дайте мнение
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Как бива бре. Къде са му очичките
Какво ви беше направила колата, че и причинихте това.
Или викаш генгстъ генгстъ, ъ ъ друга бъквъ низнам ъ ъ

Какво ви беше направила колата, че и причинихте това.
Или викаш генгстъ генгстъ, ъ ъ друга бъквъ низнам ъ ъ

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Е ти хептен с кофите
има си бъбреци все още и по зле има, важното е да го кафи него, ко ако кажете, че мойта кола не ви кефи, ми ще си го преместя у другия крачол 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
колегата добре го е казал..."разни хора -разни идеали(вкусоВе):))Всеки трябва да е индивидуален!!!Решетката е ссупер-евентуално едни халогени долу на престилката ще компенсират дългитеTurbo-Lag написа::puke: Винаги съм казвал, че тунинга е промяна от стандартното, дали в добър или лош аспект все е тунинг, обаче ми казаха едно време "ако не можеш да направиш нещо по добро от оргиналното, въобще не го бутай" и все пак е върпос на вкус
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Людмил написа:...Решетката е ссупер-евентуално едни халогени долу на престилката ще компенсират дългите
Аха, и една броня тип ФВ Г2 с кристални мигачи и направо да му сменя емблемата...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Абе и на мен не ми харесва, но определено има някакъв чар и не дразни окото .. Неможе да се сравнява с гнусните тунинги като сини пръскалки, кристални стопове, смехотворни брони и т.н. Може би не дразни толкова, щото не е често срещано по улиците (все още) 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и на мен не ми харесва. махната е една от характерните черти на марката от последните 30на години 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Така направена ми прилича на Форд Мустанг отпреде. Аз лично съм голям фен на Американските Мускули, обаче пък като иска човек такава кола си купува, а не преправя БМВ-то си. За мен може би Е30 е съчетание между точно тия Amercian Muscle и Типичното немско качество и мощ. Да не говорим, че проблемите, които има Е30 са нищо в сравнение с тия на новите фулл екстри и незнам си какво още колички. . ама стига сектантство 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
На мене ми прилича на окьорАвена... не ми харесва така, като щука.
It's not who You are, it's who You know...
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5