BRC Sequent на M40?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Писах за БРЦ-то, понеже съм слушал от много препатили, единият от които ми е баджанак и заедно с него сме ходили по мъките. На хладилника има едни специалисти, които направо му препоръчаха да мине на друга уредба, защото БРЦ-то били кофти. И директно му поставиха въпроса така - или да си смени уредбата, или да ходи в Дружба да се разправя с тия от БРЦ (явно предпочитат да нямат недоволни клиенти). Отидохме до Дружба и там между другото се натъкнахме на няколко клиента, кой от кой по-недоволни. Единият от тях идваше за незнам си кой път и каза, че накрая ще изскубе всичко и на боклука. Може и да става въпрос за друг клас уредби, но това мога да споделя от личен опит.
It's not who You are, it's who You know...
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Като сложиш газеницата пиши за какво става въпрос, че и аз съм се спрял на тази. 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Пари не се правят с пестене, а с пе4елене.
Но от друга страна всеки сам е кова4 на съдбата си, така 4е от нас зависи. Въпрос на ли4ен избор.
Но от друга страна всеки сам е кова4 на съдбата си, така 4е от нас зависи. Въпрос на ли4ен избор.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Radichev написа:Пари не се правят с пестене, а с пе4елене.
Е има хора дето не могат да си позволят да работят половин месец само за гориво за колата

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
Абе кви заплати, кви 5 лева бе! Аз съм на 20 години, т.е. ако работиш за 600лв, ти ги умножават по коефициент 0.20.
А пък и съм 2-ри курс във ВИАС - ПГС и ме ш**ат по цял ден. Като работя и уча - нито едното не правя
Така че, сега липсата на достатъчно пари ще я коригирам с пропана, но НЕ и с настъпването. Кефът цена няма и който иска нека говори:" от глад умри, гъзар бъди".
На хората които са заинтересувани - слагам сустемата на 05.05, 2 дена да я пробвам хубаво и ще ви пиша как е.

Така че, сега липсата на достатъчно пари ще я коригирам с пропана, но НЕ и с настъпването. Кефът цена няма и който иска нека говори:" от глад умри, гъзар бъди".
На хората които са заинтересувани - слагам сустемата на 05.05, 2 дена да я пробвам хубаво и ще ви пиша как е.
Дай 102% от себе си! Винаги...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
чакаме отзиви, но според мен трябва доста да караш за да има смисъл. направил ли си си сметка след колко км ще излезеш на чисто?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
ДНес като сипнах 10 литра 95 и като гледам 1.86
Прииска ми се и аз да имах 2 бона за газов инжекцион 

BMW only!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
((2 000 / 1.86) / 11) * 100 = 9 775.17107 KM 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
При сегашните цени на бензина и газта и при запазване на разхода( градско с настъпване - 13 литра) за 15000км се избива цената на газовата с-ма.
На теория - перфектно, на практика - след 05.05.2006
Има и друг момент - уредбата е стандартна за всички 4-цилиндрови ДВГ-та. Преминаването на 6-так - още 2 инжектора - 200-300 лв. Системата може да се използва и за метан. Даже може да се сложи на дизелов мотор и да работи с отношение метан:нафта - 80:20. Т.е. ако с тая кола зе затлачат нещата ( искерено се надяван и вярвам, че няма) я слагам на друга
Намислил съм след като я монтират и мине пробния период за донастройки(1 месец) да я кача на Дино-стенд и там, черно на бяло, да се види:"Дал Кольо, взел Кольо"
. Така че, ако се сещатате за добър Дино в София, близо до Орлов мост, ако може
, - пишете. А ако знаете и колко струва такава операция - златни ще сте.
Айде чао и весело
На теория - перфектно, на практика - след 05.05.2006

Има и друг момент - уредбата е стандартна за всички 4-цилиндрови ДВГ-та. Преминаването на 6-так - още 2 инжектора - 200-300 лв. Системата може да се използва и за метан. Даже може да се сложи на дизелов мотор и да работи с отношение метан:нафта - 80:20. Т.е. ако с тая кола зе затлачат нещата ( искерено се надяван и вярвам, че няма) я слагам на друга

Намислил съм след като я монтират и мине пробния период за донастройки(1 месец) да я кача на Дино-стенд и там, черно на бяло, да се види:"Дал Кольо, взел Кольо"

Айде чао и весело

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
До колкото знам в София има само един дино стенд и той е на "Проспийд" цената за замерването е 80лв.
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-

Еб**и диното, е**ти чудото! Абе, то за тея пари трябва и на водача да се прави дино бре

Ако положението със стенда е такова окончателно, май...

