Вече един от вас :)))
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Вече един от вас :)))
Честито, колега! Милион безаварийни ти желая и много приятни емоции. Сподели малко повече инфо за красавицата, и дали мислиш да я оставяш стокова 

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- veselin_nikolov8911
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: рейса да не закъснява
- Мечтае да кара: Болид
- Детайли за колата: изгнила
честито и от мен даи някоя друга снимка от вътре
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум:питаш нещо и теб те питат.
БЪЛГАРСКИ ФОРУМ:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп
Руски форум:питаш нещо и теб те питат.
БЪЛГАРСКИ ФОРУМ:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп
- lubomirov1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 и Skoda Octavia
Честито и от мен. Много безаварийни километри 

Благодаря ви на всички , моторчето е слабо 1.8и е , но е страшно запазена един дядо си я е гледал в гаража и не я е подлагал на мъчения
ще ви покажа снимки от вътре скоро.... Трябва да и мисля сега музика отзад как ще се слага на кората тъй като има ламарини
Мислех една боя да и тресна , че това червено отдавна е станало оранжево вече....предлагайте нещо понеже сте по навътре 

[color=#FF0000]E30 [/color]
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
Честито. От кога е в бг? Мислиш ли за ъпгреиди по нея?
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
LyuboG написа:Благодаря ви на всички , моторчето е слабо 1.8и е , но е страшно запазена един дядо си я е гледал в гаража и не я е подлагал на мъченияще ви покажа снимки от вътре скоро.... Трябва да и мисля сега музика отзад как ще се слага на кората тъй като има ламарини
Мислех една боя да и тресна , че това червено отдавна е станало оранжево вече....предлагайте нещо понеже сте по навътре
Ако ще слагаш говорители отзад прочети темата на Andronoff - ''Дребен ремонт..''. В някоя от страниците тои е сложил снимки как е решил тоя проблем.

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Моите ги монтирах на ламарината - отгоре кората си отстана със старите решетки че не ме кефят фешан говорители на кола от 80те... не беше лесно обаче и се наложи купето да се олекоти леко 

- lubomirov1985
- кандидат ентусиаст
-
LyuboG написа:Благодаря ви на всички , моторчето е слабо 1.8и е , но е страшно запазена един дядо си я е гледал в гаража и не я е подлагал на мъченияще ви покажа снимки от вътре скоро.... Трябва да и мисля сега музика отзад как ще се слага на кората тъй като има ламарини
Колега, колкото до боята - според мен едно хубаво пастиране и полиране и колата става слънце. За да не бъде реклама, ако те интересува драсни ми едно Л.С. да ти кажа къде и да видиш какво се получава.
Поздрави.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- the_freak_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 30 m50b25
- Мечтае да кара: e30 M3 DTM tq e nqkaksi unikalna :)
- Детайли за колата: little modified ;)
Ефекта от пастиране+полиране дълготраен ли е колега?Питам понеже един приятел има червена кола и често се налага да я пастира тя периодично си порозовява
та идеята ми е ако я полира дали няма да се задържи ефекта?

ako vse oshte ne vi e stignala krizata kupete si e30 ;]
Vasko_BP написа:LyuboG написа:Благодаря ви на всички , моторчето е слабо 1.8и е , но е страшно запазена един дядо си я е гледал в гаража и не я е подлагал на мъченияще ви покажа снимки от вътре скоро.... Трябва да и мисля сега музика отзад как ще се слага на кората тъй като има ламарини
Ако ще слагаш говорители отзад прочети темата на Andronoff - ''Дребен ремонт..''. В някоя от страниците тои е сложил снимки как е решил тоя проблем.
Благодаря ти , ще погледна

- lubomirov1985
- кандидат ентусиаст
-
the_freak_e30 написа:Ефекта от пастиране+полиране дълготраен ли е колега?Питам понеже един приятел има червена кола и често се налага да я пастира тя периодично си порозовявата идеята ми е ако я полира дали няма да се задържи ефекта?
Не мога да ти отговоря на този въпрос. И двете ми коли са гаражни и не са подложени на метеорологични условия и влияния. При мен е дълготраен. Имайки в предвид, че се мият всяка седмица, ако са карани. Но не съм се сещал да питам професионалистите да дадат информация.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
the_freak_e30 написа:Ефекта от пастиране+полиране дълготраен ли е колега?Питам понеже един приятел има червена кола и често се налага да я пастира тя периодично си порозовявата идеята ми е ако я полира дали няма да се задържи ефекта?
Ами то зависи и как се пастира и с какво и кой какво разбира под пастиране, полиране
Но при всички случай внимавайте при тези манипулаций,да не търсите бояджия после

Ще изчакам малко по готино време и един приятел има полир машина да се пробвам да вида какво ще се получи , ще я снимам преди и след и ще ви покажа 

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
То полирането не е само минаване с пасти 

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3