Има ли М10 със саморегулиращи се клапани?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Да ама като не разбирам как да обясня на човека, за това се допитвам до вас, тъй като знаете. Може и на бас да се хвана да ви почерпя после нещо 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Иво
- шПерко
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е какви факти изкаш?
Иди да висиш въпросния мотор (отворения) и им кажи еи глупаци ето от тука се регулират клапаните,а ако не си виждал разглобен мотор и не можеш сам да видиш от къде се регулират вземи някой капацитет с тебе
Имай в предвид че когато е с хидравлични повдигачи един мотор изглежда по съвсем различен начин от "същия" с обиклновенни кобилици
Иди да висиш въпросния мотор (отворения) и им кажи еи глупаци ето от тука се регулират клапаните,а ако не си виждал разглобен мотор и не можеш сам да видиш от къде се регулират вземи някой капацитет с тебе

Имай в предвид че когато е с хидравлични повдигачи един мотор изглежда по съвсем различен начин от "същия" с обиклновенни кобилици

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- Иво
- шПерко
-
Не бе защото наистина не разбирам много, исках снимка, схема, откъде кое се регулира или някъде част от историята на двигателите на бмв, където е казано какви са вариантите за М10 примерно
Затова идеята ми беше ако може някой да сложи две снимки и да каже ето тук това е разлкиката и това
Диляне, стига си ми се карал да не ти отнема джантите 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

от тва по-ясно здраве му кажи. аз по тия снимки сам си направих клапаните, а преди не бях пипвал такова нещо

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2