Дерзайте...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
ето го сърцето.....

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Хихи ... колега
Спирачките му ме кефят най-много .... цената я изкоментирах в една друга тема .. такаче тук ще спестя коментара
Единствено волана не ми допада ... ама тва си е лично виждане на нещата
А .. и няма МТехник 2
Всичко останало е

Спирачките му ме кефят най-много .... цената я изкоментирах в една друга тема .. такаче тук ще спестя коментара

Единствено волана не ми допада ... ама тва си е лично виждане на нещата

А .. и няма МТехник 2

Всичко останало е

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За двигателя ,знам че е с много пшреправки, здрави преправки с части на БМВ -та (нещо като на брат ми колата) . Над 2,5 литра е ,но Румен ,не си пада много по обясненията
Това е уникалния пример за това ,как М20 може и се развърта от 1500 мин-1 като мотор в истинския смисъл на думата
Колата има шпер, спортно окачване,няма задна седалка,има два баса отзад,волана и джантите са МОМО, легена и разспорната щанга са Спарко, има биксенон, таблото, спирачките са двукомпонентни -апаратите са Тарокс с по 4 бутала, гумите са най-жестоката Йокохама,ма не мога да включа модела ,корите на вратите и въобще всичко е в невъобразимо брилиянтно състояние ...
Каросерията и боята по нея са перфектни.
Колата е единствената там, в Ловеч ,която на 3-та предавка само от газ и малко волан тръгва на дрифт и прави кръговото близо до Роко уникално ...
Имаше драг организиран от Роко преди някой друг месец ,цялата Плевенскас околия разни Фастри,голфове и т.н. са се пускали, тя е била абсолютния победител
Лично аз съм се возил и трябва да кажа,че това е автомобил за здраво каране,за карачи
Уникално силна, уникален звук - сух и дълбок ...
Ще помоля Виктор да качи и снимка отблизо на арматурното табло ,за да видите наистина за каква "перла" говорим - на мен лично тази кола от всички възможни на хора от форума ни в БГ и чужбина,които съм виждал ми е абсолютен фаворит , без оглед на моделно семейство - Е30,Е31 и т.н.
Относно Тонков ,знам ,че е бил състезател по картинг и когато с на Индиана от Ловеч е30-ската (силната 16-ска,преди да я купи от Тонков) се прибирахме от Габрово от високопланинско рали, до Ловеч видях какво означава истински професионалист да върти колата на пръста си
на излизане от Севлиево ,за включване в главния път Варна - София ,направихме острия десен завой с поне 170 км/ч ,тогава наитина изстинах ... нечовек ...
п.с. когато тръгнем с на Косата кабриото и на брат ми комбито към Ловеч (излязли от боксовете с нова боя,джанти и т.н.) ще пусна тема за да направим едно масово пътуване натам, празника там ще е гарантиран
Георги Пенчев

Каросерията и боята по нея са перфектни.
Колата е единствената там, в Ловеч ,която на 3-та предавка само от газ и малко волан тръгва на дрифт и прави кръговото близо до Роко уникално ...
Имаше драг организиран от Роко преди някой друг месец ,цялата Плевенскас околия разни Фастри,голфове и т.н. са се пускали, тя е била абсолютния победител

Лично аз съм се возил и трябва да кажа,че това е автомобил за здраво каране,за карачи

Ще помоля Виктор да качи и снимка отблизо на арматурното табло ,за да видите наистина за каква "перла" говорим - на мен лично тази кола от всички възможни на хора от форума ни в БГ и чужбина,които съм виждал ми е абсолютен фаворит , без оглед на моделно семейство - Е30,Е31 и т.н.

Относно Тонков ,знам ,че е бил състезател по картинг и когато с на Индиана от Ловеч е30-ската (силната 16-ска,преди да я купи от Тонков) се прибирахме от Габрово от високопланинско рали, до Ловеч видях какво означава истински професионалист да върти колата на пръста си

п.с. когато тръгнем с на Косата кабриото и на брат ми комбито към Ловеч (излязли от боксовете с нова боя,джанти и т.н.) ще пусна тема за да направим едно масово пътуване натам, празника там ще е гарантиран

Георги Пенчев
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Жоре има още едно такова БМВ в форума
Много се надявам собственника като го довърши да ни го покаже 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- pablodiabolico
- Потребител
-
ееееееееееех и мойта 6те е червена
стига ме4ти
браво на колегата и даи боже всеки му(маи повтарям ве4е казани не6та ,но не мога да се здържа!
ХАИЛ
hail
на английски!да не се бърка с немски
steen: пробвай да използваш бутона за редактиране когато искаш да промениш мнението си

стига ме4ти
браво на колегата и даи боже всеки му(маи повтарям ве4е казани не6та ,но не мога да се здържа!
ХАИЛ
hail
на английски!да не се бърка с немски
steen: пробвай да използваш бутона за редактиране когато искаш да промениш мнението си

"I'm on the highway to hell!"
GEORGIEV написа::bowdown: Евала на Тонков ,уникална е![]()
П.С. А нещо за четиривратата 16-ка
Ей я 16-ката в галерията ми, ма чакай да сложа снимки с 16-ките

За червената... абе нямам думи просто, друга такава не съм виждал и няма и да видя

Всъщност не се знае, защото човекът в момента чака следващия проект да пристигне от Германия

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Леле Е30, червено, красиво, бързо, добър щофьор направо се разтапям от кеф. Шапка свалям на такива хора 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3