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
Сложих я!!!
Забавих се с отговора за да мога да я проуча малко повече.
Значи....Монтирането отне ден и полувина, но резултатите са ФЕНОМЕНАЛНИ!!! Определено системата няма нищо общо с конвенционалното АГУ и това си личи още само от ключа вътре в купето, който има 2 положения - автомичен режим - когато редуктора достигне 25 градуса, системата преминава на газ сама, имаш и индикация за количеството на газта, която като привърши - припиулква, а като свърши напълно - сама си преминава на бензин. Колата всеки път пали на бензин, за 5 секунди системата проверя каквото и трябва и светва любимата зелена лампа. А другото копче е само за бензин - не знам за какво ми е
, и се надявам никога да не разбера.
. Или казано с две думи - палиш, караш и се сещаш, че си на газ само на бензиностанцията!!! Супер
Магията се допълва от динамиката на колата - от М40В16 чудеса никой не очаква, но аз не откривам разлика във вървежа. Не съм я качвал още на дино(пече се въпроса
), но си правих бая тестове - на втора газ до дупка и преминавам газ-бензин-газ-бензин....няколко пъти. После на четвърта - пак и слагам поантата с пета - aз, лично, и още тримата приятели в колата - не намерихме разлика. Повторихме целия процес и на баир - дърпа си смело, дори и на високите, а стрелката на бензина ми се смее и радва в лицето!!!
Не съм я засекъл на разход в момента, но е в процес, а резултати, дотук, са много весели - напълних догоре ( празната 40 литрова бутилка) на известното ЕКО
за 22.34лв, навъртях към 70км яката ръчка за да я пробвам добре и от 4-те деления за нивото на газта, нито едно не е почнало дори да премигва!!!
За сервиза - много готини хора - по начина по който ти показват, обясняват и работят прави човек разликата и разбира, че в сайта им не са само празни приказки. На бая бимки за слагали и са наясно с тънкостите, а и с желанията и очакванията на собсвеника
. Момчето, която ми я монтира пише редовно в форума за АГУ в dir.bg-то и ника му е: BRC - логично
- за специализирани въпроси - към него. И със сервиза, засега, съм възхитен.
В заключение: най-силното, което ми направи впечетление е, че се сетих за 1860-те лева единствено и само когато ги дадох. За мен, това е показател!!!

Забавих се с отговора за да мога да я проуча малко повече.
Значи....Монтирането отне ден и полувина, но резултатите са ФЕНОМЕНАЛНИ!!! Определено системата няма нищо общо с конвенционалното АГУ и това си личи още само от ключа вътре в купето, който има 2 положения - автомичен режим - когато редуктора достигне 25 градуса, системата преминава на газ сама, имаш и индикация за количеството на газта, която като привърши - припиулква, а като свърши напълно - сама си преминава на бензин. Колата всеки път пали на бензин, за 5 секунди системата проверя каквото и трябва и светва любимата зелена лампа. А другото копче е само за бензин - не знам за какво ми е

Магията се допълва от динамиката на колата - от М40В16 чудеса никой не очаква, но аз не откривам разлика във вървежа. Не съм я качвал още на дино(пече се въпроса

Не съм я засекъл на разход в момента, но е в процес, а резултати, дотук, са много весели - напълних догоре ( празната 40 литрова бутилка) на известното ЕКО

За сервиза - много готини хора - по начина по който ти показват, обясняват и работят прави човек разликата и разбира, че в сайта им не са само празни приказки. На бая бимки за слагали и са наясно с тънкостите, а и с желанията и очакванията на собсвеника

В заключение: най-силното, което ми направи впечетление е, че се сетих за 1860-те лева единствено и само когато ги дадох. За мен, това е показател!!!

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3