парна за да духат студено.
Иначе успех с Джапанките ама ще си останеш с бързззината и толкоз!
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
ами хайде и аз да попиша малко макар ,че съм с Е34,ама преди съм имал Е30 -бях си е докарал от Германия. Даже имах и затопляне на седалките, а тази есктра сега е нямам в Е34.. Иначе колкото до парното на Е30, е много добро -даже съм по-доволен отколкото сега с климатроника на Е34. Като пуснете и вентилатора и вътре може да се съблечеш и гол макар вън да е минусови температурите. А сега това с Е34 не може да стане. Топли, ама на Е30 парното е много по-добро .Това е моето мнение , а съм карал доста БМВ-та ,но на Е30 си е най-готино парното стига наистина да ви е обезвъздушена системата . И до колегите ,който питаха за нивото на антифриза в радиатора- има едни разграфени чертички на пластмасовото казанче на радиатора и в долната си част пише ''cold'' -при студен двигател, течността трябва да е точно до там . Това е...
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2