Някой виждал ли я е ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
ЗНАМ
И като повечето бързи БМВ-та завърши зле! До ден днешен се надявам, че нашия познат на околовръстното (Мишо) има запазени чаркалъци, ама къде ли ги е укрил хитреца 

BMW only!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
amd написа:ЗНАМИ като повечето бързи БМВ-та завърши зле! До ден днешен се надявам, че нашия познат на околовръстното (Мишо) има запазени чаркалъци, ама къде ли ги е укрил хитреца
тя толкова беше издухана откъм мотор,че нз как са я засилили да я смелят

ТДС - Турбо Див Селянин
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Малко се отклоняваме от темата, но - бил съм твърде малък тогава и не ми е разбирала главата (не, че сега много ми разбира, ама поне забелязвам бмв-тата) и не си го спомням. Знам само, че е смляно, а мотора е бил издухан, защото са го карали разсипници - яко газ на прекъсвач постоянно и никва подръжка. Мисля, че е имало среща клапани-бутала даже - един Емил на шарампоя живее, има няколко Е30-ки на части (голям фен, пустиняк и разсипник), и той ми разправя, че била негова като строшил мотора - всъщност той все ми разправяше колко много Е30-ки е потрошил, в най-големи подробности
Мотори, диференциали, скорости, по таван, в стълбове, тротоари...
После един позна на баща ми от Покрайна я е карал за кратко и е огънал около стълб. Всъщност мисля, че знам трите собственика на червената М3-ка във Видин - табаков (бившия адвокат), Емил (бившия и настоящ пустиняк) и последно пичовете от Покрайна.

После един позна на баща ми от Покрайна я е карал за кратко и е огънал около стълб. Всъщност мисля, че знам трите собственика на червената М3-ка във Видин - табаков (бившия адвокат), Емил (бившия и настоящ пустиняк) и последно пичовете от Покрайна.
BMW only!
Re: Някой виждал ли я е ?
HammaN написа:Случайно попаднах на това :
Някой случайно да знае дали още съществува тая кола и някакво инфо евентуално![]()
![]()
![]()
![]()
Такова за първи път видях преди 6-7 години в Перник.Беше светло-зелено металик,уникално дупе имаше.От лявата страна на багажника пишеше KOENIG SPECIAL ,а от дясната 350.Задният спойлер беше като барплод

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Ето снимките от статията която написах по-горе! Малко импровизирано сканирани с фотоапарат, но все пак се отличава нещо!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
И още...........
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
Последните.....

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
А туи кат маторя на моита 320ис ва. аи знам каде има таквис жанти преди 1 год. ми ги продаваха за 1000лв. задните гуми бяха 285. 50. 15
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
Адреса на сайта на Кьониг е www.koenig-special.com но в него няма информация за тая Е30-ка 

за това
ако става въпрос за едно кафяво защото на снимката не се вижда добре беше в пловдив преди около 7-8 години но го купи един турчин и от тогава е извън страната
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4