червени стопове
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: червени стопове
1-гр червена боя се смесва с 100-гр лак + шкурка 1200, пръскаш 1-2-3 ръце на друг стоп и според това което ти хареса колко се затъмняват си правиш и твоите.Едновремно имат прозрачност и гланц.
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Колега без лак нищо не става , а най добре ги дай на някой бояджия да ти ги пръсне със спрея ,който показа и после лак ,ще видиш ,че няма нищо общо , с това което си правел . 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
staisa написа:Колега без лак нищо не става , а най добре ги дай на някой бояджия да ти ги пръсне със спрея ,който показа и после лак ,ще видиш ,че няма нищо общо , с това което си правел .
прав си за лака, но бояджия като го види със спрейчето ще го прати да си оди по най-бързия начин.

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Eто клипче как се слага фолиото, аз се отказах от спрей, май ще се слага фолио 
http://vbox7.com/play:m390f651ff

http://vbox7.com/play:m390f651ff

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
да ти казвам ли колко фолио ще изхабиш за да почнеш да лепиш така. и второ с двете каналчета точно на мигача нема да е много лесно.
при мен от парче за 2 лева, ги направих едва с последните две парченца останали. 
и съвет за нелепили досега с фолио могат да пробват първо с некъв по малък детайл като странични мигачи да видите фолиото как се упъва. като стана нещо подобно вече мое се прехвърлите на стопа

и съвет за нелепили досега с фолио могат да пробват първо с некъв по малък детайл като странични мигачи да видите фолиото как се упъва. като стана нещо подобно вече мое се прехвърлите на стопа

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
С топъл въздух мисля, че няма да е чак толкова сложно ако не, ще си купя 5 парчета и пак ще ми излезе по евтино от спрея и по-хубаво.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Това е фолио. Както каза колегата по-горе първо с по-малък детайл, ама гледйте да е по-прав, че аз започнах с външните стопове и си скъсах нервичките

- staisa
- младши ентусиаст
-
Ами колеги, фолиото няма нищо общо с лака, ама нищо общо незнам някой дали е виждал стоп да речем 4 или 5 пъти прелакиран с керамичен лак и каква дълбочина има като се погледне , а фолиото на 20 миенета от близко на силна водострйка ще си сабирате по земята .Та по въпроса предложех на колегата да си ги пръсне в червено, както му хареса и да ми ги прати ще му ги прасна с керамичен лак без пари и да пусне снимки да се види за какво говоря .....

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
staisa написа:Ами колеги, фолиото няма нищо общо с лака, ама нищо общо незнам някой дали е виждал стоп да речем 4 или 5 пъти прелакиран с керамичен лак и каква дълбочина има като се погледне , а фолиото на 20 миенета от близко на силна водострйка ще си сабирате по земята .Та по въпроса предложех на колегата да си ги пръсне в червено, както му хареса и да ми ги прати ще му ги прасна с керамичен лак без пари и да пусне снимки да се види за какво говоря .....
Разбира се, че няма и с лак става пъти по-красиво и качествено. Тук въпросът опира до това колко му се занимава на човек и какви възможности има. Дали има достатъчно познания да си го направи сам, или познат който да свърши работата читаво, а не да падне лакът за един месец. И не на последно място с фолиото е доста по-евтино. Та всеки преценява. Ако имаш възможност лак, ако ли не и фолиото върши работа

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
staisa написа:Ами колеги, фолиото няма нищо общо с лака, ама нищо общо незнам някой дали е виждал стоп да речем 4 или 5 пъти прелакиран с керамичен лак и каква дълбочина има като се погледне , а фолиото на 20 миенета от близко на силна водострйка ще си сабирате по земята .Та по въпроса предложех на колегата да си ги пръсне в червено, както му хареса и да ми ги прати ще му ги прасна с керамичен лак без пари и да пусне снимки да се види за какво говоря .....
то ако имаше нещо общо никой немаше да ги прави с лак

ама за да стане ефекта, за който думаш, под лака трябва да имаш и хубава боя, а дупликолорчето за стопове е далеч от това понятие. да направиш така стоповете, а боята на цялата кола да е като петите на баба ми, ей тва вече е цинга-манга.
- staisa
- младши ентусиаст
-
Пробвал съм много вариянти, на всякакви маркови двукомпунентни бази, смесени в лака , за черно мога да кажа, че се получава добър ефект, но за червено стопа става розов или някво подобие на нервено , за мен този малкият спрей пръснат добре ,на тънки ръце и запичатан с лак, но не на спрей е най добрата комбинация . 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
дет се вика: от пръдна..боя не става...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Не става, ама става...
Неслучайно маняците така си правят стоповете, даже разкриват в тази тема тайните на различните технологии...
А ти като си балък, давай по 200 евра за МХВ-та.
То кола нема, а те са се хванали да тунинговат стоповете.
Неслучайно маняците така си правят стоповете, даже разкриват в тази тема тайните на различните технологии...

А ти като си балък, давай по 200 евра за МХВ-та.
То кола нема, а те са се хванали да тунинговат стоповете.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
явор си е прав, че най-добре си седят истинските стопове... а да е балък, че си ги слага, по простата причина, че колите му са перфе
. Но на коли с лоша, очукана, излющена или матирала боя, да купуваш стопове дето ти е на половината от боядисването е най-малкото малоумно.
пс вече чакам младежите с творческите изяви...

пс вече чакам младежите с творческите изяви...

Да ве, фат бой, фолиото и спрея по стоповете би трябвало да спрат ръждата по праговете и калниците.
Не е лошо да обсъдим и хоум-маде ейнжъл-айса кат сме на тая вълна, щот едно че не ми се рови в прашясали теми и второ, че може да има актуални иновации и там. А си е и фиешън.
Не е лошо да обсъдим и хоум-маде ейнжъл-айса кат сме на тая вълна, щот едно че не ми се рови в прашясали теми и второ, че може да има актуални иновации и там. А си е и фиешън.

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3