Какво да гледам при миенето на двигателя?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Мар 2006, 2:46

Шперц, шперц ама му се вижда края :( Вчера тука из Банкя запалили едни огньове и горят гуми. Не знам каква е традицията ама всяка година е така. Точно се връщах от планина и минах през Перник да си взема БМВ-то и им викам аре и аз ше пална некоя гума за празника :mhihi: То тва мойто поне само може да се върти и няма много забави. Освен ако не е с много дали фира гуми, ати знае как се носи и пак той знае как за малко се мачкат пешеходци, пред които после небрежно се сваля джам и с усмивка се казва: "Ох, извинявайте за малко да се кача на тротоара и да ви смажа, както си се гушкате" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Мар 2006, 12:29

Е, ама не всеки знае да си сложи на колата гуми с 4 различни шарки, 4 различни марки и 4 :!: различни големини :mhihi:
ПС - ако сложиш девте нови гуми отпред - ФЪН-а на този сняг тепърва започва ;) :twisted:
Е, само трябва да намериш начин да се засилиш, но ти си упорито момче, Диего, и аз вярвам в теб :bowdown:
ПС - сега ми идва една идея, ма се зарекох днес да не напускам топлото вкъщи, освен за скок до близката видеотека:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към E30