двигателя трака
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, много неприятно- моята М10-ка почна да грома по същия начин. Моето обяснение на проблема за моя мотор е, че газта беше скапана и карах на бензин, при което карбеца преливаше здраво, влязъл в бензинец в картера, аз съм праивл много кръгчета и съм форсирал, щото прекъсваше на ниски обороти, лагерите са се промили и ... греда
Ама така - сега да му земеме 1000 лева и всичко ще е ОК
Ебал съм го в скрапа - да сменям мотор нема да стане, после да вземе друга простотия да стане. Отърви се и си вземи друга кола 

BMW only!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
bavarcheto.n написа:момчета смешничко ви е но на мене ми се ревене го пожелавам на никои
Добре де стига си се жалвал, а слез махни ремаците и виж ако пак тропа, откачаш мотора от тампоните дигаш го на горе, сваляш картера и смяняш биелните лагери

- димящият вожд
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
- Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
- Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!
Alexbmw написа:bavarcheto.n написа:момчета смешничко ви е но на мене ми се ревене го пожелавам на никои
Добре де стига си се жалвал, а слез махни ремаците и виж ако пак тропа, откачаш мотора от тампоните дигаш го на горе, сваляш картера и смяняш биелните лагери
е ти му реши проблема

стига циврил,а се УРИВАЙ У работа.
ако не става имам за тебе един туч 2800сс да го пробваш да изтропа.

От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! ами днеска нямах време да я погледна но утре вечер я вкарвам в гаража и се залавям за работа днеска пазарих една Е34 92 г. 524 TD в сервиза казаха че била екстра но и 30-та ще да я оправя 

- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
пичовци оказаха се белни лагери някои може ли да ми каже само че какви да взема защото срешнах три вида за сега / GEYKO, NE, или на ТРИЕРАТА / по 30лв. комплекта са само на триерата не зная колко пари са но днеска ще проверя
Мечтата на патриота Е38-та пред блока
bavarcheto.n написа:пичовци оказаха се белни лагери някои може ли да ми каже само че какви да взема защото срешнах три вида за сега / GEYKO, NE, или на ТРИЕРАТА / по 30лв. комплекта са само на триерата не зная колко пари са но днеска ще проверя
имам колбеншмит, ако си наромален размер да не ти е шлайфан вала, и биелни и основни, сите за 60лв ти ги давам запечатани са
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
ами стандартен размер са не е шлайфан вал но нека да го разглобиме и тогава ще се разбиреме за лагерите
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Той сега е стандартен размер, но трябва да се измери, щото може да се наложи да се шлайфа. Успех, дано минете по-леко! 

BMW only!
- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Какво става с хората от тоя форум вместо да помагат гледат да се ебават с начинаещите. Не ги слушай много много тия, те за спукана гума ще те накарат да си продадеш колата.
пп Ебати и съветите!
Хайде и успех ;)
пп Ебати и съветите!
Хайде и успех ;)
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
напиши го още веднъж,те му казаха от какво е,и никой не го ебава,кък ако иска да мсеня мотора ще му дам един перфектен за 300лв веднага

- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
то ще си кажи когато се разцепи двигателя но преди малко един приател ми каза че имало некви добавки които сащо можели да помогнат
не сам много сигурен но някои чувал ли е за такива неща, до колкото зная лагера притрака ли нищо не може да му помогне освен смяната

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
bavarcheto.n написа:то ще си кажи когато се разцепи двигателя но преди малко един приател ми каза че имало некви добавки които сащо можели да помогнатне сам много сигурен но някои чувал ли е за такива неща, до колкото зная лагера притрака ли нищо не може да му помогне освен смяната
![]()
![]()
Не се излагай

пс: Сменяй лагерите за да ти е мирна главата

отиваш на симеон взимаш биялни лагери има едни италиански много са здрави сваляш моста отвиваш си картера сваляш старите от петите слагаш новите намазваш ги с малко масло само гледай да не размениш петите която от където я сваляш пак я слагаш там,миеш си картера хубаво слагаш масло полу синтетика 10по40,приста лидер перфектно е и мойе да минеш с около 60лв и един ден работа успех
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
ами да ти кажа и аз така си мисля да направиа но ми разправят че трябва да свалям двигателяpraskov написа:отиваш на симеон взимаш биялни лагери има едни италиански много са здрави сваляш моста отвиваш си картера сваляш старите от петите слагаш новите намазваш ги с малко масло само гледай да не размениш петите която от където я сваляш пак я слагаш там,миеш си картера хубаво слагаш масло полу синтетика 10по40,приста лидер перфектно е и мойе да минеш с около 60лв и един ден работа успех

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4