...няма я вече...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

За тези които не са я виждали на живо мога само да каже ,че колата изглеждаше все едно я сваляш от витрината на магазин,че и малко по лескава и опъната!
Жалко е наистина че такъв добър екземпляр умира така нелепо!
Горе главата Диляне "всяко зло за добро" казват старите хора!

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Диляне...каквото и да казваме тук, болката си я знаеш само ти. Че всеки един е съпричастен с
теб е повече от разбираемо..Но погледни нещата от друг ъгъл...Най-вероятно частите от машината
ще отидат в друга и тя ще живее втори живот, но както каза Цене в една друга тема, "за човешкият
живот "Нова Игра" няма"! Хайде, стъпвай си на краката (радвай се , че можеш), че някъде там те
чака поредното бавно БМВ, което се нуждае от зареждане...от всичко по много.
теб е повече от разбираемо..Но погледни нещата от друг ъгъл...Най-вероятно частите от машината
ще отидат в друга и тя ще живее втори живот, но както каза Цене в една друга тема, "за човешкият
живот "Нова Игра" няма"! Хайде, стъпвай си на краката (радвай се , че можеш), че някъде там те
чака поредното бавно БМВ, което се нуждае от зареждане...от всичко по много.

Driver's Racing Team
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Ебаси!
Диляне, добре че няма телесни повреди. Ако мога да помагам с нещо винаги съм насреща!
П.П. Само не ми искай купето на комбито, щото още не съм събрал за акциза на Е34-ката.
Диляне, добре че няма телесни повреди. Ако мога да помагам с нещо винаги съм насреща!
П.П. Само не ми искай купето на комбито, щото още не съм събрал за акциза на Е34-ката.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Диляне, аз и в другата тема го казах, ама вече нищо не можеш да направиш, братче, освен да гледаш напред. Представям си колко ти е мъчно (то и на мен и на всички останали ни е мъчно заради тебе и заради количката), ама не увисвай нос, ами почвай да се оглеждаш за купе. Аз също съм насреща за помощ с каквото мога, наблизо съм до теб, така че твърдо можеш да ме броиш (става въпрос да помагам, а не да ти дам мойто купе
), а и като гледам доста хора ще се отзовават, така че си мисля, че като намериш купето и имаш много ръце, крака и глави за помощници, няма да е толкова дълго времето, което ще ти трябва за новата красавица
.

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Напоследък, се случиха няколко такива случки:
първо един ситроен без предимство едва не отнесе черната 316-ка на А.Малинов, след два дена хондата на брат ми си отиде по доста нелеп и брутален начин (за щастие без жертви).
Сега разбирам и за комбито ...
Вярно е, че почти всичко на тоя свят може да бъде "gone in single second", но е тъжно когато си отиде нещо, в което е вложено толкова сърце.
- niko_first
- младши ентусиаст
-
ааабе брат, кво направи
тъкмо я видях оня ден красавицата на живо за първи път и май е бил последен
найстина МНОООГО МНГОГО съжалявам за перфектната машина

тъкмо я видях оня ден красавицата на живо за първи път и май е бил последен

найстина МНОООГО МНГОГО съжалявам за перфектната машина

само гасссс на ИС-ката
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Съболезнования
Тъкмо и бе6е направил и се кефех на снимките в галерията.
И си мислех 4е това лято 6те се запознаеме и 6те я видя тази е30ка.
Е все пак поне може да се запознаеме
позитивно погледнато.

Тъкмо и бе6е направил и се кефех на снимките в галерията.
И си мислех 4е това лято 6те се запознаеме и 6те я видя тази е30ка.
Е все пак поне може да се запознаеме

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ужас, цял ден не съм на себе си. Уж тенекия някаква, ама си вложил душата си в нея. Вчера цял ден съм си играл да събера клипчетата от онзи ден и да те зарадвам с един цял филм. А то какво стана?
Но ще ти го подаря, дано да ти навява само радостни спомени. ПОДАРЪК от TheBoss

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Aбе ... нещо не разбирам. Супер се радвам, че Дилян е добре - то тва е целта на историята, ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло, защо е тва вайкане за визията?
До колкото, чета форума на последък това беше кола за дрифт (а и още е). Е не може кола, която се ползва за каране на ръба (то иначе не може да дрифтиш) да не е сключила застраховка - "еми, може и да стане". Няма как да станеш рали състезател, ако си пазиш боята и караш на климатик. Трябва да минеш няколко пъти отвъд границата, за да можеш да осъзнаеш точно къде е.
В тоя ред на мисли - кефя се, че има едно момче във тоя форум, дръзнало да премине границите на газовите уредби, лъснатия хром и меката возия. Пази се Диляне и се опитай да си намериш среда!:) Ся тепърва се почва
.
До колкото, чета форума на последък това беше кола за дрифт (а и още е). Е не може кола, която се ползва за каране на ръба (то иначе не може да дрифтиш) да не е сключила застраховка - "еми, може и да стане". Няма как да станеш рали състезател, ако си пазиш боята и караш на климатик. Трябва да минеш няколко пъти отвъд границата, за да можеш да осъзнаеш точно къде е.
В тоя ред на мисли - кефя се, че има едно момче във тоя форум, дръзнало да премине границите на газовите уредби, лъснатия хром и меката возия. Пази се Диляне и се опитай да си намериш среда!:) Ся тепърва се почва

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3