Реалистична цена за 324ТД Туринг

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 07 Май 2006, 3:09

Колеги,само да кажа,че на село с нафта,баба пали печката :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не може,по правилата на физиката,хем да караш БМВ,хем да да тъсиш разход,въпреки,че забравих каква е темата :bchug: :mhihi: :mhihi:
One passion,one car,one life...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Май 2006, 11:06

Не мисля че си прав за печката на бабати но както и да е.
Когато правиш 50-70км. всеки божи ден едва ли ще вземеш 325.
Не че аз нямам и бензинова кола,не че не бих взел една да си чешам крастата събота и неделя :mhihi:
Особенно сега след като видях как ме разминават 325-ците по магистралата :mhihi: но за всекидневна кола дизелите на БМВ са прекрасни вървят доста прилично харчат повече от обикновенните дизели(визирам другите марки коли)но пък удоволстието от шофирането си остава :!:

Потребител
Аватар

Мнение от rusty » 08 Май 2006, 10:12

Мерси много за всичко което сте писали, както изглежда няма да е лесно да се намери това което търся, туринг не е се среща много често като дизел, прдължавам да търся...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 12 Май 2006, 13:25

vld написа:Не мисля че си прав за печката на бабати но както и да е.
Не че аз нямам и бензинова кола,не че не бих взел една да си чешам крастата събота и неделя :mhihi:
Особенно сега след като видях как ме разминават 325-ците по магистралата :mhihi: но за всекидневна кола дизелите на БМВ са прекрасни вървят доста прилично харчат повече от обикновенните дизели(визирам другите марки коли)но пък удоволстието от шофирането си остава :!:

Влади, на оня млад дихател с бензинката дали да не взема да му сторя учение как върви дизелчето? :mhihi: Ама айде първо да оправя съединителя!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Май 2006, 15:17

kam_tod написа:
vld написа:Не мисля че си прав за печката на бабати но както и да е.

Влади, на оня млад дихател с бензинката дали да не взема да му сторя учение как върви дизелчето? :mhihi: Ама айде първо да оправя съединителя!

:mhihi:
Ще вие като линека после :mhihi: :smoke:

Предишна

Назад към E30