324тд забива моцуна
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
ами незнам от какво е ама преди да я напрая таая интервенция като и набиех втората и после като сложа трета и умира...до там гасне..ся няма такъв проблем;))0

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
важното е да бяга..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
dancenation написа:ами незнам от какво е ама преди да я напрая таая интервенция като и набиех втората и после като сложа трета и умира...до там гасне..ся няма такъв проблем;))0![]()
може да се е оправила от самосебе си

но тази интервенция за която пишеш няма нищо общо с вървежа на колата

И аз имам следния проблем от няколко дена с забиването на муцуната
не бързай да се радваш защото 2 дена подред колата ми едвам пали и дига 1000 оборота и гасне
а днеска от самосебе си се оправи подминава 5000 оборота никви мехури върви като звер
ма до кога ли ще е така
днес си купих въздушен филтър нов утре ще го подменя и ако пак тръгнат мехури ще търся причината по магистралата
не бързай да се радваш защото 2 дена подред колата ми едвам пали и дига 1000 оборота и гасне
а днеска от самосебе си се оправи подминава 5000 оборота никви мехури върви като звер
ма до кога ли ще е така
днес си купих въздушен филтър нов утре ще го подменя и ако пак тръгнат мехури ще търся причината по магистралата
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
И ти ли си с печка,,,ми да ти кажа сега е по добре харесва ми че не забива ,,ама като и дам по рязко згаз и малко ми сли и тогава наема и незнам ся тряя да търся този проблем,,имам чувството че ше стане нова тука ше и сменя всичко по нея докато не тръгне да върви както аз искам....пу да е*а и коли и чудо ,,ама за тва е БМВ де да те радва...независимо всичко..
- dancenation
- младши ентусиаст
-
така е дизела е голяма претенция ,,,голяма жабоняк се насъбира в този филтър
))аз двеста не моа да вдигна незнам що ..има един характерен звук при задръстем филтър едно бучене в помпата ли някъде от там като почне да я натискаш а тя не наема повече;П)Май скоро и аз ще ги сменям вече май им дойде времето 5000 км май минаха:)))

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2