не обичам да се фалам ама...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
македонец написа:после неколку дена откако го смених радиатора:
до сега кога кара е30ката низ градо со стариот радиатор електриЧнио фан ми беше нон стоп уклучен и маската од пред извадена оти мойта е од тие што са скроз затворени, а сега не йа ни вадам маската а електриЧнио фан много ретко го уклучувам темп стое си на сред ептен у наиголемата гужва малко ке се каче ан 12:01 ...
ама имам си друг проблем, йас мисих дека водата йа губам оти ми течеше стаио радиатор ама приметувам дека и сега губам много по малко ама губам и маркучите са малко тврди....
проблеми човек глава да не може да дигне....
Ако не си сменял термостата го смени и виското също!
И я огледай хубаво дано да намериш от къде губи вода,че иначе отиваш на глава или в най добрия случай гарнотура на главата.
Дано да не е последното.
vld написа:македонец написа: ама имам си друг проблем, йас мисих дека водата йа губам оти ми течеше стаио радиатор ама приметувам дека и сега губам много по малко ама губам и маркучите са малко тврди....
проблеми човек глава да не може да дигне....
Ако не си сменял термостата го смени и виското също!
И я огледай хубаво дано да намериш от къде губи вода,че иначе отиваш на глава или в най добрия случай гарнотура на главата.
Дано да не е последното.
В тази връзка, оня ден отворих да погледна как е нивото на водата и се опулих - ребрата се бяха показали. Долях разбира се, сипах и антифриз колкото ми беше останало.
Радиатор и термостат смених преди 2 седмици. Мислех се дали и аз нямам някаква утечка, но според един колега след ремонт на охладителната система на колата й трябва известно време за да "стабилизира" нивото на водата, дотогава трябва да се долива.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Griffin написа:.....
Това е затворена система

Какво да се стабилизира ,кажи му че е луд

Като се прави нещо по охладителната с-ма после се обезвъздушава задължително!Ако не искаш да се получи въздушна възглавница точно в главата примерно и да я прегрееш без да разбереш!
Всяко едно губене на течност е равно на някакъв проблем

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе не е баш така щото аз мойта колкото и да я обезвъздушавам винаги като покарам малко и си извърти хубаво водата и изкарва още въздух и доливам още 1 - 2 пъти! И след туй заспива като зет при баба си 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Дилян Пенчев написа:Абе не е баш така щото аз мойта колкото и да я обезвъздушавам винаги като покарам малко и си извърти хубаво водата и изкарва още въздух и доливам още 1 - 2 пъти! И след туй заспива като зет при баба си
Значи може да се окаже, че право думал колегата.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
А ти не си мисли че 1 седмица има да доливаш!!! Караш днеска загрява ти един път хубаво и гледаш дали като спреш на место ти катери температурата.. ако леко катери, значи има още въздух в системата и ще го изкара... ако не я катери проверяваш, доливаш 100-200 грама и караш още 1-2 загрявания от напълно студен и вече всичко е тип топ!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2