Реалистична цена за 324ТД Туринг
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не мисля че си прав за печката на бабати но както и да е.
Когато правиш 50-70км. всеки божи ден едва ли ще вземеш 325.
Не че аз нямам и бензинова кола,не че не бих взел една да си чешам крастата събота и неделя
Особенно сега след като видях как ме разминават 325-ците по магистралата
но за всекидневна кола дизелите на БМВ са прекрасни вървят доста прилично харчат повече от обикновенните дизели(визирам другите марки коли)но пък удоволстието от шофирането си остава 
Не че аз нямам и бензинова кола,не че не бих взел една да си чешам крастата събота и неделя

Особенно сега след като видях как ме разминават 325-ците по магистралата

vld написа:Не мисля че си прав за печката на бабати но както и да е.
Не че аз нямам и бензинова кола,не че не бих взел една да си чешам крастата събота и неделя![]()
Особенно сега след като видях как ме разминават 325-ците по магистралатано за всекидневна кола дизелите на БМВ са прекрасни вървят доста прилично харчат повече от обикновенните дизели(визирам другите марки коли)но пък удоволстието от шофирането си остава
Влади, на оня млад дихател с бензинката дали да не взема да му сторя учение как върви дизелчето?

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
kam_tod написа:vld написа:Не мисля че си прав за печката на бабати но както и да е.
Не че аз нямам и бензинова кола,не че не бих взел една да си чешам крастата събота и неделя![]()
Особенно сега след като видях как ме разминават 325-ците по магистралатано за всекидневна кола дизелите на БМВ са прекрасни вървят доста прилично харчат повече от обикновенните дизели(визирам другите марки коли)но пък удоволстието от шофирането си остава
Влади, на оня млад дихател с бензинката дали да не взема да му сторя учение как върви дизелчето?Ама айде първо да оправя съединителя!

Ще вие като линека после

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2