Въпрос ауспух
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хе, хе, мойто гърне се е пробило (задното) и паля алармите като мина из Дружба
. А иначе един бензинджия на бензиностанцията ме пита дали съм сигурен че искам бензин (мислеше, че съм дизеларка, щото така ми клопа мотора
)

It's not who You are, it's who You know...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и на мен са искали да ми сипват дизел на М10ката преди, ама лаици колкото искаш... 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Абе хора кво ви става бе кои има нешто против марката питах некои дали има инфо за ауспуха некои трагна да говори 4е не ауспуха прави звука а тва преди него,като незнаеш не пиши!!!!!
ge_a написа:sheyn написа:Не се спира във форума да се плюе по БМВ - тата. Не разбирам какво е това? Някой дано ми отговори. До колкото съм запознат това е форум на българите каращи баварски машини, а не модно ревю. Ако бъркам ме поправете. Не съм против да се прави оптичен тунинг, но едно постоянно да намекват на други, че са с едикакъв си двигател това е глупост за мене.
Не му се коси![]()
и мен постоянно ме бъзикат, че не съм карал истински БМВ - та щот били четири цилиндрови, но това си е част от шоуто
![]()
кой те базика,че не си карал истински БМВ-та а?

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
assen_g написа:ge_a написа:sheyn написа:Не се спира във форума да се плюе по БМВ - тата. Не разбирам какво е това? Някой дано ми отговори. До колкото съм запознат това е форум на българите каращи баварски машини, а не модно ревю. Ако бъркам ме поправете. Не съм против да се прави оптичен тунинг, но едно постоянно да намекват на други, че са с едикакъв си двигател това е глупост за мене.
Не му се коси![]()
и мен постоянно ме бъзикат, че не съм карал истински БМВ - та щот били четири цилиндрови, но това си е част от шоуто
![]()
кой те базика,че не си карал истински БМВ-та а?![]()
![]()

П.С. И не лъжи хората, че караш 316 - ка

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
fen_na_bmw написа:Абе хора кво ви става бе кои има нешто против марката питах некои дали има инфо за ауспуха некои трагна да говори 4е не ауспуха прави звука а тва преди него,като незнаеш не пиши!!!!!
Споко бре, той форумът се е постоянно офтопик

ge_a написа:assen_g написа:ge_a написа:sheyn написа:Не се спира във форума да се плюе по БМВ - тата. Не разбирам какво е това? Някой дано ми отговори. До колкото съм запознат това е форум на българите каращи баварски машини, а не модно ревю. Ако бъркам ме поправете. Не съм против да се прави оптичен тунинг, но едно постоянно да намекват на други, че са с едикакъв си двигател това е глупост за мене.
Не му се коси![]()
![]()
![]()
Ти кой може, ама ще видя кат се осмелиш да излезеш на черата
![]()
![]()
![]()
П.С. И не лъжи хората, че караш 316 - ка![]()
![]()

Не се прави на смел пред хората бе ей МИШОК
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
assen_g написа:ge_a написа:assen_g написа:ge_a написа:sheyn написа:Не се спира във форума да се плюе по БМВ - тата. Не разбирам какво е това? Някой дано ми отговори. До колкото съм запознат това е форум на българите каращи баварски машини, а не модно ревю. Ако бъркам ме поправете. Не съм против да се прави оптичен тунинг, но едно постоянно да намекват на други, че са с едикакъв си двигател това е глупост за мене.
Не му се коси![]()
![]()
![]()
Ти кой може, ама ще видя кат се осмелиш да излезеш на черата
![]()
![]()
![]()
П.С. И не лъжи хората, че караш 316 - ка![]()
![]()
Какво е това "черата" ?
Не се прави на смел пред хората бе ей МИШОК
Не знам кой е Мишок, ама кат извадиш старата баварка от гаража и ме накажеш тогава ще ми приказваш

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Колеги, бъдете по-толерантни един към други. Моля Ви!!!
Все пак човека попита за ауспуха и каза ако нямате инфо да не пишете. Гъзарията тресе и много трудно пуска. Преди година загубихме един от големите в клуба. Не влизаше във форума, но беше в клуба на БМВ. Нека да не губим още хора, а да се увеличават
П.С. Ако бях взел неговата баварка не знам кво и кой ноооо....... МИР НА ПРАХТА МУ
Все пак човека попита за ауспуха и каза ако нямате инфо да не пишете. Гъзарията тресе и много трудно пуска. Преди година загубихме един от големите в клуба. Не влизаше във форума, но беше в клуба на БМВ. Нека да не губим още хора, а да се увеличават

П.С. Ако бях взел неговата баварка не знам кво и кой ноооо....... МИР НА ПРАХТА МУ
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2