двигателя трака

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Дек 2007, 1:43

Да, много неприятно- моята М10-ка почна да грома по същия начин. Моето обяснение на проблема за моя мотор е, че газта беше скапана и карах на бензин, при което карбеца преливаше здраво, влязъл в бензинец в картера, аз съм праивл много кръгчета и съм форсирал, щото прекъсваше на ниски обороти, лагерите са се промили и ... греда :help: :roll: Ама така - сега да му земеме 1000 лева и всичко ще е ОК :mhihi: Ебал съм го в скрапа - да сменям мотор нема да стане, после да вземе друга простотия да стане. Отърви се и си вземи друга кола :mhihi:
BMW only!

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 03 Дек 2007, 8:10

bavarcheto.n написа:момчета смешничко ви е но на мене ми се реве :bcry: не го пожелавам на никои

Добре де стига си се жалвал, а слез махни ремаците и виж ако пак тропа, откачаш мотора от тампоните дигаш го на горе, сваляш картера и смяняш биелните лагери ;)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!

Мнение от димящият вожд » 03 Дек 2007, 19:10

Alexbmw написа:
bavarcheto.n написа:момчета смешничко ви е но на мене ми се реве :bcry: не го пожелавам на никои

Добре де стига си се жалвал, а слез махни ремаците и виж ако пак тропа, откачаш мотора от тампоните дигаш го на горе, сваляш картера и смяняш биелните лагери ;)

е ти му реши проблема :mhihi:

стига циврил,а се УРИВАЙ У работа.
ако не става имам за тебе един туч 2800сс да го пробваш да изтропа. :mhihi:
От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!

газарията и селенията нЕмат почивен ден

рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.

remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 03 Дек 2007, 21:05

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! ами днеска нямах време да я погледна но утре вечер я вкарвам в гаража и се залавям за работа днеска пазарих една Е34 92 г. 524 TD в сервиза казаха че била екстра но и 30-та ще да я оправя :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 04 Дек 2007, 10:55

пичовци оказаха се белни лагери някои може ли да ми каже само че какви да взема защото срешнах три вида за сега / GEYKO, NE, или на ТРИЕРАТА / по 30лв. комплекта са само на триерата не зная колко пари са но днеска ще проверя
Мечтата на патриота Е38-та пред блока

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Дек 2007, 12:20

bavarcheto.n написа:пичовци оказаха се белни лагери някои може ли да ми каже само че какви да взема защото срешнах три вида за сега / GEYKO, NE, или на ТРИЕРАТА / по 30лв. комплекта са само на триерата не зная колко пари са но днеска ще проверя

имам колбеншмит, ако си наромален размер да не ти е шлайфан вала, и биелни и основни, сите за 60лв ти ги давам запечатани са

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 04 Дек 2007, 17:25

ами стандартен размер са не е шлайфан вал но нека да го разглобиме и тогава ще се разбиреме за лагерите

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 04 Дек 2007, 17:31

Той сега е стандартен размер, но трябва да се измери, щото може да се наложи да се шлайфа. Успех, дано минете по-леко! :roll:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46, Е91
Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09

Мнение от cgm » 04 Дек 2007, 18:15

Какво става с хората от тоя форум вместо да помагат гледат да се ебават с начинаещите. Не ги слушай много много тия, те за спукана гума ще те накарат да си продадеш колата.

пп Ебати и съветите!

Хайде и успех ;)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 04 Дек 2007, 18:32

напиши го още веднъж,те му казаха от какво е,и никой не го ебава,кък ако иска да мсеня мотора ще му дам един перфектен за 300лв веднага :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 04 Дек 2007, 19:20

то ще си кажи когато се разцепи двигателя но преди малко един приател ми каза че имало некви добавки които сащо можели да помогнат :roll: не сам много сигурен но някои чувал ли е за такива неща, до колкото зная лагера притрака ли нищо не може да му помогне освен смяната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 04 Дек 2007, 21:38

:cop: Придържайте се към темата, моля!
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 04 Дек 2007, 22:01

bavarcheto.n написа:то ще си кажи когато се разцепи двигателя но преди малко един приател ми каза че имало некви добавки които сащо можели да помогнат :roll: не сам много сигурен но някои чувал ли е за такива неща, до колкото зная лагера притрака ли нищо не може да му помогне освен смяната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не се излагай :shock: не почвай и ти като един приятел казаха му да сипе масло 20W60 и нямало да чукат :mhihi: да ама не разтракаха се даже повече :mhihi:

пс: Сменяй лагерите за да ти е мирна главата ;)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Потребител
Аватар

Мнение от praskov » 05 Дек 2007, 0:29

отиваш на симеон взимаш биялни лагери има едни италиански много са здрави сваляш моста отвиваш си картера сваляш старите от петите слагаш новите намазваш ги с малко масло само гледай да не размениш петите която от където я сваляш пак я слагаш там,миеш си картера хубаво слагаш масло полу синтетика 10по40,приста лидер перфектно е и мойе да минеш с около 60лв и един ден работа успех

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 05 Дек 2007, 3:12

praskov написа:отиваш на симеон взимаш биялни лагери има едни италиански много са здрави сваляш моста отвиваш си картера сваляш старите от петите слагаш новите намазваш ги с малко масло само гледай да не размениш петите която от където я сваляш пак я слагаш там,миеш си картера хубаво слагаш масло полу синтетика 10по40,приста лидер перфектно е и мойе да минеш с около 60лв и един ден работа успех
ами да ти кажа и аз така си мисля да направиа но ми разправят че трябва да свалям двигателя :help: :help: :help: и все пак благодаря :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към E30