Въпрос за BMW на старо
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Мисля, че това ми изясни достатъчно какво искам и все пак може би е добре да намеря някоя Е36 да покарам малко - в същност точно усещането за хард и хеви ми допадна много, може би се дължи в известна степен на задното предаване, тъй като до сега бях карал коли само с предно и все пак не мога да знам без да съм пробвал вярно е туй ...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Няколко безпорни формули: Е=mc2 ; 6>4 ; E30>E36 & No replacement for displacement!/освен компресорите
/
Следвай ги и няма как да сбъркаш

Добре де сгащихте ме ... математиката не ми е стихия ...
Мисля общата идея хванах. Както и да е де надявам се както се казва да ми се покаже заека от шапката (или пък не се казваше точно тъй).
На въпроса ми обаче за диагностиката никой не отговори ... не искам да наглея обаче за мен това е важно тъй като както за пореден път подчертавам съм адски нууб и имам нужда от някой, който да ми помогне да не се кача на пробита талига за един чувал пари.

На въпроса ми обаче за диагностиката никой не отговори ... не искам да наглея обаче за мен това е важно тъй като както за пореден път подчертавам съм адски нууб и имам нужда от някой, който да ми помогне да не се кача на пробита талига за един чувал пари.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Аз не ги знам точно ама ако се разровиш в търсачката ще излязат камара идей за сервизи които правят диагностика

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Ще се опитам да ти дам отговор на въпроса за 'диагностиката'
Тук малко или повече сме "направи си сам", но съвета ми е следния:
Ходи по огледи, харесай си някоя кола - ама не първата по възможност - трябва да имаш база за сравнение. И ако решиш че някоя ти е на сърце, аз се наемам да я погледна, което ще рече да ти премеря компресията на двигателя (no fees), да я поогледам и подкарам за да ти кажа как ми се струва, а за по щателен преглед на ходовата част - аз бих си я погледнал на някой обществено достъпен канал, но за по-бързо и професионално бих те пратил в един сервиз за реглаж и ремонт на ходова част в Дружба до тец-а - 10 или 15 лева беше прегледа.
ps. разбира се при горния отговор неявно предполагах, че обитаваш София или близките й околности
Тук малко или повече сме "направи си сам", но съвета ми е следния:
Ходи по огледи, харесай си някоя кола - ама не първата по възможност - трябва да имаш база за сравнение. И ако решиш че някоя ти е на сърце, аз се наемам да я погледна, което ще рече да ти премеря компресията на двигателя (no fees), да я поогледам и подкарам за да ти кажа как ми се струва, а за по щателен преглед на ходовата част - аз бих си я погледнал на някой обществено достъпен канал, но за по-бързо и професионално бих те пратил в един сервиз за реглаж и ремонт на ходова част в Дружба до тец-а - 10 или 15 лева беше прегледа.
ps. разбира се при горния отговор неявно предполагах, че обитаваш София или близките й околности
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
stenly написа:NeoPrint написа:Няколко безпорни формули: Е=mc2 ; 6>4 ; E30>E36 & No replacement for displacement!/освен компресорите/
Стефане, а "формулата" 16 > 12 как ще я коментираш?
Само като изключение което потвърждава правилото

Относно диагностиката опитай в сервиз SDW при Сами /има го във форума/ или КАРАТ 02/8559303 и не забравяй първо да проверш VIN-а,дали не те правят на боядисано врабче.
stenly написа:NeoPrint написа:Няколко безпорни формули: Е=mc2 ; 6>4 ; E30>E36 & No replacement for displacement!/освен компресорите/
Стефане, а "формулата" 16 > 12 как ще я коментираш?
Ама от колко 12 ако е някаде към М30 ебем ти и 16-то

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2